Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Tv de erken golden hırvatların bilinç altı korkularından filan bahsediyorlar lol abicim hangi dünyada yaşıyor bunlar ciddi ciddi 3-4 atacağımıza inanıyorlar yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 geçen sene GS'nin bu sırada bitirmesi de benim yüzünden, izlediğim maçları takır takır kaybettik. Bi maça yetişemedim, eses maçı mıydı antep maçı mıydı neydi arabada eve giderken radyo açtım, 3-0 kazanıyoduk "vaay iyi" diye eve gelip 2. yarıya yetiştim, maçı 4-2 kazandık. izlediğim ikinci yarıyı yine 2-1 kaybettik yani. Almanya'ya 3-2 yenilerek Euro08'de ağzımızın kırıldığı maç tam mezuniyet baloma denk geliyordu, "aha" dedim izleyemeyecem, finale çıkacaz, bi şekilde baloda isyan çıkarttık dev ekranda açtırdık (kızların isyanı küfrü hala kulaklarımda, ama makine müh. balosu olunca görmezden geliyosun eheh) maçı açtık 1-0 öndeyiz, ooh izliyorum ne güzel, maç 3-2 bitti. Hırvatistanla ilk maç öncesi izlemekle kalmadım "olm hırvatlarda da bişi yok rahat olun yaa rahat kazanırız, deplasmanda sonra batırmayalım yeter" dedim. o rahatlıkla tv başına geçtim, aha sonuç ortada. Ha, izlemek isteyip de izlemediğim her maç da müthiş geçti. GS'nin 2-0lık Juve galibiyeti, fenerle 5-1'lik kupa finali, 4-3'lük Bordeaux maçı, Almanya'yı yendiğimiz maç, Hırvatistan Euro 08 maçı (gerçi bu maçın dk 60tan sonrasını izlediydim başını kaçırdım sırf trafik yüzünden) Şimdi izlememem için her koşul var TV bile bozuk, daha doğrusu yayınlar kaymış falan, ama merak etmeyin, bi şekilde izleyecem yine de, kaçışı yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ulan bari 1,2 tane atsaydık da şansımız olurdu.Gol yediler küstüler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 4-1, 5-2 filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ilk 15 dk gol yemeden gol bulursak turu geçeriz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 hayalciliğe hiç gerek yok bence. 3 tanede orda yeriz biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 az gollü geçer 1-0 2-0 yeniliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 4-1 alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 sonra 5-0 yeniliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 6-6 kaybedebilirizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Neden bilmiyorum ama hâla içimde bir umut var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 işte o umut en komik yanımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ilk golü yeriz sonra 2-1, 3-1 falan kazanırız bence. türk futbolunda genelde öyle bi hüsran tablosu var. sonra bi hafta o golü yemesek nolurdu falan muhabbeti dönüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 yine duble gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 5 yeriz, 9 atariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bu takım bu haliyle san marinoya bile 3 gol atamaz. atv'dekilerde reyting artsın diye gazı verdikçe veriyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Atv'de yorumcular işi komediye çevirdi, golleri attıktan sonra heyecan yapmayıp maçı soğutmalıymışız, bahh seennn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 CcC İnanmayan Gölge Etmesin CcC http://www.youtube.com/watch?v=dpu-Sq_yd28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 3 tane umut bulut atsın. sora 90da selçuk şahin 30 metreden saçmasapan bi gol atsın. hırvat erkeklerinin %60'ı intihar eder bunu üstüne. türk erkekleride hırvat kızlarına koşar. türkiyedeki abaza azalır. kızlar rahat rahat gezmeye başlar dışarda. ... ülke kalkınır dünya şampiyonu oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 rew izleme maçı, izlersen ağzını kırarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 a aaaaaaaa lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar