tinu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Masquerade said: tamam tinu melo engin ve eboue'nin lisansi iptal edilsin. tahrikten dolayi nefsi mudafa sayilsin atilanlar cezaya gerek yok bjkya. ahahahaha tipik gslısın hocam, benim yazdıklarımdan bunu çıkarttın yani :) tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Çakmakla para attılar tinu adama. Sana atsalar sen ne hissederdin? Ben olsam bende tutardım belimi yani. Yaptıkları ayıp bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bende olsam bende belimi tutarım tabi ki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 offf yine başa döndük. tamam hocam valla bıraktım bende, açıyım diablo oynayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 tinu said: offf yine başa döndük. tamam hocam valla bıraktım bende, açıyım diablo oynayım :) kaleci düdük çaldı diye durdu yoksa gol olmazdı o top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 yıl 2011 gs'lı insanlarla tartışanlar var hala. mantığın bittiği yerde galatasaray başlıyor. ORKÇOLUK YOPTONOZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Adam yere düştü yoksa önüne atlardı topun abi, nasıl izliyorsunuz maçı ben anlamıyorum ki. Ayrıca siz kaleye daha çok şut çektiniz diye maçın sizin mi olması gerekiyordu yani? Anca çakmak atın siz, sonra beşiktaş büyük takım. Beşiktaş forması giyince 7 ay ceza alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 abiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hala mı bu topic ya? amma ağladı beşiktaşlılar, aramızda kalsın ama galatasaray da puan kaybetti bu maçta sizi teselli edecekse. hadi silin göz yaşlarınızı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Para da attılar demiş miydim? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 sigara tabakası da atıldı onu da söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 neyse ya, küçücük çocukları kör eden, ay yıldızlı formaya küfür eden galatasaray taraftarını yakın zamanda stadın da yeni bir olayla izler dalgamızı geçeriz. Uğraşmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Yalnız şöyle bi fark var abi aramızda. Ben maçı bile izlemedim ve siz bazı şeylere o kadar takılıyorsunuz ki direk memleket meselesi oluyor. Tartışmak, deşarj olmak tabi ki güzel ama adamlar oynuyor, onlar para kazanıyor sonra tanımadığınız saçma salak adamlar bir şeyler yapıyor sizde burada kendinizi paralıyorsunuz bunlar için. Dramatize ediyorsunuz gs taraftarı böyle yaptı, bjk böyle yaptı diye ama aranızda hanginiz yaptı ki o hareketleri? Boşa üzmeyin abi kendinizi, biz biliyoruz öyle adamlar olmadığınızı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 wastyrx said: Para da attılar demiş miydim? ^_^ Sizinkiler rakı şişesi attı, ötesi var mı >_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bakınız başka bir örnek eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Ha Volkan'a kafasına piyano atsan uygundur, o ayrı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 wastyrx said: bakınız başka bir örnek eheh Ha senin yaptığın da başlığı trollemek zaten, başka bir amacın yok. Bizde suç zaten senin tuzağına düşüyoruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Sigara tabakası bile atılmış abi o derece yani.. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 wastyrx said: Sigara tabakası bile atılmış abi o derece yani.. =D eboue'e sinirlenip kendini tribünden atan adam bile vardı kapalı'da ne diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Yanındakini atsa sayılırdı abi, kendini atınca olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 wastyrx said: Yalnız şöyle bi fark var abi aramızda. Ben maçı bile izlemedim ve siz bazı şeylere o kadar takılıyorsunuz ki direk memleket meselesi oluyor. Tartışmak, deşarj olmak tabi ki güzel ama adamlar oynuyor, onlar para kazanıyor sonra tanımadığınız saçma salak adamlar bir şeyler yapıyor sizde burada kendinizi paralıyorsunuz bunlar için. Dramatize ediyorsunuz gs taraftarı böyle yaptı, bjk böyle yaptı diye ama aranızda hanginiz yaptı ki o hareketleri? Boşa üzmeyin abi kendinizi, biz biliyoruz öyle adamlar olmadığınızı =D ahaha abi git oku allahaşkına önceki sayfaları. Kim ne demiş. Neden uzamış bu kadar. adamlar sağduyudan yoksun insanlar. Kimse taraftarın yaptığını ve o adamın tv de dediğini savunmuyor. Aksine kınıyor. Ama nedense gs taraftarı şiddetle beşiktaş'ı ırkçı ilan ediyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bir kaç sene önce Cimbomlu bir arkadaş gelmişti tribüne. Lig maçı, BJK-kim hatırlamıyorum. Arkadaşın kafası bir dünya ayakta zor duruyor, bizimle beraber tezahürat yapıyor. Ne desek aynısını diyor. Bir pozisyonda hakeme bayağı bir sinirlendi, çıkardı cebinden evin anahtarlarını yan hakeme fırlattı. Bir tomar da anahtar var üzerinde, görsen cezaevi gardiyanı sanki. O kafayla nasıl tutturacak yan hakemi, gitti reklam panolarının arkasına düştü. Bir saat dil döktü saha kenarındaki güvenlikçilere falan. Neyse, bir tanesi insafa geldi de geri attı anahtarlığı. Hey gidi günler hey. Tribünden kopmuşuz epey ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bu da boyle bi animiz di eveeet simdi masal saati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Kulübümüz'den Açıklama 22.11.2011 Galatasaray Spor Kulübü ile oynadığımız derbi maçı ve sonrasında yaşananlar ile ilgili Kulübümüz'ün açıklamasıdır: BJK TV Genel Müdürümüz Tuğrul Yenidoğan, kulübümüz ile hiçbir ilgisi olmayan gazeteci Burhan Akdağ'ın Manşet programındaki ifadeleri nedeniyle BJK TV yayınında ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Galatasaray Spor Kulübü'nden özür dileyerek, camia olarak yaşanan bu durumdan rahatsızlığımızı dile getirmiştir. Galatasaray Spor Kulübü'nden, temsilci raporlarına yansıyan sporcuları Melo ve Engin Baytar'ın seyircilerimize yönelik, çok ağır ve tahrik edici davranışları neticesinde ortalığın gerilmesine neden olmalarından dolayı, aynı hassasiyeti göstermelerini beklediğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız. Beşiktaş JK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Eboeu'den niye ozur dilemiyor Bjk? Galatasaray'a mi yapmis irkciligi Eboue'ye mi? Bir de tam cocuk gibisiniz BEN DILEDIM SEN DE OZUR DILE HADI HADI GHFUJDKLDFHGDKMPJIFPHOŞLDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar