Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 uzun boyluyum dediği de 1 85tir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 aquila said: escape, senin ceza-i ehliyetin yok, seni almazlar askere, muafsin. aqunu verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ben zaten körüm gözden giderim. sdf ya da tam tersi gata'daki doktorların sihirli elleriyle bir anda iyileşiveririm o an. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 axedice said: escape said: beni bordo bereli ya da en kötü komando yaparlar fede... ondan bu sıkıntım. bu boy ve kalıpla şöför yapmazlar beni. Uzun boylu ve kalıplıysan komando değil amele olursun en fazla. Şöför de olursun ki o da bi nevi amele zaten. Komando için 1.80 altı ve atletik adamları ayırıyorlar. adamın hayallerini yıktın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 hayal mi? axedice said: escape said: beni bordo bereli ya da en kötü komando yaparlar fede... ondan bu sıkıntım. bu boy ve kalıpla şöför yapmazlar beni. Uzun boylu ve kalıplıysan komando değil amele olursun en fazla. Şöför de olursun ki o da bi nevi amele zaten. Komando için 1.80 altı ve atletik adamları ayırıyorlar. bulaşıp laf sokucam diye komik duruma düşmeyin. neredeyse 2 3 tanıdık komutan bana aynı şey söyledi. ne 1.80.. ayrıca benim atletik olmadığımı nerden biliyosun. 1.90 ve atletik daha etkili değil midir, 1.80 ve atletiğe göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Daha büyük hedef daha kolay vurulmaz mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 tamam tamam komandosun sen.hatta eşi benzeri olmayna komando. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Aket-Atum said: Daha büyük hedef daha kolay vurulmaz mı? :D O ZAMAN 1.60 1.50 ATLETİKLERİ ALIN LAN AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Alımları ben yapmıyorum ama onu bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 komandoyum diyen de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 fede said: dusuncelihayvan said: abi allah aşkına niye basıp gidemiyorsunuz şu ülkeden? Millete karşısınız, askerliğe karşı hükümete karşı millet aptal hükümet yanlış tsk yanlı eğitim sistemi yetersiz üniversiteler bok gibi öss yanlış yök olmamalı hiddinkle bu iş olmuyor emre çok çirkef aziz şikeci ne düzgün ulan? Gitmiyorsun ülkeden E, ne yapıyorsun değiştirmek için? Elini 5 aylık askerliğin altına bile koyamıyorsun. O da saçma zaten. %50 oy veren millet aptal kalan Atatürkçü'ler bedelli gelirse oyu akp'ye verebilecek kadar zeki. Nerdeyiz abi biz? Ne yapıyoruz? Her şeyimiz sorunluysa neden değiştirmek için çabalamıyoruz? Hele bir de bir baltaya sap olamayıp, şikayet edenler var ki ayrı bir hayranım. Daha sikimsonik üniversite sınavını kazanamamışsın ne bir dil edinmişsin ne bir yeteneğin var ama herşey yanlış. Tüm millet aptal. yazdığın herşey doğru ama sonuç yanlış. gidiş yoluna puan verdim ama biraz ahahahahahhahaha abi sonuç olarak kaderim bu diyip, duruma teşekkür edip, oturup bişi yapmaman, memur falan olup sabit maaşa, sabit işe ve sabit bir hayata yetinen bi adam olman gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Aket-Atum said: Alımları ben yapmıyorum ama onu bil teşekkürler, ben de yarım saattir ankara bilmemne 2. komando piyade birliği paşasıyla konuşuyorum zannediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Yok ben Outer Rim'de görevliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 dasaaa, bir şeyleri değiştirmek için en azından kendi hayatını değiştirmek için bir şeyler yapabiliyorsan ne mutlu sana. Ama bu ülkenin her bokundan da şikayet ediyorsan niye duruyorsun derler adama? oh wait.. senin durumunu hatırladım da tamam sorun değil senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ayrıca yeri gelmişken belirteyim; askeri birlik dediğin böle olur!! http://hphotos-sjc1.fbcdn.net/hphotos-snc6/269114_10150244195249596_526639595_7348729_1060336_n.jpg yerden 1.5km yüksekte.. burası siirt eruh 2.komando birliğii komutanlığı burası cıkacaksa ben askere giderim arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 tinerle inceltilmiş ya sev ya terket karışımı mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ülke terketmeyi bakkala gitmek mi sandın abi sen kolaydı öyle hükümet kötü.dayanmıcam hemen londraya mastera gidip güzel bi ev tutmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ulan bi kere şunun adının vicdani ret olması bile çok saçma. vicdanın el veriyosa reddet der gibi. ondan sonra mahalle baskısı da gelir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 abi kolay değil elbette bu kadar da ağlanmasın lütfen. Hayır madem her fırsatta ağlayacak kadar şikayetçiysen aynı azmi dışarı çıkabilmek için göster. Eğer hala yurtdışında master, iş ayarlayabilecek kadar azim gösteremiyorsan oturup bu kadar ağlama. Şikayet etme demiyorum, yine et ama hobi olarak et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 gücünün yetmeyeceği işlere bulaşma, pasif muhalefet yapma, ezilenlerdensin, otur çalış sesini çıkarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Myshkin said: niye askere gidenlerin hepsi doğuda helikopterden helikoptere atlarken şarjör mü değiştiriyor doğuya gitmeyenlerin %70'i beleş iş gücü olarak çalıştırılıyor işte orduevi ftw loto gibi bir şey askerlik şansın yoksa doğuya gidip hayatını riske atıyorsun şansın varsa köpek gibi subayların kölesi oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 escape said: bulaşıp laf sokucam diye komik duruma düşmeyin. neredeyse 2 3 tanıdık komutan bana aynı şey söyledi. ne 1.80.. ayrıca benim atletik olmadığımı nerden biliyosun. 1.90 ve atletik daha etkili değil midir, 1.80 ve atletiğe göre? Askerlik malis atmaya benzemiyor escape. Konuştuğun komutanlar ne dedilerse sen üzülme diye söylemişlerdir. Etki meselesini bilemem çünkü komando değildim, ama komandoluk için 1.80 - adamlar tercih ediliyor bunu biliyorum. Gittim gördüm insanlarla konuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 AB sağolsun ama buna da şükür tabi öte yandan tartışıldı mı bilmiyorum ama bedelli ile aynı vakitlerde gelmesi de başka manidar bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 2-3 komutan bana komando olabileceğimi söyledi ne demek abi? ahaha birincisi uzun adam alınmaz. Nasıl ki kısa adamın koşma zıplama gibi zaafları varsa uzun adamında eğilme sürünme gibi zaafları var. Bu nedendir ki 1.80 boy ideal ölçüt kabul edilir. İkincisi zaten uzun boylu adam nadirdir. %10luk bir kesim belki 190'dır şu ülkede. hal böyle olunca 1.80'lik adamların arasına zürafa gibi adam koymazlar sırıtmasın diye. Tek bir düzen isterler. Arazi de ayırt edilmemeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 komandoluk için ingilizce arıyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar