Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Snow White and the Huntsman (2012)

Rock

Öne çıkan mesajlar

Snow White >>> Kristen Stewart
The Evil Queen >>> Charlize Theron
The Huntsman >>> Chris Hemsworth
Prince William >>> Sam Claflin

USA -
1 Haziran 2012

Konu: Hepimizin bildiği Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler hikayesi. Gerçi frogmanda cücelerden eser yok.

Daha Detaylı Bilgi için: http://www.imdb.com/title/tt1735898/

Fragman şimdilik güzel gözüküyor. Fakat Charlize Theron kraliçe veya Kristen Stewart pamuk prenses rolüne gitmemiş. Kötü kraliçenin pamuk prensesten daha çirkin olması gerekirdi diye düşünüyorum. Daha güzel bir pamuk prenses(tercihen) yada daha çirkin bir kraliçe bulunabilirdi.

Sosyal ağlarda paylaş

alice in wonderland yapımcısından gelmiş.
sevmiyorum ya böyle esas hikayede savaşçı olmayan kişiyi sırf "hikayeyi günümüze uyarlamak" için tutup savaşçı yapılmasını.
alice in wonderland filminde de zırh giydirip kılıç vermişlerdi, burda da benzerini yapçaklar herhalde.

modernize etmek için bu kadar über-high fantasy yapmalarına da gerek yoktu aslında, bleach geldi aklıma nedense.

biraz daha subtle bir plot zevkli olabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Snow White and the Huntsman biraz aksiyon katılmaya çalışılmış. Ana karakterlerden biri Kristen Stewart olduğu için nekadar başarılı olacağı tartışmaya açık.

Mirror, Mirror'ın sa türü komedi. Julia Roberts nedeniyle başarısı konusunda daha çok umutluyum(tamam Charlize Theron da kraliçe rolünde iyi gözüküyor). Şahsen türü komedi de(komedi pek sevmem) olsa trailerı daha çok hoşuma gitti.

Türleri farklı olan iki filmi şuan için karşılaştırmak bence çok doğru değil. Amerika gösterimleri 2,5 ay arayla. Umarım burda aynı anda vizyona sokmak gibi bir şey yapmazlar.

aquila said:

simdinin modasi masallar galiba.

Masalların konusu çağımızda yaşanan senaryo özürlülükten dolayı hiç geçmiyor ne yazıkki. Adam gibi senarist ve yönetmenler çoğlamaya başlayana kadar ne yazıkki bunlarla idare etmek zorundayız.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

rock ben onu demek istemedim ya

bu konudan bi tane daha var.mod birleştirsin fds

Konuyu açmadan önce arattım ama herhnagi birşey çıkmadı. Mesajı yazdığında arama sisteminde sorun vardı, biraz önce tekrar arattım benimki dışında başka konu yok. Ya arama da problem var yada başka bir konunun içinde yazılmış.

goldbären said:

adam acaba red ne demek istedi diye kafa patlatmış, gitmiş başka filmi bulmuş gelmiş

Pek arama olmadı. IMDB'de hemen hemen hergün yani çıkan trailerlar ana sayfaya konuyor. Orada farkettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

şu kristen stewart'a yıllardan beri bok atılıyoda arkadaş yani sizi görende her akşam megan foxla doğrulukmu cesaretmi oynayıp cesaret diyip memelerini elliyomuşsunuz havasıyla yazmıyomusunuz allahım beni benden alıyosunuz.

megan fox da çirkin.

ama hayır illa "allahım ben" tribi yapmaya gerek yok,
megan fox'un 1 numarada olduğu dergilerin top 100 listelerinde çok daha güzel bulduğum kişiler var.

zevk meselesi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...