Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 darksun işte örnek taraftar. kötü maçtı diyip geçicekken illa golümüz veirlmediye giererseniz olmaz bu iş :) maçın özeti düşsün yutuba.koyun buraya muslera elinin yanından geçen topa dokunmuyor.hakem faul vermese tokatlar giderid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 nası taktı ama almedia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 dişi kartallar hazırlansın gelecek maça 2 maç kapanır bizim stad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bak bende buna deli oluyorum işte. Düdük çalmasaymış muslera alıyormuş o topu. Abi nerden anladın, nasıl anladın allah aşkına söyle bana çatlayacağım. Gol oldu mu? oldu! Muslera alsaydı topu faulu vermediler derdik. Az biraz realist olun yahu. Neyseki sen jubileni barcelona'da yaptığından senin kararını doğru olarak kabul ediyorum. Zamanında sen de çok iyi oynardın oyunu. Hayrandık küçükken sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ahahahah tamam haklısın ne diyim hakkınız yendi.federasyon istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=102272 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 topa mustafa vurdu diyenler izlesin tekrar.mustafa urfalıya vuruyor abi videoyu koymuşun işte.hangi kaleci o topa öyle bakar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Bu arada muslera'dan bahsediyorsunuz. Bağcılar çocuğu muslera'dan? Elinden top kaçıran. evet alırdı. Neyse ki, karar verip, insiyatif kullanabileceğiniz yerlere gelmiyorsunuz şu devlette. Yanlışlıkla yargıda olsaydınız sıçmıştık toplumca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 baya hızlı vurmuş ya, kurtarır mıydı kurtaramaz mıydı bilemedim şimdi :) ama iki tarafın dediği kadar kesin bi durum da yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 dusuncelihayvan said: bak bende buna deli oluyorum işte. Düdük çalmasaymış muslera alıyormuş o topu. Abi nerden anladın, nasıl anladın allah aşkına söyle bana çatlayacağım. Gol oldu mu? oldu! Muslera alsaydı topu faulu vermediler derdik. Az biraz realist olun yahu. Neyseki sen jubileni barcelona'da yaptığından senin kararını doğru olarak kabul ediyorum. Zamanında sen de çok iyi oynardın oyunu. Hayrandık küçükken sana. hamle yapmıyor çünkü anlamak zor değil bir göz (iletim sorunu olmayan,at gözlüksuz) sinir hücreleri ve çalışan sıradan bir beyin gerekiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Kurtaramazdı bence. zaten hamle yapmak istemiş ama kalakalmış. kaleciler genelde öyle işi düdüğe bırakmaz zaten, tutabilecekse tutarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 hamle yapsa wakabayashi tamam abi valla özür dilerim. Bilemedim sizin tsubasa ile büyüyen bir nesil olduğunuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 gs tam bir anadolu takımı haline gelmiş yalnız, tvlerden ne kadarını gördünüz ettiniz bilmiyorum ama stadda adamların yaptıkları sadece sinir bozuyor ... resmen bir puan için gelmişler, ona göre oynadılar. Maç sonuna doğru oyundan düşmese Beşiktaş pozisyonları bile olmayacaktı istikrarlı bir şkilde onun dışına ileri üçlüsü rezalet halde olan bir beşiktaş vardı. Almeida yine yapacaklarını yptı biraz ama simao ve quaresma çok kötüydü. Quaresma özellikle harcadı harcadı bitirdi pozisyonları, necip'e üzüldüm, oyuna girdikten sonra bayağı canlandırmıştı oyunu ve topsuz alanda da çok koşup pres yapıyordu. bu arada eboue kadar çirkef bir adam görmedim. Pislikten başka birşey değil, ahlaksızın önde gideni, ırkçılık yapıp maymun bile diyebilirim. Taraftarı sinrilendirmekten başka hiçbirşey yapmadı. Her birebir pozisyonda kendin yere bıraktı hakemde sağolsun hepsinde korudu. Bundan sonra Emre'ye Volkan'a çirkef demeden önce şunu görsün herkes Golümüzde verilmedi ya ... yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 abi hakem düdük çalmış boru gibi orda.o da öyle bi kol uzatmış bildiğin. o halde bile elinin yanından geçmiş top.bide hamle yapsa çok rahat dışarı çelerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 CthuLhu said: daha bi iki sezon önce erman sansal yüzünden lig tv iade ediyordunuz şimdi önemli oterite mi oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Düdük çalmasa almedia'da o topa öyle vurmazdı. Problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 darkrider da ergen ragei ile gelmiş yine.puan kaybının getirdiği sinirle sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 dusuncelihayvan said: Düdük çalmasa almedia'da o topa öyle vurmazdı. Problem? duduğu hemen çaldımı ki adam maç boyunca her düğünü 30 saniye yakın sonra çaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 CthuLhu said: CthuLhu said: daha bi iki sezon önce erman sansal yüzünden lig tv iade ediyordunuz şimdi önemli oterite mi oldular Ben adamlar muhteşem bilgili demiyorum ama senden bilgililer mi tecrübeliler mi buradakilerden tecrübeliler mi? Evet. Adam hayatını futbola vermiş bırak da senden daha iyi yorumlayabilme yeteneği olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 e demek ki tartışılabilecek karar faul sonrasi için olasılık var gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bu mantıkla her teknik direktör başarılı.her hakem süper olurdu.lakin bunlar hep hayatlarını futbola veren adamlar.hiç yanlış yapmamaları gerekiyor şimdi adnan aybaba gibi adamlar iyi yorumcu o zaman.adamların hayatı futbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Az şansımız olsa çok rahat kazanırdık ya, neyse pılıyıff var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 he yani seni savunuyorsa bilgililer savunmuyorsa kahrolsun lig tv.. Neyse denediğin için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 telegol de herkez gol dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Red said: bu mantıkla her teknik direktör başarılı.her hakem süper olurdu.lakin bunlar hep hayatlarını futbola veren adamlar.hiç yanlış yapmamaları gerekiyor şimdi adnan aybaba gibi adamlar iyi yorumcu o zaman.adamların hayatı futbol senden benden diyorum abi? Bunu anlamamak zor olmalı. Bana göre onların yorumu seninkinden daha değerli futbol konusunda. Ama eğitimine bakarım eğitim hakkındaki kendi branşın hakkındaki yorumlarında bana göre onların yorumlarından daha değerli olur? Bunu başarabileceğinize inanıyorum, hadi gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar