Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Galatasaray 20.11.2011 @ 19:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

Adam yere düştü yoksa önüne atlardı topun abi, nasıl izliyorsunuz maçı ben anlamıyorum ki. Ayrıca siz kaleye daha çok şut çektiniz diye maçın sizin mi olması gerekiyordu yani? Anca çakmak atın siz, sonra beşiktaş büyük takım. Beşiktaş forması giyince 7 ay ceza alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız şöyle bi fark var abi aramızda. Ben maçı bile izlemedim ve siz bazı şeylere o kadar takılıyorsunuz ki direk memleket meselesi oluyor. Tartışmak, deşarj olmak tabi ki güzel ama adamlar oynuyor, onlar para kazanıyor sonra tanımadığınız saçma salak adamlar bir şeyler yapıyor sizde burada kendinizi paralıyorsunuz bunlar için. Dramatize ediyorsunuz gs taraftarı böyle yaptı, bjk böyle yaptı diye ama aranızda hanginiz yaptı ki o hareketleri? Boşa üzmeyin abi kendinizi, biz biliyoruz öyle adamlar olmadığınızı =D
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Yalnız şöyle bi fark var abi aramızda. Ben maçı bile izlemedim ve siz bazı şeylere o kadar takılıyorsunuz ki direk memleket meselesi oluyor. Tartışmak, deşarj olmak tabi ki güzel ama adamlar oynuyor, onlar para kazanıyor sonra tanımadığınız saçma salak adamlar bir şeyler yapıyor sizde burada kendinizi paralıyorsunuz bunlar için. Dramatize ediyorsunuz gs taraftarı böyle yaptı, bjk böyle yaptı diye ama aranızda hanginiz yaptı ki o hareketleri? Boşa üzmeyin abi kendinizi, biz biliyoruz öyle adamlar olmadığınızı =D

ahaha abi git oku allahaşkına önceki sayfaları. Kim ne demiş. Neden uzamış bu kadar. adamlar sağduyudan yoksun insanlar.

Kimse taraftarın yaptığını ve o adamın tv de dediğini savunmuyor. Aksine kınıyor. Ama nedense gs taraftarı şiddetle beşiktaş'ı ırkçı ilan ediyor =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kaç sene önce Cimbomlu bir arkadaş gelmişti tribüne. Lig maçı, BJK-kim hatırlamıyorum. Arkadaşın kafası bir dünya ayakta zor duruyor, bizimle beraber tezahürat yapıyor. Ne desek aynısını diyor.

Bir pozisyonda hakeme bayağı bir sinirlendi, çıkardı cebinden evin anahtarlarını yan hakeme fırlattı. Bir tomar da anahtar var üzerinde, görsen cezaevi gardiyanı sanki. O kafayla nasıl tutturacak yan hakemi, gitti reklam panolarının arkasına düştü.

Bir saat dil döktü saha kenarındaki güvenlikçilere falan. Neyse, bir tanesi insafa geldi de geri attı anahtarlığı.

Hey gidi günler hey. Tribünden kopmuşuz epey ya. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Kulübümüz'den Açıklama
22.11.2011
Galatasaray Spor Kulübü ile oynadığımız derbi maçı ve sonrasında yaşananlar ile ilgili Kulübümüz'ün açıklamasıdır:
BJK TV Genel Müdürümüz Tuğrul Yenidoğan, kulübümüz ile hiçbir ilgisi olmayan gazeteci Burhan Akdağ'ın Manşet programındaki ifadeleri nedeniyle BJK TV yayınında ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Galatasaray Spor Kulübü'nden özür dileyerek, camia olarak yaşanan bu durumdan rahatsızlığımızı dile getirmiştir.

Galatasaray Spor Kulübü'nden, temsilci raporlarına yansıyan sporcuları Melo ve Engin Baytar'ın seyircilerimize yönelik, çok ağır ve tahrik edici davranışları neticesinde ortalığın gerilmesine neden olmalarından dolayı, aynı hassasiyeti göstermelerini beklediğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Beşiktaş JK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...