axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Escape forumun bir yerine yazmışsındır BENYİRMİBİRYAŞINDAYIM diye, onu bulup okumamı beklemiyorsun heralde? 18-19 derken insaflı davranmışım sanırım, zeka yaşını baz aldığımızda 13-14. En fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 al işte bak, kafa başka yerde olunca yanlardan girenlere hissetmezmiş bi insan. ben yaşımı yine bu tarz 1 2 tartışma içinde tekrarladım. sem de vardın ya lan pokitopu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 işte çcocuklarınıza pokemon tarzı çizgifilmler izletirseniz ve o tarz oyunlar oynatırsanız küğcükken böle oluyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Escapecim kınayt oynaman benim suçum değil, bana karşı neden böyle bi nefret dolusun sen ahahaha? Kınaytçı kınaytçı dedim adam kontrolünü kaybetti =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ÖMden atışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 axedice said: Escapecim kınayt oynaman benim suçum değil, bana karşı neden böyle bi nefret dolusun sen ahahaha? Kınaytçı kınaytçı dedim adam kontrolünü kaybetti =/ arkadaşım bak yaşın kaç bilmiyorum umrumda değil, ne izliyosun ne dinliyosun o da umrumda değil, ne oynuyosun o da umrumda değil.. şimdi bak izle burayı; aynı şeyleri ben de senden bekliyorum. anlatabildiysem popondaki kırmızı ışığı yak. anlamadıysan bidaha oku. bak abso ya saygım var uzatmamak içn böle bi post atıp gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 muhabbete bak ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Birazdan ben bitiricem muhabbetilerini daha uzatırlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Sonuçta escape komando olabiliyor mu? Mümkün değil. En azından kınayta komando classı gelmediği sürece mümkün değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Seçimlerde komando masası seni hava indirme komando yapalım mı demişti siz bilirsiniz komutanım demiştim gözünün içine kedi yavrusu gibi bakarak. Sonra ne baktıysam kısa dönem denizci çıktım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 komando olmak istiyosanız swtorda benimle beraber komando olabilirsiniz,imparatorluğa beraber karşı çıkalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Download linki yok mirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 fede said: şey var mı lan acaba? ne kamu hizmeti ne askerlik yapmıyorum lan hiç bişey cezası neyse verin gibi bişey. onu yapmak istiyorum ben Onun adı bedelli oluyor işte :P Bedelini verip hiçbir şey yapmıyorsun . Hem bedelli hem ret çıkarsınlar ,bunu da 87 doğumlulara indirsinler , oyum AKP'ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Llama said: gülün oğlu için çıkıyordur kesin bu bi ton kural koyalarlar tek gülün oğlu yararlanır ahah kacan nokta su. imkani olan burokratlar, siyasiler, elitler zaten dovizli yapiyor sozde yurtdisinda calisip. sizin ruhunuz duymuyor. zengin olana var zaten bedelli yillardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Almanyada sanırım ne kamu görevi ne de askerlik zorunlu değil. Daha doğrusu ikisini de yapmasan bile pratikte bir yaptırımı yok. Ama bizde öyle olmaz, kamu hizmeti yapmayanlar bakayaya falan düşer heralde. edit : Ha tabi masqın dediği de doğru. Yurtdışında bi şirket kurup, şirketin türkiye temsilciliğinde çalışıyor gibi gösterirsen ve 3 yıl boyunca bütün kayıtlarını adam gibi tutarsan zaten dövizliden faydalanıyorsun. Babamızın cayman adalarında şirketi yoktu işte =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Türkiye'de çalışıyor gösterince olmuyor . Fiili olarak orda olman lazım (o kısmını belki ayarlıyorlardır işte torpille belki) Normal şartlarda orda olman lazım ve 1 yılda 2 aydan fazla burda kalmaman lazım falan , o tarz şartları bile var ( 2 ay kısmı doğru olmayabilir ama mantık o şekilde ) Yoksa şirket açmakta ne var abi , 1000 dolara açarım yurtdışında yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 chp bişey dedi mi henüz bu konuyla ilgili? dedilerse bir link bişeyler rica edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Pasaportundan Turkiyeye girdiğin tarihler düşüyor ve 3 yıl bizzat dışarıda çalışıyor olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bana cevap verecek olan olursa alıntılasın bi zahmet konuyu takip edemiyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 yav said: chp bişey dedi mi henüz bu konuyla ilgili? dedilerse bir link bişeyler rica edicem Milliyet şöyle diyor CHP TEKLİF HAZIRLIYOR CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, "vicdani ret" konusunda hazırladıkları kanun teklifini yakında TBMM’ye sunacaklarını açıkladı. CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Basın mensuplarının "vicdani ret" ile ilgili sorularını yanıtlayan Tanrıkulu, "Vicdani ret ile ilgili olarak biz de bir çalışma yapıyoruz" dedi. Tanrıkulu, şöyle dedi: "AİHM’in bu konuda Türkiye aleyhine vermiş olduğu birden fazla karar var. Türkiye ile ilgili olarak süreç beklemekte. Tanınan bir süre de var. Dolayısıyla vicdani ret AB ülkelerinde de bir anayasal hak olarak kabul edilmiş bir hak. Dolayısıyla buna eşdeğer bir düzenlemenin Türkiye’de yapılması gerekir diye düşünüyoruz. Biz de kendi tasarımızı yakında Meclis Başkanlığı’na sunacağız." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Masquerade said: Llama said: gülün oğlu için çıkıyordur kesin bu bi ton kural koyalarlar tek gülün oğlu yararlanır ahah kacan nokta su. imkani olan burokratlar, siyasiler, elitler zaten dovizli yapiyor sozde yurtdisinda calisip. sizin ruhunuz duymuyor. zengin olana var zaten bedelli yillardir. belli bi yılı doldurman gerekiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Absolut said: Pasaportundan Turkiyeye girdiğin tarihler düşüyor ve 3 yıl bizzat dışarıda çalışıyor olman lazım. 3 yil derken, is gunu manasinda mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 1 yıl için 360 iş günü, toplamda 1080 gün yurtdışında çalışmış olarak göstermen lazım kendini, en azından ben öyle biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 gezip tozup dolduruyorlar. ha turkiyede gezmis ha yurtdisinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar