Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 http://www.imdb.com/title/tt1646987/ 2012'de çıkıyormuş hemde 30 mart gibi yakın bir tarih yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Hiç gerek yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 13 tane titan var. her titan için bir film çekseler, PROFIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 liam neeson için bile izlerim.... Ama Perseus'un karakterler listesinde olmasına sevinmedim pek devamı niteliğinde olucak demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 2 gecedir, ilk filmi açıp yatağa uzanıyorum ama yarım saat dolmadan uyumuş oluyorum sadsad bi izlemek nasip olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 2.si 1.sinden daha da kötü olacak iddası ile girmişler filme. hakikaten büyük challange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ortada titan da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 liam neeson, ralph fiennes, bill nighy falan oturup düşünmüşler, "hacılar, bizim filmografilerimizde niye boktan film yok" diye birbirlerine sormuşlar. Sonra gelip bu filmde rol alma kararı almışlar. sonra yetmemiş, 2. film için anlaşmışlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 senko said: 2.si 1.sinden daha da kötü olacak iddası ile girmişler filme. hakikaten büyük challange. fdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 görsel film abi. bişey beklememek lazım. görsel olarak tatmin etmişti beni yeter işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 knoxville said: ortada titan da yok. tanrılar birer titan'dır according to yunan mit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 war of the titans: titans vs olympians. ortada böyle bişey var mı? yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Xenocide said: görsel film abi. bişey beklememek lazım. görsel olarak tatmin etmişti beni yeter işte. yapma abi filmin yarım saati adamın çölde yürümesini izlemekle geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Ne alaka lan. Birinci film hades ve zeus arasında degilmiydi ? ee ikiside titan ?. Onu geçtim direk okunduğu gibi düşünürsek devlerin çatışması problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 said: Kronos -- Zaman. Okeanos -- Okyanus. Tethys -- Yeraltı suları. Hyperion -- Güneş. Theia -- Görüntü ve değerli taşlar. Koios -- Akıl ve kuzey kutbu. Phoebe -- Karanlık ve Gizem. Rhea -- Cinsel bereket ve dağlık bölgeler. Mnemosyne -- Hafıza ve hatıra. Themis -- Yağmur Kriyus -- savaş ve barış Iapetos --Ölümlülük,yara ve yaşam süresi. Gaia --Toprak. bunlar titan Hadesle Zeus Olimpos Tanrıları oluyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 rhea ve kronos'un cocuğuydu zeus ikiside titan. Teknik olarak titan'ın cocuğuda titandır Ya aslında okadar çok farkli şey yazılıyor ki kime göre neye göre dionysios'a göre farkli başkasına göre farklı... ama şöyle söyliyim tanrıların hepsi aynı zamanda birer titandır. The Olympians ibaresi birbirinden ayırmak içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 bunların alayını kretos öldürdü zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 "Tatar Ramazan" said: said: Kronos -- Zaman. Okeanos -- Okyanus. Tethys -- Yeraltı suları. Hyperion -- Güneş. Theia -- Görüntü ve değerli taşlar. Koios -- Akıl ve kuzey kutbu. Phoebe -- Karanlık ve Gizem. Rhea -- Cinsel bereket ve dağlık bölgeler. Mnemosyne -- Hafıza ve hatıra. Themis -- Yağmur Kriyus -- savaş ve barış Iapetos --Ölümlülük,yara ve yaşam süresi. Gaia --Toprak. bunlar titan Hadesle Zeus Olimpos Tanrıları oluyore gaia titan değil ki. zaman olan kronos da değil, titan olan cronus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Masticore said: ama şöyle söyliyim tanrıların hepsi aynı zamanda birer titandır. The Olympians ibaresi birbirinden ayırmak içindir Vanir/Aesir olayı gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 3'te Kakashi ve Sasuke geliyor. Ben onu bekliyorum asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ilkini büyük bir merakla beklemiştim böyle, bunu ise zaman olursa izleriz diye bekleriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar