oldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 tmm da neden yeni kesilmiş sıkıntı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 O kadar önemliyse kesin bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Büyü bozmak için arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 mezbaha ya da kesim yapan kasaplara gidecen. izmirde olsan yardımcı olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 koyun al, kasaba götür ben bunun sadece ciğerini istiyorum üstü kalsın de, şanın yürüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 3 liraya 5 tane alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 nasıl bir kişisel mevzu olabilir yeni kesilmiş kuzu kalbi ile. kutuya koyup kız istemeye mi gitceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mezba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 açıkla sebebini bitsin bu çile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Kız arkadaşı / kız arkadaşlarından biri büyüye inanıyor, bu da büyü bozma numarasına yatıcak kıza placebo olsun diye. Kaan en kısa sürede kurtul lütfen o arkadaştan, büyüye ine cine inanan insandan hayır gelmez =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Yok abi büyüyle falan ne alakası var öyle insanlara mı yakıştırıyorsun beni? A aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Neyle ilgisi var söyle öyleyse. İnsanların aklı olmayan yerlere gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ya bukonuyu güncelde göstertmeyin barı görünce aklıma geliyor merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bu topikten çok etkilenip bıcak seti aldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sevgili Xaenin, Başlığı görünce düşüncemi yazmadan duramadım. Olayın büyüyle alakası yok demişsin. Samimiyetine inanarak sana bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Bu kuzu kalbi her kime lazımsa o şahıstan hangi durumda olursa olsun hediye/eşya kabul etme. Bu bir anahtarlık veya bir transatlantik bile olabilir. : D Kendisinin o eşyaya bir etkisi olmasa ve masum olsa bile o eşyayı bir başkasından ne olduğunu bilmeden almış olabilir. Geçmişte bu şahısla bir eşya alışverişinde bulunmuşsan hafızanı yoklayıp o eşyadan kurtulursan kendine iyilik etmiş olursun. Böyle canlı organları ve cisimlerle/maddelerle (mesela sıkıca düğümlenmiş ipler, çiviler, toz karışımları) yapılanlar her durumda etkili olmaz. Zanaatını icra edenler ellerinden geleni ardlarına koymadıkları zamanlarda bile işleri etkisiz kalabilir. Ancak bazı hallerde zanaatlarının etkisini görebilmek mümkün oluyor. Biliyorum içinde bulunduğumuz çağda böyle işler kulağa saçma geliyor kuzu kalbiyle yapılacak her ne ise ya birine kıskançlıktan ötürü zarar verme veya başka kötü bir amaçla kullanılabilir. Böyle işlere bakan polis/jandarma yok maalesef. Hani bu işin ucunda laboratuvar deneyi falan olsun veya şöyle sahneler içeren bir şaka olsun çok süper olur tabi: http://eps.cartoonskickass.com/909sfy3b.jpg Eh öyle değilse de kendini sakın bence. Bugüne kadar çarşıya pazara çıkıp -ay dur bir de kuzu kalbi alayım akşama- falan diyen birini görmedim. Bu mesaj çok pis trollenebilir biliyorum. Ben insanlığımı yapayım da gerisi Xaenin'e kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 kuzu kalbiyle necromancy olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 sanat derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 hadi seni mi kıracam zanaat olsun. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 zanaatkarlar odasından o zaman bunlar hımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 BramStoker said: Sevgili Xaenin, Başlığı görünce düşüncemi yazmadan duramadım. Olayın büyüyle alakası yok demişsin. Samimiyetine inanarak sana bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Bu kuzu kalbi her kime lazımsa o şahıstan hangi durumda olursa olsun hediye/eşya kabul etme. Bu bir anahtarlık veya bir transatlantik bile olabilir. : D Kendisinin o eşyaya bir etkisi olmasa ve masum olsa bile o eşyayı bir başkasından ne olduğunu bilmeden almış olabilir. Geçmişte bu şahısla bir eşya alışverişinde bulunmuşsan hafızanı yoklayıp o eşyadan kurtulursan kendine iyilik etmiş olursun. Böyle canlı organları ve cisimlerle/maddelerle (mesela sıkıca düğümlenmiş ipler, çiviler, toz karışımları) yapılanlar her durumda etkili olmaz. Zanaatını icra edenler ellerinden geleni ardlarına koymadıkları zamanlarda bile işleri etkisiz kalabilir. Ancak bazı hallerde zanaatlarının etkisini görebilmek mümkün oluyor. Biliyorum içinde bulunduğumuz çağda böyle işler kulağa saçma geliyor kuzu kalbiyle yapılacak her ne ise ya birine kıskançlıktan ötürü zarar verme veya başka kötü bir amaçla kullanılabilir. Böyle işlere bakan polis/jandarma yok maalesef. Hani bu işin ucunda laboratuvar deneyi falan olsun veya şöyle sahneler içeren bir şaka olsun çok süper olur tabi: http://eps.cartoonskickass.com/909sfy3b.jpg Eh öyle değilse de kendini sakın bence. Bugüne kadar çarşıya pazara çıkıp -ay dur bir de kuzu kalbi alayım akşama- falan diyen birini görmedim. Bu mesaj çok pis trollenebilir biliyorum. Ben insanlığımı yapayım da gerisi Xaenin'e kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 hadi kıyak, çözdüm olayı. büyüymüş len. bilmeyenler içi tarifi vereyim tarifi O zaman sakatatçıdan taze bir kuzu yüreği, nalburdan da bir avuç cam çivisi al. Cuma günü, gün batmadan mangal yak. 41 adet çivi say ve her birine birer Yasin oku. Kuzu yüreğini karşına al ve her seferinde niyetini yineleyerek çivileri teker teker bu yüreğe batır. Sonra yüreği ateşe at. (Hayır, teflon tava, elektrikli ızgara olmaz!) Yürek yanarken fotografa, büyü yaptığın insanın gözlerine bakarak niyetini ta içinden gelerek, fısıltıyla devamlı tekrarla. Bu uzun sürecek ve sen yoğunlaşmanı kaybetmeyeceksin. Yüreğin dışı kömürleştikten sonra onu çürümesi için ayak basmayan bir yere göm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 oha büyüsü varsa kitabı da vardır bunun hımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 kim o necromancer ortaya çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 kitabını bulun bana sorcery kasıcam ama zanaatkarlar odası kayıt istiyormuş vergi de alıyorlardır kesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar