tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bir pozisyonda kazım yerden kalkmak üzeriydi tam doğruluyordu, o sırada top ismaildeydi tam atağa cıkıyorduk , ismail kazım a baktı, kazımda bunu görünce tam doğrulurken kendini yine yere bıraktı, taraftar buna çıldırdı. ismail atağa çıkmış olsa arkasına bakmasa kazım yerden kalkacaktı, ebue denen oscar adayı arkadaşda saha kenarında düştüğü pozisyonda bir pet şişe atıldı, herkes o pet şişeyi atana küfür ediyorken herkes atmayın diye bağırıyorken bu futbolcu arkadas, sanki pet şişe kafasına gelmiş gibi kafasını tutup yerde kıvranmaya başlayınca, o sahaya bir şey atmayın diyen adamlarda ellerine ne geçirdilerse sallamaya başladılar. sonra her pozisyonda her seyirciye yakın pozisyonda aynı şeyi yaptı, adama zerre temas yok, adam sırf oyunu sogutmak ıcın yerden kıvranıyor, yetmiyor içeriye sağlık görevlilerini çağıttırıyor kenara geliyor, sağlık görevliler dimdik ayakta bu sanki filistinde kurşun yağmuru altında kalmış gibi eğilip kıvranıyor, e tabi bunlar milleti iyice çileden çıkarsa sonra film koptu zaten, engin olayına gelirsekde engine küfür edilmiyordu fakat engin seyirciye el kol hareketleri felan yaptı sonrasında patladı onada. ben yapılanları savunmuyorum doğrudur demiyorum, ama hiç bir olay durduk yere olmadı, hepsinde futbolcularında tahriki vardı. he bu tahriklere kapılmamak gerekiyordu. aynı stadyumda fener maçında emreye söverken bu taraftar, her maç bize gol atan, hiç bir futbolcudan çekmediğimiz kadar bizim başımıza bela olan alex'e karşı tek bir küfür edilmedi edilmezde. aradaki farkı anlamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Czentovic said: gs yada gsliler ne yapmis ki mac arenada olsa irkcilik yapilsa tmm yada burda 2-3 kisi yorum yapti diye genellemen sacma bi de gidip eboueyi bi macta yattigini ima ederek, yok taraftari kiskirtti diyerek , nerdeyse her macta kufur eden cakallik yapan emre ve volkanla ayni kefeye koyanlarda ayri biseyehueh komiksiniz abi işte fena epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bak işte beşiktaş'lı olup tinu gibi düşünüp-yazı yazabilen bir sürü insan var, algıda seçicilik mi bilmem ben hep onlara rastlıyorum. seviyorum bu yüzden de takımımı. genellemek yapmak saçma ama tabii haklısın ben yazmayayım başka bişey en iyisi yatayım hatta hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bu arada necip in sakatlandığı pozisyonu arıyorum, adamın ayağında 5cm derinliğinde yarık var, çiviler girmiş, merak ediyorum böyle ciddi bir darbe varsa neden penaltı olmamış, şimdi izledim, gerçi yakın çekim yok, ama bu pozisyon orta sahada olsa, yani bir oyuncu bir oyuncuya tabanla giriyorsa bu fauldur, benim uzaktan gördüğümde tabanla dırek kaval kemigine dalmış zaten 5cm de yarık var, cok net penaltı ama hıc konusulmamıs ılgınc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Penaltı değil o benim fikrimce.Talihsiz bi çarpışma olmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 carpışma ile alakası yok, necip sut cekmeye kosuyor, adam dırek engellemek için tabanı ile dalıyor, rakibin ayağıda taban girerek yapılan her harekt fauldur hatta temas olmasa bile fauldur, cunku o tabanda çiviler var, adamın ayağında 5cm derınlıgınde 10cm uzunluğunda yarık açabilir, necipte olduğunu gibi, hatta kırık bile olabilirmiş. 2:23 de pozisyon, carpısma felan değil, adam topa direk tabanla giriyor. bu fauldur. necip'in ayağında bir tekmelik var, o olmasa kopacak heralde ayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 tam karşı karşıya girdiğinden sanırım çarpışma şeklinde yorumlanabilir bir pozisyonmuş daha çok biraz daha açılı girse o bacağa direkt penaltı olurmuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 talihsiz olmus, sert sut cekicem diye abandigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 sımdı top ortada necıp topa kosuyor, sut cekecek , gslı futbolcuda topu uzaklastırmak ıstıyor o da hareketleniyor, ama gs futbolcu topa ayak tabanı ile dalıyor, burda yaptığı hareket topa vurmak içinde olsa bile bu kurallara göre fauldur.Çünkü tabanla daldığı top baska bir futbolcunun onundeyse ve o taban o futbolcuya gelirse aynı necip'e olan olur bu yüzden bu tarz hareketlere faul diyorlar, e bu ceza sahasındaysa dırek penaltıdır. keşke yakın çekim olan bir görüntü olsa, bence net penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 tamam, penaltiniz verilmemis, golunuz de verilmedi, hakkiniz yendi. necipe acil sifalar, sabriye normal sifalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 sampiyon fenerbahce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 sampiyon olup kume dusen ilk takim. fener gene ilklerin takimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 adam hala inatla ırkcılık demiş.. at gözluklerini belediye mi dagitio napıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=OxA1z2PYrGk&feature=youtube_gdata_player ayıp lan kaç tane gelmiş adama. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 işte bu video film koptuktan sonraki kısım, en başta yaptığı sahtekarlıktan sonra olanlar, ayrıca sanki takımda başka futbolcu yok dimi ille taç atışınıda o yapacak gidiyimde biraz daha atsınlar diyor :) vıdeonun sonunda da engine gelen küfürlerin nedeni var, o hareketlerinden sonra küfür edildi. neyse dediğim gibi bunların hiçbirini savunmuyorum bu yapılan tahriklere kapılmamak gerekiyordu, zaten o sahaya ilk atılan pet şişe için o pet şişeyi atana saydırıyorken bu oyuncu arkadaşın oscarlık oyunculuğundan ve sonrasında yaptıklarından iş çığrından çıktı, neyse artık bir dahaki maça benim hanım ve 6 yaşındaki kızım gider boynunda atkılarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 siz ne kadar "ırkçılık olmadı herhangi birinede atıyoruz ztn" diye savunsanızda twitter'da işler kızışmış. yabancılar direk racism flaan diye yardırıo. fuck you monkey eboue dendiği falan iddaa edilio. ztn ırkçılık olaylarında blatter kötü durumdaydı olayı kurtarmak için bize dadanmaz umarım. https://twitter.com/#!/search/Eboue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bu galatasaray taraftarı her hafta türk futboluna zarar vermek için uğraşıyor artık adeta. adamlar coştu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Melo'nun taraftara yaptığı hareket http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=102278 1.14'te bu arada eboue'nin gerçek hesabı bu olabilirmiş https://twitter.com/#!/TheRealEboue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 o bir kaç beyin yoksunu gs lı taraftarın televizyon başında fuck you ebue lafını maymun ebue diye kulaklarından değilde başka organlarından algılamalarından dolayı ortaya atılmış bir palavra, maçta olan hatta televizyonda kulaklarıyla duyabilen ve beyniyle algılayabilen herkes ebue edilen küfürün sadece fuck you dan ibaret olduğunu biliyor. hala maymun dediler ırkcılık yaptılar diye tweet felan atıyorlarsa gerçekten büyük eziklik. kalkıp bununla uğraşacaklarına her fırsatta yerde yatıp zaman geçirmeye çalışan futbolcularından dolayı azcık utansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 taraftarin yaptigi hiyarligi kabul etmek bu kadar mi zor arkadas, amma debelendiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 yoo ben zaten taraftarın yaptığını doğru bulmadığımı söyledim evet bu heriflerin tahriklerine kapılıp böyle öküzleşmek bildiğin hıyarlıktır, buna laf dediğim yok zaten, ama bu o futbolcularında seyirciyi tahrik ettiği çirkef ve sahtekar oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 hee tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Taraftarın yaptığını doğru bulan yok sadece atılan iftiraya karşı çıkıyoruz ve melo, eboue'nin neler yaptığını söylüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ben 5 sayfa önce hakettiler dedim diye futboldan anlamayan hanzo taraftar durumuna düştüm. halbuki hak etmek derken atılan şeyleri desteklememiştim. sadece atılan şeyler ve edilen küfür ile yapılan çirkefliğin ebouenin ve kazımın yaptığı çirkeflik ile eşdeğer olduğunu söylemek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar