Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kindle Fire

Chastor

Öne çıkan mesajlar

ahmedinejad said:

eğer kitap okumak için istiyorsan e-ink yok bunlarda. normal sıradan tablet. ipad alsan daha iyi.

e-kitap mevzusunun kralı şu http://www.amazon.com/gp/product/B005890G8O/ref=famstripe_kt3g

said:
Free 3G + Wi-Fi, 6" E Ink Display, 3G Works Globally
o zaman ne anladım kindle dan 1 saat okusam yanar gözlerim normal ekransa bilgisayarda indirir okurum.Senin gönderdiğinin 3gsi türkiyede işliyomu özel sim falan gibisinden olayları varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben deluxe modelini kullaniyorum, buyuk ekranli olan, gayet de memnunum.

Turkiye de 3G olayi isliyor, soyleki eger Amazondan kitap almissan, alet 3G den bedava iniyor, ama kendi dokumanlarini amazon'a gondermissen cevirim ve sana geri gonderilmesi icin 3G uzerinden, ucretlendiriyor.

Bana sorarsan Turkiye icin cok guzel bir yatirim, memlekette zaten kitap yok teknik, eger ingilizcen varsa, istedigin kaynaga ulasir okursun.

Kindle Fire bende dusunuyorum almayi ama beklemekteyim review sonuclarini, en son check ettigimde Amazon lovers vs Apple lovers savasi vardi, 5 yildiz vs 1 yildiz, bir kac hafta icinde gercekler belli olur kanatindeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Eğer Amazon Prime Türkiye'de çalışırsa almayı düşünüyorum bunu. Bir sürü dizi, film filan izlerim oradan. Çizgiroman okurum. Prime bir de her ay bir e-book bedava şeyi çıkardı, popüler kitaplardan hem de, tam benlik. Bedavaya gelir resmen.

System-wide proxy ya da VPN desteği de olması gerek tabii bunun için.
Sosyal ağlarda paylaş

Amazon Prime video stream de icerik kisitlayabilir yasal yaptirimlardan oturu ama emin degilim, en kolayi support centerlarina danismak.

Her halikarda VPN ile asarsin, ben giganews kullaniyorum VPN hizmetleri icin, gerci lokasyon icin kullanmiyorum , bundle hizmeti var VPN ile gelen data encryption, o yuzden tercihim, ama tavsiye ederim, stable hizmet veriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
GERGE said:

Türkiye'ye getirttin de Amazon'dan gümrük verdin mi?

Amazon maalesef bu ürünü Türkiye'ye satmıyor. Benim aldığım site bir aracı şirket. Orjinal fiyatın üzerine kargo ve komisyon ücreti ekleyip Türkiye'ye yolluyorlar. Buradan reklamlarını yapmayayım ama üstte linkini verdiğim yazıyı okursan orada nereden aldığım yazıyor. Gümrükle ilgili bir sorun çıkmadı bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...