Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dev Rövanş: Hırvatistan - Türkiye @ 21.05

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

geçen sene GS'nin bu sırada bitirmesi de benim yüzünden, izlediğim maçları takır takır kaybettik.

Bi maça yetişemedim, eses maçı mıydı antep maçı mıydı neydi arabada eve giderken radyo açtım, 3-0 kazanıyoduk "vaay iyi" diye eve gelip 2. yarıya yetiştim, maçı 4-2 kazandık. izlediğim ikinci yarıyı yine 2-1 kaybettik yani. Almanya'ya 3-2 yenilerek Euro08'de ağzımızın kırıldığı maç tam mezuniyet baloma denk geliyordu, "aha" dedim izleyemeyecem, finale çıkacaz, bi şekilde baloda isyan çıkarttık dev ekranda açtırdık (kızların isyanı küfrü hala kulaklarımda, ama makine müh. balosu olunca görmezden geliyosun eheh) maçı açtık 1-0 öndeyiz, ooh izliyorum ne güzel, maç 3-2 bitti.

Hırvatistanla ilk maç öncesi izlemekle kalmadım "olm hırvatlarda da bişi yok rahat olun yaa rahat kazanırız, deplasmanda sonra batırmayalım yeter" dedim. o rahatlıkla tv başına geçtim, aha sonuç ortada.

Ha, izlemek isteyip de izlemediğim her maç da müthiş geçti. GS'nin 2-0lık Juve galibiyeti, fenerle 5-1'lik kupa finali, 4-3'lük Bordeaux maçı, Almanya'yı yendiğimiz maç, Hırvatistan Euro 08 maçı (gerçi bu maçın dk 60tan sonrasını izlediydim başını kaçırdım sırf trafik yüzünden)

Şimdi izlememem için her koşul var TV bile bozuk, daha doğrusu yayınlar kaymış falan, ama merak etmeyin, bi şekilde izleyecem yine de, kaçışı yok :P
Sosyal ağlarda paylaş

3 tane umut bulut atsın. sora 90da selçuk şahin 30 metreden saçmasapan bi gol atsın. hırvat erkeklerinin %60'ı intihar eder bunu üstüne. türk erkekleride hırvat kızlarına koşar. türkiyedeki abaza azalır. kızlar rahat rahat gezmeye başlar dışarda.

...

ülke kalkınır dünya şampiyonu oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...