Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Galatasaray 20.11.2011 @ 19:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

oldun said:

q7 sutu kornere gitti aut verdi gsliler buna ne diceksiniz ordan bir gol gelebilirdi

:D

genel itibariyle komik bir maç
avrupalı izlese ne yorum yapar acaba
zaten futbol açısından fakir fukara bir memleketiz
adam gibi top dönmez atak olmaz
bir de bunun garip hakemi, salak taraftarı var
tr'de futbol çok rerörö
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'de lütfen hiçbir takım taraftarı başka takımın taraftarının yaptıklarını eleştirmesin bok atmasın.

hepsi aynı bokun farklı renklerle birbirleyile çirkefce mücadelesidir.

Daha 3 gün önce milli futbolculara ana avrat söven kitle şimdi gelmiş engin'in anasına küfür edildi, ayıp diyor.

Abi hiç bir taraftarın elle tutulacak yanı yok. Şöyle şeyleri eleştirip de komik duruma düşmeyin bari.
Sosyal ağlarda paylaş

var olmasına var. Mesela beşiktaş'ta grup siyah-beyaz var. Hepsi kulüpte sözü geçen, kariyerli doğru düzgün iş sahibi süper adamlar. Ama az bi kısım beraber izlerler maçı. Toplum olarak sinirlerimize hakim olamadığımızdan yapılan tek kötü hareket geneli kötü gösteriyor.

ama buraya gelipte eboue'ye çakmak atıldı, engin'e küfür ettiler çok ayıp demek ayrı bir rezillik.
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

ama buraya gelipte eboue'ye çakmak atıldı, engin'e küfür ettiler çok ayıp demek ayrı bir rezillik.

valla bana komik geliyor
çok küçümsüyorum bu tipleri
orda ne olup bittiği belli
ben yeni açıktan efendi halimle çok sinirlendim
kapalı'da adamların dibinde olsam bilmiyorum nolurdu
bir de eve geldim insnalar ırkçılıkla falan suçlamış küfredilen adam sırf siyah diye... çok sakat var çok =)
Sosyal ağlarda paylaş

evet de yok ama öyle bişey maymun demedik ki =)

arkadşaımın biri de şey yazmış,-maymun değil fuck you dedik diye gurur duyan bir taraftar bıdıbıdı-- hahahah of abi ne kafalar ne kafalar bunlar

renkli takım kafaları

AYRICA karikatür gibi lan 30bin adamın birden maymun maymun diye bağırması ahahahahahah düşünsenize =)))))))99
Sosyal ağlarda paylaş

fak you eboue demek ırkıcılıksa siz sokaga fln cıkmayin abi bence..

galtarasaray son 20dk yerde yatıcak kadar aciz..0-0da mactan sonra orta sahada beraberligi kutlayacak kadar gücsüz.. melo ve kazim mac bittkten sonra taraftarlara el kol hareketi cekicek kadar zavallıysa bu gecenin kazanani besiktastir.. sizin ligtv'niz reklama girdgne staddaki adam ney olup bittgni göruyor.. sonra sahaya cakmak yagdi demesi kolay...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım çetele mi tutuyorsun kim ne yaptı diye? Ebuoe kışkırttıysa küfür etmiştir taraftar bu normal napıcaksın?
Gs taraftarıda haklıdır ama milli maçta küfür edemez. Eden de gelip burada konuşmasın.

tekrar söylüyorum şu taraftar konularına girmeyin. Hepsi birbirinden rezil. Komik duruma düşmeyin.

ayrıca beşiktaş taraftarı ırkçılık ypaacak en son taraftardır sanırım. Adama fuck you dediler artık maçı nasıl izliyorsanız maymun anlamışsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...