Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Galatasaray 20.11.2011 @ 19:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

tinu said:

“Kardeşim tamam, sahaya yabancı maddeler atıldı, sana da gelmiş olabilir.. Ama o hareketler nedir? Ayağın mı kırıldı? Belin mi tutmaz oldu? Neden o kadar çırpınıyorsun? Hadi bir kez yaptın.. İkinci kez neden yapıyorsun? Hem maçın temposunu düşürüyorsun hem de taraftarları tahrik ediyorsun. Tam tempoyu bulup, rakip kalede etkili oluyoruz, sen oyunu soğutuyorsun. Böyle profesyonellik olmaz. Bir daha böyle bir hareketi sadece sen değil, kim yaparsa yapsın cezasız bırakmam, gerekeni yaparım. Burası G.Saray Kulübü. Ve bu takımın futbolcularının bu tür şeylere ihtiyacı yok”

haber doğrumudur değilmidir , gerçekten bunu demişmidir bilmem , ama şurda bir tane bile gs lıda çıkıp doğru düzgün bunu demedi yaw, neymiş zaman geçirme yerde yatma futbolun içinde varmış!

harbiden de gene ne güzel bir parmağa nokta basmışsın :)

hala bi kere de gelip çakmak atanlara laf söylemediniz diyor bak hala>:D<
Sosyal ağlarda paylaş

zaten turkiyeye yerde yatarak zaman gecirmeyi eboue getirdi
gs nin uzattigi yok berabere bitti gitti umrunda degil adamlarin iyi skor cunku deplasmanda
hala yok avrupaya rezil ediyomus falan filan
atmayaydiniz yabanci maddeleri. he bu ilk defa olmuyo ama ilk defa sizin kadar bunu uzatan bi takim gordum (savunmuyruz tahrik var diyerek)
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten kimse yapılanı tasvip etmiyo ki. Söylediğimiz yapılanın ırkçılıkla alakası olmadığı, ve Ebue'nin de tribünleri tahrik etmek için gereğinden fazlasını yaptığı.

tinu said:

“Kardeşim tamam, sahaya yabancı maddeler atıldı, sana da gelmiş olabilir.. Ama o hareketler nedir? Ayağın mı kırıldı? Belin mi tutmaz oldu? Neden o kadar çırpınıyorsun? Hadi bir kez yaptın.. İkinci kez neden yapıyorsun? Hem maçın temposunu düşürüyorsun hem de taraftarları tahrik ediyorsun. Tam tempoyu bulup, rakip kalede etkili oluyoruz, sen oyunu soğutuyorsun. Böyle profesyonellik olmaz. Bir daha böyle bir hareketi sadece sen değil, kim yaparsa yapsın cezasız bırakmam, gerekeni yaparım. Burası G.Saray Kulübü. Ve bu takımın futbolcularının bu tür şeylere ihtiyacı yok”

haber doğrumudur değilmidir , gerçekten bunu demişmidir bilmem , ama şurda bir tane bile gs lıda çıkıp doğru düzgün bunu demedi yaw, neymiş zaman geçirme yerde yatma futbolun içinde varmış!

Bunu diyebilen takımlar büyük takım olur zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Rewendor said:

Sahada ne olursa olsun sahaya bir şey atmayacaksın, bu kadar basit. İnsanlıktan nasibini almışsan, sahaya bir şey atmayacaksın. Atan da insan değildir. Artık suç kendisinde mi, onu adam edememiş ailesinde mi orasını bilemem.

Yazmayayım yazmayayım dedim de şunu okuyunca dayanamadım: :) İki çakmakla acıyla kıvranan Eboue, şu korneri atan Tümer'in yerinde olsa ne yapardı merak ediyorum. :)

hahha abi youtube taki top comment bomba...tümerde sanki hiçbir şey yokmuş gibi gidiyor topu koyuyor.ilahi güçler korumuş sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar burada G.Saray Kulübünden bahsediyoruz.. Ve bu takımın futbolcularının da taraftarının da bu tür şeylere ihtiyacı yok. Siz adama çakmak atın, bozuk para atın sonra biz sizi ayıplayınca yok böyle, yok şöyle.. Yakışmıyor dedikleriniz Beşiktaş taraftarına. Lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya ben de vazgectım artık :)

yahu sayfalardır beşiktas taraftarının yaptığı şeyin affedilmez olduğunu hatta öküzlük olduğunu bile yazıyoruz, biz beşiktaş taraftarının sahaya attığı şeyleri savunmuyoruz, aksine yerin dibinede sokuyoruz , ama bütün bu olaylara sebeb veren 2-3 tane gs lının tahriklerini çirkefliklerinide yazıyoruz ama bunu kabul etmiyor bazı gs arkadaslar. onların çirkeflikleri tahrikleri normalmiş.

neyse dediğim gibi boşa uzatmanın anlamı yok biz net olarak, tahriklere kapılıp sahaya çakmak atan küfür eden taraftarımızdan utanıyoruz bunuda her defasında yazdık,

gslılarından aynı yaklaşımı, bir derbi maçında gs ın buyukluğune yakısmayacak derecede zaman geçiren, taraftarı tahrik edecek hareketler yapan ve bunu kasıtlı olarak yapan gs futbolculara aynı tepkiyi vermesini beklerdik ama onlar gayet mutlu normal yani onların yaptıkları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...