Rock Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Snow White >>> Kristen Stewart The Evil Queen >>> Charlize Theron The Huntsman >>> Chris Hemsworth Prince William >>> Sam Claflin USA - 1 Haziran 2012Konu: Hepimizin bildiği Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler hikayesi. Gerçi frogmanda cücelerden eser yok.Daha Detaylı Bilgi için: http://www.imdb.com/title/tt1735898/ Fragman şimdilik güzel gözüküyor. Fakat Charlize Theron kraliçe veya Kristen Stewart pamuk prenses rolüne gitmemiş. Kötü kraliçenin pamuk prensesten daha çirkin olması gerekirdi diye düşünüyorum. Daha güzel bir pamuk prenses(tercihen) yada daha çirkin bir kraliçe bulunabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 7 cüceler yok filmde ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 7 cüceler diğer topikte var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Kristen Stewart olmasa izlerdim. kate ve memeleri olsa gise rekorlari kirardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 reyting uğruna stewart'ı almışlardır castinge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Red said: 7 cüceler diğer topikte var Diğer topic nerde? Açmadan önce arama yaptırdım ama göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 konsept ilginç gibi de, çok abartmışlar. twilight fanlarına hitap ediyormuş gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Sırf twilight'ta oynuyor diye kızı yerden yere vuruyorsunuz cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 tıvaylayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Bu ne abi ne yapmışlar pamuk prenses hikayesine, o oyuncular olmasa direk bollywood fantazisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 alice in wonderland yapımcısından gelmiş. sevmiyorum ya böyle esas hikayede savaşçı olmayan kişiyi sırf "hikayeyi günümüze uyarlamak" için tutup savaşçı yapılmasını. alice in wonderland filminde de zırh giydirip kılıç vermişlerdi, burda da benzerini yapçaklar herhalde. modernize etmek için bu kadar über-high fantasy yapmalarına da gerek yoktu aslında, bleach geldi aklıma nedense. biraz daha subtle bir plot zevkli olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Red'in nedemek istediğini bu gün farkettim. Görünüşe göre bir pamuk prenses hikayesi daha var. Mirror, Mirror diye geçiyor. Julia Roberts ve Lily Collins oynuyor. Açıkçası trailerı daha çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 simdinin modasi masallar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bu ne saçmalık diyecektim ötekisinin trailerını izlemeye çalıştım. yetemedim.. Snow White and the Huntsman güzel geliyor artık gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 mirror mirror daha güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Snow White and the Huntsman biraz aksiyon katılmaya çalışılmış. Ana karakterlerden biri Kristen Stewart olduğu için nekadar başarılı olacağı tartışmaya açık. Mirror, Mirror'ın sa türü komedi. Julia Roberts nedeniyle başarısı konusunda daha çok umutluyum(tamam Charlize Theron da kraliçe rolünde iyi gözüküyor). Şahsen türü komedi de(komedi pek sevmem) olsa trailerı daha çok hoşuma gitti. Türleri farklı olan iki filmi şuan için karşılaştırmak bence çok doğru değil. Amerika gösterimleri 2,5 ay arayla. Umarım burda aynı anda vizyona sokmak gibi bir şey yapmazlar. aquila said: simdinin modasi masallar galiba. Masalların konusu çağımızda yaşanan senaryo özürlülükten dolayı hiç geçmiyor ne yazıkki. Adam gibi senarist ve yönetmenler çoğlamaya başlayana kadar ne yazıkki bunlarla idare etmek zorundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Mirror, Mirror bütçe olarak daha mütevazi olmuş. Julia ağırlığını koymuş filme ve bu seyirci kitlesine yansayacaktır. Mirror, Mirror çok daha az para yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 rock ben onu demek istemedim ya bu konudan bi tane daha var.mod birleştirsin fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 adam acaba red ne demek istedi diye kafa patlatmış, gitmiş başka filmi bulmuş gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Red said: rock ben onu demek istemedim ya bu konudan bi tane daha var.mod birleştirsin fds Konuyu açmadan önce arattım ama herhnagi birşey çıkmadı. Mesajı yazdığında arama sisteminde sorun vardı, biraz önce tekrar arattım benimki dışında başka konu yok. Ya arama da problem var yada başka bir konunun içinde yazılmış. goldbären said: adam acaba red ne demek istedi diye kafa patlatmış, gitmiş başka filmi bulmuş gelmiş Pek arama olmadı. IMDB'de hemen hemen hergün yani çıkan trailerlar ana sayfaya konuyor. Orada farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 şu kristen stewart'a yıllardan beri bok atılıyoda arkadaş yani sizi görende her akşam megan foxla doğrulukmu cesaretmi oynayıp cesaret diyip memelerini elliyomuşsunuz havasıyla yazmıyomusunuz allahım beni benden alıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 fransuxa haklı sizin kız arkdaşınız daha mı güzel ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 @Fransuxa New Moon'u izledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 kristen steward sevgilim değil, bi şey yaptığım fahişe bile olamaz. net. ama snow white & the huntsman akar gider, charlize theron var lan boru mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Fransuxa said: şu kristen stewart'a yıllardan beri bok atılıyoda arkadaş yani sizi görende her akşam megan foxla doğrulukmu cesaretmi oynayıp cesaret diyip memelerini elliyomuşsunuz havasıyla yazmıyomusunuz allahım beni benden alıyosunuz. megan fox da çirkin. ama hayır illa "allahım ben" tribi yapmaya gerek yok, megan fox'un 1 numarada olduğu dergilerin top 100 listelerinde çok daha güzel bulduğum kişiler var. zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar