aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ulkenin gurur kaynagi tribun orgutlenmesidir asdfasdfawegfagdfga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 asdfasdfawegfagdfga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 evet yauv adamlar her gireni donuna kadar soyamazlar yani biri kolaylıkla cakmagını statda sokabilir mühim olan insan olacan atmıcan hersey güvenlik görevlisi yasa zart zurt ile çözülmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Bu arada o sayılmayan gol hede hödö diye ağladığınız pozisyonda faul var bence.Onu geçtim düdük şut vurulmadan 2saniye önce çalınıyo zaten. Ancak her zaman olduğu gibi BÖŞÖKTOŞON HOKKO YÖNDÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Bizdeki bu gerizekalı sistemi de anlamıyorum BOKU BOKLA TEMİZLEMEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 DarKRideR said: gs tam bir anadolu takımı haline gelmiş yalnız, tvlerden ne kadarını gördünüz ettiniz bilmiyorum ama stadda adamların yaptıkları sadece sinir bozuyor ... resmen bir puan için gelmişler, ona göre oynadılar. yıh yıh yıh bu nasıl bi yorum yahu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 q7 sutu kornere gitti aut verdi gsliler buna ne diceksiniz ordan bir gol gelebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 yanlis karar dedik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 oldun said: q7 sutu kornere gitti aut verdi gsliler buna ne diceksiniz ordan bir gol gelebilirdi :D genel itibariyle komik bir maç avrupalı izlese ne yorum yapar acaba zaten futbol açısından fakir fukara bir memleketiz adam gibi top dönmez atak olmaz bir de bunun garip hakemi, salak taraftarı var tr'de futbol çok rerörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Türkiye'de lütfen hiçbir takım taraftarı başka takımın taraftarının yaptıklarını eleştirmesin bok atmasın. hepsi aynı bokun farklı renklerle birbirleyile çirkefce mücadelesidir. Daha 3 gün önce milli futbolculara ana avrat söven kitle şimdi gelmiş engin'in anasına küfür edildi, ayıp diyor. Abi hiç bir taraftarın elle tutulacak yanı yok. Şöyle şeyleri eleştirip de komik duruma düşmeyin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 pılıyff var orda her sey cok güzel olacakmıs ilkyarı faso fiso zaten en son ne zamn ilk yarıyı lider bitiren kupayı gördü tırı vırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 dusuncelihayvan said: Daha 3 gün önce milli futbolculara ana avrat söven kitle şimdi gelmiş engin'in anasına küfür edildi, ayıp diyor. komedi bence bu kadar tutarsız olmayan elle tutulabilir yanları olan taraftar grupları var gene de ama:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 var olmasına var. Mesela beşiktaş'ta grup siyah-beyaz var. Hepsi kulüpte sözü geçen, kariyerli doğru düzgün iş sahibi süper adamlar. Ama az bi kısım beraber izlerler maçı. Toplum olarak sinirlerimize hakim olamadığımızdan yapılan tek kötü hareket geneli kötü gösteriyor. ama buraya gelipte eboue'ye çakmak atıldı, engin'e küfür ettiler çok ayıp demek ayrı bir rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 gs taraftarı hıyarlık yaptığı zaman onu da eleştiriyoruz, sizin gibi ama sizde yaptıneaaaz diye ağlaşmıyoruz. ne de olsa önce insanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 dusuncelihayvan said: ama buraya gelipte eboue'ye çakmak atıldı, engin'e küfür ettiler çok ayıp demek ayrı bir rezillik. valla bana komik geliyor çok küçümsüyorum bu tipleri orda ne olup bittiği belli ben yeni açıktan efendi halimle çok sinirlendim kapalı'da adamların dibinde olsam bilmiyorum nolurdu bir de eve geldim insnalar ırkçılıkla falan suçlamış küfredilen adam sırf siyah diye... çok sakat var çok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Abi küfredilen siyah diye ırkçılıkla suçlanmadı. Küfrünüz ''maymun''olarak anlaşıldı o nedenle ırkçılık dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 dusuncelihayvan said: Daha 3 gün önce milli futbolculara ana avrat söven kitle şimdi gelmiş engin'in anasına küfür edildi, ayıp diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 evet de yok ama öyle bişey maymun demedik ki =) arkadşaımın biri de şey yazmış,-maymun değil fuck you dedik diye gurur duyan bir taraftar bıdıbıdı-- hahahah of abi ne kafalar ne kafalar bunlar renkli takım kafaları AYRICA karikatür gibi lan 30bin adamın birden maymun maymun diye bağırması ahahahahahah düşünsenize =)))))))99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 fak you eboue demek ırkıcılıksa siz sokaga fln cıkmayin abi bence.. galtarasaray son 20dk yerde yatıcak kadar aciz..0-0da mactan sonra orta sahada beraberligi kutlayacak kadar gücsüz.. melo ve kazim mac bittkten sonra taraftarlara el kol hareketi cekicek kadar zavallıysa bu gecenin kazanani besiktastir.. sizin ligtv'niz reklama girdgne staddaki adam ney olup bittgni göruyor.. sonra sahaya cakmak yagdi demesi kolay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 DoruK said: gs taraftarı hıyarlık yaptığı zaman onu da eleştiriyoruz, sizin gibi ama sizde yaptıneaaaz diye ağlaşmıyoruz. ne de olsa önce insanız. evet baya eleştiriyosunuz. volkan götüyle topu tutmuştu haketti, emre el kol yapmıycaktı haketti, zaten ordaki herkes de gsli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 iyi oynayaydinizda atsaydiniz mactan once herkez q7 3 atar 5 atar sol tarafi madare eder diyodu fos cikti sonra yok eboue yerde yatti 10 dakka lak luk aglamayin bu kadar bitti berabere ulkenin gurur kaynagi tribun orgutlenmesi ashgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 volkan'a emre'ye adam olsa kufur yemezdi diyenler.. eboue cakmak yedi höde höde yapıyorlar ya priceles... göçööönn söönööküü galatazaray.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Czentovic said: iyi oynayaydinizda atsaydiniz aynen öyle kardeşim nasip kısmet napalım üzüldük biz de ama ben gs'yi ve gs'lileri böyle bilmezdim bişeyler daha öğrenmiş olduk işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 gs yada gsliler ne yapmis ki mac arenada olsa irkcilik yapilsa tmm yada burda 2-3 kisi yorum yapti diye genellemen sacma bi de gidip eboueyi bi macta yattigini ima ederek, yok taraftari kiskirtti diyerek , nerdeyse her macta kufur eden cakallik yapan emre ve volkanla ayni kefeye koyanlarda ayri bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Arkadaşım çetele mi tutuyorsun kim ne yaptı diye? Ebuoe kışkırttıysa küfür etmiştir taraftar bu normal napıcaksın? Gs taraftarıda haklıdır ama milli maçta küfür edemez. Eden de gelip burada konuşmasın. tekrar söylüyorum şu taraftar konularına girmeyin. Hepsi birbirinden rezil. Komik duruma düşmeyin. ayrıca beşiktaş taraftarı ırkçılık ypaacak en son taraftardır sanırım. Adama fuck you dediler artık maçı nasıl izliyorsanız maymun anlamışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar