Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Galatasaray 20.11.2011 @ 19:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

bak bende buna deli oluyorum işte. Düdük çalmasaymış muslera alıyormuş o topu.

Abi nerden anladın, nasıl anladın allah aşkına söyle bana çatlayacağım.

Gol oldu mu? oldu!
Muslera alsaydı topu faulu vermediler derdik.

Az biraz realist olun yahu.

Neyseki sen jubileni barcelona'da yaptığından senin kararını doğru olarak kabul ediyorum. Zamanında sen de çok iyi oynardın oyunu. Hayrandık küçükken sana.
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

bak bende buna deli oluyorum işte. Düdük çalmasaymış muslera alıyormuş o topu.

Abi nerden anladın, nasıl anladın allah aşkına söyle bana çatlayacağım.

Gol oldu mu? oldu!
Muslera alsaydı topu faulu vermediler derdik.

Az biraz realist olun yahu.

Neyseki sen jubileni barcelona'da yaptığından senin kararını doğru olarak kabul ediyorum. Zamanında sen de çok iyi oynardın oyunu. Hayrandık küçükken sana.
hamle yapmıyor çünkü anlamak zor değil bir göz (iletim sorunu olmayan,at gözlüksuz) sinir hücreleri ve çalışan sıradan bir beyin gerekiyor..
Sosyal ağlarda paylaş

gs tam bir anadolu takımı haline gelmiş yalnız, tvlerden ne kadarını gördünüz ettiniz bilmiyorum ama stadda adamların yaptıkları sadece sinir bozuyor ...

resmen bir puan için gelmişler, ona göre oynadılar. Maç sonuna doğru oyundan düşmese Beşiktaş pozisyonları bile olmayacaktı istikrarlı bir şkilde

onun dışına ileri üçlüsü rezalet halde olan bir beşiktaş vardı. Almeida yine yapacaklarını yptı biraz ama simao ve quaresma çok kötüydü. Quaresma özellikle harcadı harcadı bitirdi pozisyonları,

necip'e üzüldüm, oyuna girdikten sonra bayağı canlandırmıştı oyunu ve topsuz alanda da çok koşup pres yapıyordu.

bu arada eboue kadar çirkef bir adam görmedim. Pislikten başka birşey değil, ahlaksızın önde gideni, ırkçılık yapıp maymun bile diyebilirim. Taraftarı sinrilendirmekten başka hiçbirşey yapmadı. Her birebir pozisyonda kendin yere bıraktı hakemde sağolsun hepsinde korudu.

Bundan sonra Emre'ye Volkan'a çirkef demeden önce şunu görsün herkes

Golümüzde verilmedi ya ... yazık
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

CthuLhu said:

daha bi iki sezon önce erman sansal yüzünden lig tv iade ediyordunuz şimdi önemli oterite mi oldular

Ben adamlar muhteşem bilgili demiyorum ama senden bilgililer mi tecrübeliler mi buradakilerden tecrübeliler mi? Evet.

Adam hayatını futbola vermiş bırak da senden daha iyi yorumlayabilme yeteneği olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

bu mantıkla her teknik direktör başarılı.her hakem süper olurdu.lakin bunlar hep hayatlarını futbola veren adamlar.hiç yanlış yapmamaları gerekiyor

şimdi adnan aybaba gibi adamlar iyi yorumcu o zaman.adamların hayatı futbol

senden benden diyorum abi? Bunu anlamamak zor olmalı. Bana göre onların yorumu seninkinden daha değerli futbol konusunda.

Ama eğitimine bakarım eğitim hakkındaki kendi branşın hakkındaki yorumlarında bana göre onların yorumlarından daha değerli olur?

Bunu başarabileceğinize inanıyorum, hadi gençler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...