Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Galatasaray 20.11.2011 @ 19:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

Yok, anlarım sen görüşünü söylersin çıkar senden daha çok tecrübeli olan adam karşıtını söyler "bana göre değil faul gol" ersin çekilirsin.

Ulan memlekette herkes zaten bizden daha az bilgili. Kim bizden daha çok tecrübeli bilgili?

Ömrünü futbola vermiş lan adam. Senin gibi üniversite sıralarında çürütmemiş dirseğini bırak da şu hayatta da bi boku bilsin hiç olmazsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Kim otorite abi o zaman?

Ahmet Çakar mı?
Rıdvan Dilmen mi?

Kimi izleyelim söyle o zaman. İyice saçma sapan bir muhabbet olmaya başladı. Varsa yoksa Beşiktaş kötüydü, Beşiktaş çok reröre, Beşiktaş bilmem ne.

Abi Galatasarayla oynadı Beşiktaş. Siz banttan bir maç mı izlediniz başka maç falan?

Biriniz de deseniz abi bizim takımda da şu şu vardı. Ne geyik insanlarmışsınız. Dikkate değer söylediğiniz bir halt yok. Varsa yoksa Beşiktaş. :D

Ulan ne takımmışız be. Tüm Galatasaraylılar kendi takımını bırakmış Beşiktaş kritize ediyor... 70 dakika silik takımınızı da konuşsanız da en azından desek, adamlar art niyetli değil yorumlarında...

Neyse ya, ne haliniz varsa görün. Konu sizindir. İstediğiniz kadar tartışın Beşiktaşı. Doyamadınız sezon başından beri.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim yine gol sorunumuz var ya, almeida sakatlanmadan evvel ne güzel gidiyordu şimdi adam yok. Edu desen çöp zaten.

Siz şu kazımın sırf atak kesmek için sakat numarası yapıp oyunu durdurttuğu zamanıda hazmedebiliyorsanız helal olsun.

Tribünlerden madde atan her maç oluyor, atmayın diye küfür edende bayağı çıkıyorda hayret nasıl o tiplerin ağzını burnunu dağıtmıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

televizyondaki adamları her maç ciddiye almamak lzm.tartışcak birşey yoksa bulup yaratıp tartışıolar cunku gereksiz yere.program süresi dolsun diye

şu maçta tartışılcak birşey yok bana göre

tamam şunu merak ediyorum. Hangi maçta oluyor. Bana göre var abi.
Bana göre şu an bu abuk herifler doğru söylüyor ve ben hala kararın doğru olduğuna inanıyorum. Ben böyle gördüm iki gıdım futbol bilgimle adamlar hayatını vermiş inanırım.

Ama çıkar Markus merk gol değil, karar doğru der yine inanırım demek ki değilmiş der geçerim. Fifa kokartlı adamları troll ilan etmem.

Hayatında kaç kere topa vurdun, sanki muhteşem futbol kariyerini sakatlık yüzünden bıraktın da şimdi hobi olarak burada yorum yapıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

DoubleW said:

Ah ulan mourinho sayende topa dokunmamış adam kendini sen sanıyo :S

Mourinho kariyerine futbolcu olarak başladı. Şu yanlış bilgi nasıl yayıldı bilmiyorum ama profesyonel olarak futbolcu olmaya devam etmemesi bir şey değiştirmez. ADam sonuçta takımda oynamış etmiş.

EE bu daha da kötü adamların elinde örnek olmadan sallıyolarmış :D
Sosyal ağlarda paylaş

Hakemlik birşey görmedim ben, hatalı gördüğüm anca 1 tane korner yerina aut dedikleri pozisyon var.

Kabızların gecesiydi bugün, kaleyi tutturamayanlar ile kalecinin kucağını kale içerisinde sananların gecesiydi. Golsüz derbi zaten kötü derbidir, bu teknik direktörün çapıda bize küçük geliyor, bu sene bu koşullarda ben hala birşey yapabileceğimize inanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

anlamaya yetemediginiz nokta hatalı faul verildi ama golünüz yenmedi.. Uyuz olduğum nokta tvde de bunu böyle konuşmaları.. Tv'deki kimse benden iyi yorumlamiyor bu arada demeye çalıştığın buysa haklısın

Ayrıca 2 nokta daha var birincis erman,markus konuşunca gördüğün şeyin yorumunu farkli yapıyorsan yazık sana.. Ikincisi daha bi iki sezon önce erman sansal yüzünden lig tv iade ediyordunuz şimdi önemli oterite mi oldular
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...