Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dev Rövanş: Hırvatistan - Türkiye @ 21.05

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Hiddink'in raporuna göre bilerek 2. maça gitmemek için kart gören Arda'ya milli takım kapısı kapanabilirmiş. Emre, Sabri, Balta için daha hafif şeyler varmış raporda.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19253089.asp

Bir de Abdullah Avcı hiç taraftar-yönetim baskısı, stres görmemiş bir adam, büyük kulüp büyük futbolcu çalıştırmamış biri.
Ersun Yanal'dan beter patlayabilir, bunca yıldız adamı nasıl kontrol altında tutar bilinmez.

Ha bide bi zahmet Oğuz, kankaları ve tüm teknik-takip ekibi değişsin artık, temiz bir hocaylan temiz bir sayfa açılsın.

ardayı milli takımdan kesecek adamdan kan alırlar.tamam ardanın yaptıgına ceza verilebilir.ama başka türlü zor
Sosyal ağlarda paylaş

Arda'nın yaptığı milli takımdan kovduracak kadar büyük bi olay mı orası tartışılır lakin beyfendi ben iyi oyuncuyum diye bu tarz triplere girerse onu alttan alanlar en büyük suçlu olur. Yıldız mıldız adamlar Fransa milli takmını baştan aşağı kovuyolardı nerdeyse zamanında
Sosyal ağlarda paylaş

Genwa said:

Arda'nın yaptığı milli takımdan kovduracak kadar büyük bi olay mı orası tartışılır lakin beyfendi ben iyi oyuncuyum diye bu tarz triplere girerse onu alttan alanlar en büyük suçlu olur. Yıldız mıldız adamlar Fransa milli takmını baştan aşağı kovuyolardı nerdeyse zamanında
Arda vazgeçilmeyecek bir adam değil aynı Emre Belezoğlu gibi hani o yüzden akıllı olması lazım babasının çiftliği değil.Tabi ki men etmezler ama ceza gelmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Umarım salak bi ceza verirler de Arda da basın gidin bırakıyorum milli takımı der herkes rahatlar...
Ulan yüzsüz güruha bak ya, herif sırtında getirdi milli takımı playoff'lara kadar son maçta sinirlenip sarı kart gördü diye ceza verilsin,milli takımdan ihraç edilsin bilmemne...
Quaresma yapınca aynısını Beşiktaş'ta helal olsun adamda ruh var tepki koydu oluyor, Arda yapınca maça gelmemek için yaptı ukala bilmemne...
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Quaresma yapınca aynısını Beşiktaş'ta helal olsun adamda ruh var tepki koydu oluyor, Arda yapınca maça gelmemek için yaptı ukala bilmemne...

q7 yaptığında ikinci maçın sonlarına doğru yaptı ki
yine sonuç 4 0 dı.
ama 5 atma ihtimalı var diyip çıktılar ikinci maça

arda gibi ilk maçta satmadı hemen
Sosyal ağlarda paylaş

la siz manyak mısınız?
Geçen sene ilk Kiev maçında görmedi mi bu adam kırmızı kartı?
Nasıl olsa elendik diye çıkmak için kırmızı kart görüp 3 maç ceza almadı mı bu adam?
Ne saçmalıyosunuz?
Şimdi açıp maç topiğini bulup helal olsun hırslı adam diyenlerin postlarını tek tek alıntılayayım mı?

Geçen sezon Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla İstanbul'da oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında kırmızı kart gören Quaresma, 3 maç ceza almış ve Kiev'deki rövanş karşılaşmasında forma giyememişti.

Bak algılayamayanlar için kalınlaştırıp da koyayım.
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

helal lan hak veriyorum şu yaptığına

DarKRideR said:

quaresma'da tepkiyi koydu

deli ibo ile pis karışmıştı kulübe, şimdi iyice karışacak.

Fener maçında da mağlubiyet, kazanmamız imkansız şu moral ile

applev0dka said:

Hilbert ve quaresma'nin emeklerine yazik yemin ediyorum ya..

Hakan abv...

Oyuncu tercihlerinde ilk kez sacmaladi schuster.. 1 macta da schster gitsn demek komik ( mactan sonra schuster istifa diye bagiran kendini besiktasli sanip o stada giren insanlara gelsin bu)

Quaresma en sonunda sizin oynucagnz oyuna diyip basti tekmeyi.. ne hakeme ne kendi oyununa.. Ayni formayi giyen ruhsuzlaraydi tepkisi. cikarkende alkislandi zaten...

yazik yani su takım hakan,nobre,erhan(yemin ederm hali sahaya cagirmam :D ) gibi yetenek özürlüler yüzünden trolleniyor acık acık

DoubleW said:

Hırslı adamdan beklenir işte, oakdar emek verirsin bakarsın bi bok yok diğerlerinde aynen o hareketi yaparsın, öyle sarıyı kim görür bi takımda pascal nouma, ilhan mansız quaresma tarzı oyuncular.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...