Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vicdani ret de geliyor(muş)

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

escape said:

beni bordo bereli ya da en kötü komando yaparlar fede... ondan bu sıkıntım.

bu boy ve kalıpla şöför yapmazlar beni.

Uzun boylu ve kalıplıysan komando değil amele olursun en fazla. Şöför de olursun ki o da bi nevi amele zaten. Komando için 1.80 altı ve atletik adamları ayırıyorlar.

adamın hayallerini yıktın...
Sosyal ağlarda paylaş

hayal mi?

axedice said:

escape said:

beni bordo bereli ya da en kötü komando yaparlar fede... ondan bu sıkıntım.

bu boy ve kalıpla şöför yapmazlar beni.

Uzun boylu ve kalıplıysan komando değil amele olursun en fazla. Şöför de olursun ki o da bi nevi amele zaten. Komando için 1.80 altı ve atletik adamları ayırıyorlar.

bulaşıp laf sokucam diye komik duruma düşmeyin. neredeyse 2 3 tanıdık komutan bana aynı şey söyledi. ne 1.80.. ayrıca benim atletik olmadığımı nerden biliyosun. 1.90 ve atletik daha etkili değil midir, 1.80 ve atletiğe göre?
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

dusuncelihayvan said:

abi allah aşkına niye basıp gidemiyorsunuz şu ülkeden?

Millete karşısınız,
askerliğe karşı
hükümete karşı

millet aptal
hükümet yanlış
tsk yanlı
eğitim sistemi yetersiz
üniversiteler bok gibi
öss yanlış
yök olmamalı
hiddinkle bu iş olmuyor
emre çok çirkef
aziz şikeci

ne düzgün ulan? Gitmiyorsun ülkeden E, ne yapıyorsun değiştirmek için? Elini 5 aylık askerliğin altına bile koyamıyorsun. O da saçma zaten.

%50 oy veren millet aptal
kalan Atatürkçü'ler bedelli gelirse oyu akp'ye verebilecek kadar zeki.

Nerdeyiz abi biz? Ne yapıyoruz? Her şeyimiz sorunluysa neden değiştirmek için çabalamıyoruz?

Hele bir de bir baltaya sap olamayıp, şikayet edenler var ki ayrı bir hayranım. Daha sikimsonik üniversite sınavını kazanamamışsın ne bir dil edinmişsin ne bir yeteneğin var ama herşey yanlış. Tüm millet aptal.

yazdığın herşey doğru ama sonuç yanlış. gidiş yoluna puan verdim ama biraz

ahahahahahhahaha

abi sonuç olarak kaderim bu diyip, duruma teşekkür edip, oturup bişi yapmaman, memur falan olup sabit maaşa, sabit işe ve sabit bir hayata yetinen bi adam olman gerekiyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca yeri gelmişken belirteyim;

askeri birlik dediğin böle olur!!

http://hphotos-sjc1.fbcdn.net/hphotos-snc6/269114_10150244195249596_526639595_7348729_1060336_n.jpg

yerden 1.5km yüksekte..

burası siirt eruh 2.komando birliğii komutanlığı

burası cıkacaksa ben askere giderim arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

abi kolay değil elbette bu kadar da ağlanmasın lütfen. Hayır madem her fırsatta ağlayacak kadar şikayetçiysen aynı azmi dışarı çıkabilmek için göster.

Eğer hala yurtdışında master, iş ayarlayabilecek kadar azim gösteremiyorsan oturup bu kadar ağlama.

Şikayet etme demiyorum, yine et ama hobi olarak et.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

niye askere gidenlerin hepsi doğuda helikopterden helikoptere atlarken şarjör mü değiştiriyor

doğuya gitmeyenlerin %70'i beleş iş gücü olarak çalıştırılıyor işte orduevi ftw

loto gibi bir şey askerlik şansın yoksa doğuya gidip hayatını riske atıyorsun şansın varsa köpek gibi subayların kölesi oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

bulaşıp laf sokucam diye komik duruma düşmeyin. neredeyse 2 3 tanıdık komutan bana aynı şey söyledi. ne 1.80.. ayrıca benim atletik olmadığımı nerden biliyosun. 1.90 ve atletik daha etkili değil midir, 1.80 ve atletiğe göre?

Askerlik malis atmaya benzemiyor escape. Konuştuğun komutanlar ne dedilerse sen üzülme diye söylemişlerdir. Etki meselesini bilemem çünkü komando değildim, ama komandoluk için 1.80 - adamlar tercih ediliyor bunu biliyorum. Gittim gördüm insanlarla konuştum.
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 komutan bana komando olabileceğimi söyledi ne demek abi? ahaha

birincisi uzun adam alınmaz. Nasıl ki kısa adamın koşma zıplama gibi zaafları varsa uzun adamında eğilme sürünme gibi zaafları var. Bu nedendir ki 1.80 boy ideal ölçüt kabul edilir.

İkincisi zaten uzun boylu adam nadirdir. %10luk bir kesim belki 190'dır şu ülkede. hal böyle olunca 1.80'lik adamların arasına zürafa gibi adam koymazlar sırıtmasın diye. Tek bir düzen isterler. Arazi de ayırt edilmemeleri lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...