Chastor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Almayı düşünüyorumda çıkmış. varmıdır kullanan?Amerikaya tanıdık gitcek aldırıyım.Linkde veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 eğer kitap okumak için istiyorsan e-ink yok bunlarda. normal sıradan tablet. ipad alsan daha iyi. e-kitap mevzusunun kralı şu http://www.amazon.com/gp/product/B005890G8O/ref=famstripe_kt3g said: Free 3G + Wi-Fi, 6" E Ink Display, 3G Works Globally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ahmedinejad said: eğer kitap okumak için istiyorsan e-ink yok bunlarda. normal sıradan tablet. ipad alsan daha iyi. e-kitap mevzusunun kralı şu http://www.amazon.com/gp/product/B005890G8O/ref=famstripe_kt3g said: Free 3G + Wi-Fi, 6" E Ink Display, 3G Works Globally o zaman ne anladım kindle dan 1 saat okusam yanar gözlerim normal ekransa bilgisayarda indirir okurum.Senin gönderdiğinin 3gsi türkiyede işliyomu özel sim falan gibisinden olayları varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 En son Türkiye'de işliyordu, şu anki durumu e-reader konusuna sor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 işler sanırım global dediğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?7,5906722 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Ben deluxe modelini kullaniyorum, buyuk ekranli olan, gayet de memnunum. Turkiye de 3G olayi isliyor, soyleki eger Amazondan kitap almissan, alet 3G den bedava iniyor, ama kendi dokumanlarini amazon'a gondermissen cevirim ve sana geri gonderilmesi icin 3G uzerinden, ucretlendiriyor. Bana sorarsan Turkiye icin cok guzel bir yatirim, memlekette zaten kitap yok teknik, eger ingilizcen varsa, istedigin kaynaga ulasir okursun. Kindle Fire bende dusunuyorum almayi ama beklemekteyim review sonuclarini, en son check ettigimde Amazon lovers vs Apple lovers savasi vardi, 5 yildiz vs 1 yildiz, bir kac hafta icinde gercekler belli olur kanatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 yok abi ya okurken et kağıda değecek, bu e-kitap insanı havaya sokamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Kindle fire için kötü bir yorum tek tuşa sahip olması ve bazı durumlarda saçmalaması. Onun dışında kalite olarak falan gayet iyi. Ücreti de IPAD 2 den çok daha düşük. Para sorun değilse IPAD2 alın, yoksa Kindle fire iyi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Eğer Amazon Prime Türkiye'de çalışırsa almayı düşünüyorum bunu. Bir sürü dizi, film filan izlerim oradan. Çizgiroman okurum. Prime bir de her ay bir e-book bedava şeyi çıkardı, popüler kitaplardan hem de, tam benlik. Bedavaya gelir resmen. System-wide proxy ya da VPN desteği de olması gerek tabii bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Amazon Prime video stream de icerik kisitlayabilir yasal yaptirimlardan oturu ama emin degilim, en kolayi support centerlarina danismak. Her halikarda VPN ile asarsin, ben giganews kullaniyorum VPN hizmetleri icin, gerci lokasyon icin kullanmiyorum , bundle hizmeti var VPN ile gelen data encryption, o yuzden tercihim, ama tavsiye ederim, stable hizmet veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Giganews gereksiz pahalı ya. Astraweb kullanıyorum Usenet için, VPN için de HideIPVPN. Sorun işte Fire'ın VPN ya da Proxy desteğinin nasıl olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuncalisecz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Kindle Fire ile ilgili bir degerlendirme yazisi: http://teknolojilk.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Türkiye'ye getirttin de Amazon'dan gümrük verdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuncalisecz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 GERGE said: Türkiye'ye getirttin de Amazon'dan gümrük verdin mi? Amazon maalesef bu ürünü Türkiye'ye satmıyor. Benim aldığım site bir aracı şirket. Orjinal fiyatın üzerine kargo ve komisyon ücreti ekleyip Türkiye'ye yolluyorlar. Buradan reklamlarını yapmayayım ama üstte linkini verdiğim yazıyı okursan orada nereden aldığım yazıyor. Gümrükle ilgili bir sorun çıkmadı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 adamlar sadece kindle satmak icin site yapmislar yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 200$ aleti türkiyeye getirtmek için 100$ istemenin nesi ucuz yav ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ebayden falan alırsanız normal postayla geleceği için sorun olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuncalisecz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 SenariouS said: 200$ aleti türkiyeye getirtmek için 100$ istemenin nesi ucuz yav ? Ben de biraz pahalı buldum ama başka yerde de bulamadım. Türkiye'ye de hiçbir zaman gelmeyecek çünkü. Normal postayla elime geçti benim. Gümrükte takılır demişti arkadaşlar ama takılmadan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 fatura falan kesen bir kindle fire satan firma var mı ? kindle fire alacam. fakat bildiğiniz vergi dairesi falan olna firmaya ihtiyacım var lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 simdi amerikadan bavulumda 5 kindle fire ile girsem bisi olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuncalisecz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 SenariouS said: 200$ aleti türkiyeye getirtmek için 100$ istemenin nesi ucuz yav ? Az önce kindleatesi.com sitesinden e-mail geldi. Böyle reklam yapmayı sevmem ama bu adamlar bence hakedıyor. Kim yapar böyle birşeyi? Türkiye'ye Kindle Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 70 dolar kargo ucreti mi olur haci onun yarisina ben gonderim millete burdan alip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuncalisecz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Darqainu said: 70 dolar kargo ucreti mi olur haci onun yarisina ben gonderim millete burdan alip :D Ha ha alemsin Dargainu :) Adamlar babalarının hayrına yapmıyorlar heralde bu işi. İzin ver de biraz para kazansınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar