DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Bana kazım sabri balta gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Abi samimi söylüyorum millet olarak ne boşuz ya. Ulan, pozisyon olur savunma mekanizması olarak bak, yorumcularda aynı şeyi diyecek deriz. Alehimize olur, karşıt düşünen herkes troll olur. Kapatalım bütün programları, bir allahın kulu yok zaten otorite olarak şu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Allahtan eboue var gs de, Adam yata yata bitirdi maçı sdf, bi de maddeler yağarken üstüne kol bastı gibi hareketler falan.Orda haklı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 abi her takıma lazım bir tane öyle adam.ama takımın geri kalanınında iyi kuracaksın al işte galatasaray belki iyi niyetli takım oyunu oynamaya calısıyor ama yok yani kazım riera baya yetolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Abi patide bi tayfa var yanlış karara "neden yanlış diyosun" diye laf söylüyolar.Adamların mantık -1500. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 evet erman toroğlu ve yanındakiler otorite.. Geçen canlı yayından futbol ruhlarını çağıran adamlar diyorsa ciddiye almak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Yok, anlarım sen görüşünü söylersin çıkar senden daha çok tecrübeli olan adam karşıtını söyler "bana göre değil faul gol" ersin çekilirsin. Ulan memlekette herkes zaten bizden daha az bilgili. Kim bizden daha çok tecrübeli bilgili? Ömrünü futbola vermiş lan adam. Senin gibi üniversite sıralarında çürütmemiş dirseğini bırak da şu hayatta da bi boku bilsin hiç olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 taçımızı vermediler.oysa o taçtan belki çok iyi bir atak gelişicekti.gol atıcaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Doğrudur abi bizimde şampiyonluğumuz yendi zamanında eğer o zaman verilseydi finansal olarak kalkınıp şu an şampiyonlar ligini domine etmiş olabilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 televizyondaki adamları her maç ciddiye almamak lzm.tartışcak birşey yoksa bulup yaratıp tartışıolar cunku gereksiz yere.program süresi dolsun diye şu maçta tartışılcak birşey yok bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Kim otorite abi o zaman? Ahmet Çakar mı? Rıdvan Dilmen mi? Kimi izleyelim söyle o zaman. İyice saçma sapan bir muhabbet olmaya başladı. Varsa yoksa Beşiktaş kötüydü, Beşiktaş çok reröre, Beşiktaş bilmem ne. Abi Galatasarayla oynadı Beşiktaş. Siz banttan bir maç mı izlediniz başka maç falan? Biriniz de deseniz abi bizim takımda da şu şu vardı. Ne geyik insanlarmışsınız. Dikkate değer söylediğiniz bir halt yok. Varsa yoksa Beşiktaş. :D Ulan ne takımmışız be. Tüm Galatasaraylılar kendi takımını bırakmış Beşiktaş kritize ediyor... 70 dakika silik takımınızı da konuşsanız da en azından desek, adamlar art niyetli değil yorumlarında... Neyse ya, ne haliniz varsa görün. Konu sizindir. İstediğiniz kadar tartışın Beşiktaşı. Doyamadınız sezon başından beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 sabri de ömrünü futbol antremanlarında ve maçlarında geçirdi ama hala orta yapamıyor.. Çok fazla içinde olmak anlamak anlamına gelmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 aahhaha abi troll müsünüz ya galatasaray çok kötüydü diyoruz daha ne diyelim ezdik ama 1 puan aldık mı diyoruz.bence 20. dakkadan sonra baya kötü oynadık.bunun neyini konusalım daha hakemede laf söyleyen siz siniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Bizim yine gol sorunumuz var ya, almeida sakatlanmadan evvel ne güzel gidiyordu şimdi adam yok. Edu desen çöp zaten. Siz şu kazımın sırf atak kesmek için sakat numarası yapıp oyunu durdurttuğu zamanıda hazmedebiliyorsanız helal olsun. Tribünlerden madde atan her maç oluyor, atmayın diye küfür edende bayağı çıkıyorda hayret nasıl o tiplerin ağzını burnunu dağıtmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Red said: televizyondaki adamları her maç ciddiye almamak lzm.tartışcak birşey yoksa bulup yaratıp tartışıolar cunku gereksiz yere.program süresi dolsun diye şu maçta tartışılcak birşey yok bana göre tamam şunu merak ediyorum. Hangi maçta oluyor. Bana göre var abi. Bana göre şu an bu abuk herifler doğru söylüyor ve ben hala kararın doğru olduğuna inanıyorum. Ben böyle gördüm iki gıdım futbol bilgimle adamlar hayatını vermiş inanırım. Ama çıkar Markus merk gol değil, karar doğru der yine inanırım demek ki değilmiş der geçerim. Fifa kokartlı adamları troll ilan etmem. Hayatında kaç kere topa vurdun, sanki muhteşem futbol kariyerini sakatlık yüzünden bıraktın da şimdi hobi olarak burada yorum yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 abi kazım maçın ilk anından itibaren çok çok kötü oynadı yani.kendini yere atmış falan pek muhim değil.kimsede cıkıp savunmaz ztn onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Red said: ezdik ama 1 puan aldık mı diyoruz.bence 20. dakkadan sonra baya kötü oynadık.bunun neyini konusalım daha Abi o bile dendi. Tamam troldü ama dendi yani :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Ah ulan mourinho sayende topa dokunmamış adam kendini sen sanıyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bu arada karar doğru yanlış demek pozisyon gol anlamına gelmiyor ayrıca o pozisyonda hakem yanlış karar vermiş olsa bile gol diyorsanız izlemeyin futbol falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 DoubleW said: Ah ulan mourinho sayende topa dokunmamış adam kendini sen sanıyo :S Mourinho kariyerine futbolcu olarak başladı. Şu yanlış bilgi nasıl yayıldı bilmiyorum ama profesyonel olarak futbolcu olmaya devam etmemesi bir şey değiştirmez. ADam sonuçta takımda oynamış etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 CthuLhu said: sabri de ömrünü futbol antremanlarında ve maçlarında geçirdi ama hala orta yapamıyor.. Çok fazla içinde olmak anlamak anlamına gelmiyor.. iyi abi gel o zaman aynı zihniyetle yargısal içtihatları da sorgula. Nasılsa içinde olmamak lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ah necip sakatlanmıyaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Myshkin said: DoubleW said: Ah ulan mourinho sayende topa dokunmamış adam kendini sen sanıyo :S Mourinho kariyerine futbolcu olarak başladı. Şu yanlış bilgi nasıl yayıldı bilmiyorum ama profesyonel olarak futbolcu olmaya devam etmemesi bir şey değiştirmez. ADam sonuçta takımda oynamış etmiş. EE bu daha da kötü adamların elinde örnek olmadan sallıyolarmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Hakemlik birşey görmedim ben, hatalı gördüğüm anca 1 tane korner yerina aut dedikleri pozisyon var. Kabızların gecesiydi bugün, kaleyi tutturamayanlar ile kalecinin kucağını kale içerisinde sananların gecesiydi. Golsüz derbi zaten kötü derbidir, bu teknik direktörün çapıda bize küçük geliyor, bu sene bu koşullarda ben hala birşey yapabileceğimize inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 anlamaya yetemediginiz nokta hatalı faul verildi ama golünüz yenmedi.. Uyuz olduğum nokta tvde de bunu böyle konuşmaları.. Tv'deki kimse benden iyi yorumlamiyor bu arada demeye çalıştığın buysa haklısın Ayrıca 2 nokta daha var birincis erman,markus konuşunca gördüğün şeyin yorumunu farkli yapıyorsan yazık sana.. Ikincisi daha bi iki sezon önce erman sansal yüzünden lig tv iade ediyordunuz şimdi önemli oterite mi oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar