Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine kız meselesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi su ana kadar her ortama balta bi sekilde gittim ancak yarın bu durum deisebilir(ehem bi kızla bulusacaım ) ilk bulusmamız amma velakin naapmam gerektiini daha dogrusu neler yapsam bi kızın hosuna gider bilmiyorm kısacası kıza nasıl kendimi hoslandırtabilirim??????????

ha bi de tel taksam nolur(konuyla alakası yok slm glamdring_s)[signature][hline]And darkness will cover the light
wrdlln

[Bu mesaj Wordellion tarafından 05 Ekim 2004 18:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
diş teli ni bende bir ara takmıştım iğrenç bir şey konuşamıyordum bence dişini çok etkilerse tak ama çok fark etmez dersen takma ama asla telinle iğrençlik yapma

onun dışında hediye al[signature][hline]-Teker teker gelin
-Yok ya biz o kadar enayimiyiz
Mesaj tarihi:
Aman önemle uyarırım kızın yanına tel takıpta gitme. En gzl, en karizma giysilerini giy. Saçları bi gzl jölele. En karizmatiğinden bi kolye,bileklik ve yüzük varsa tak. İyi bir parfüm. (Kenzo Jungle önerimdir...) En karizmatiğinden bi güneş gözlüğü varsa yanına al. O gün yapacağın bütün espirileri önceden aklında bulundur yada o gün espiritüel ol. (Tüm kızlar espiriden chok hoşlanırlar.Tabi sıçma...) Bakışların fln chok çekici olmalı. Kısacası bunları yaparsan senden hoşlanmayan kız kalmaz... :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Sakın takma tel, komik olcam diye gereksiz espiriler yapma, kendine güven ve bunu karşındakinede hissettir,çekingen durma ama kendinide çok kasma off paragraf atliim..

Kendinle ilgili herşeyi anlatma gizemini koru bırak daha çok o konuşsun ama sakın sap gibide durma.. Bu arada nereye gidiyorsunuz ilk buluşmaya?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
Bide kesinlikle yanında mendil taşı, hele nezleysen kesin burnunu yıka damla damlat falan.. Gülerken sümük fırlama riski çok yüksek çünkü(başıma geldi ordan biliorum en rezil günü hayatımın)..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
Tel takma , hediye falan da almanı tavsiye etmem daha ilk buluşmadan yani çok fazla değeri olan bir şey almana gerek yok . Bir gül alabilirsin belki . Bir gün adamın teki ... diye başlayan esprilere girme sadece arada sırada kızın söylediği şeylere azıcık[abartmadan] espri katarak cevap ver ki seninle konuşmaktan zevk alsın . Bunların dışında kendin olmaya çalış bir de çekingen olma .
-Naber
-İyi hihi senden hihi
Bunu yapma =) . Heyecanlıysan da heyecanlı olduğunu kıza gösterme . Bu kadar herhalde =) Bol şans .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
Olur mu abso ilk buluşma ne kadar önemlidir. Kızın gözünde değerin artar yada düşer..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
kulağından kola fışkırt.

kızlar bayılır. istisnasız.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
kısırlaştırcam ben kendimi

[Bu mesaj Saeros tarafından 05 Ekim 2004 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 05 Ekim 2004 19:09 tarihinde demiş ki:
kulağından kola fışkırt.

kızlar bayılır. istisnasız.

o değilde kız tam kola içerken öyle bir espri yap ki burnundan kola gelsin. orada 2 saat yarılın, kopun, iptal olun..
Mesaj tarihi:
said:
OwnerRavenLoft, 05 Ekim 2004 18:18 tarihinde demiş ki:
Aman önemle uyarırım kızın yanına tel takıpta gitme. En gzl, en karizma giysilerini giy. Saçları bi gzl jölele. En karizmatiğinden bi kolye,bileklik ve yüzük varsa tak. İyi bir parfüm. (Kenzo Jungle önerimdir...) En karizmatiğinden bi güneş gözlüğü varsa yanına al. O gün yapacağın bütün espirileri önceden aklında bulundur yada o gün espiritüel ol. (Tüm kızlar espiriden chok hoşlanırlar.Tabi sıçma...) Bakışların fln chok çekici olmalı. Kısacası bunları yaparsan senden hoşlanmayan kız kalmaz... :)

kendini bu cafcafli goruntunun arkasina sakla diosun yani...[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Mesaj tarihi:
said:
Aman önemle uyarırım kızın yanına tel takıpta gitme. En gzl, en karizma giysilerini giy. Saçları bi gzl jölele. En karizmatiğinden bi kolye,bileklik ve yüzük varsa tak. İyi bir parfüm. (Kenzo Jungle önerimdir...) En karizmatiğinden bi güneş gözlüğü varsa yanına al. O gün yapacağın bütün espirileri önceden aklında bulundur yada o gün espiritüel ol. (Tüm kızlar espiriden chok hoşlanırlar.Tabi sıçma...) Bakışların fln chok çekici olmalı. Kısacası bunları yaparsan senden hoşlanmayan kız kalmaz... :)

sahtecilikten 10 yıl hapis yemesin sonra?[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Mesaj tarihi:
puhahaaa kardess kendin ol bi önce begencekse böle begensin seni nie bu kadar kas1osunki kendini!!![signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa
Mesaj tarihi:
said:

niyeki? illaki karşısındaki insana boyanıp gitmenin ne anlamı var..karşındakinin senden hoşlanması için illaki bir takım maddeler ve boyalarla vücudunu kaplamakmı lazım?

günlük yasamında gittiği gibi gitse..asıl halıyle gorup ve öyle begenıcekse beğense olmuyormu?..[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden
Bir rüya oldun sevdamın gergefinde
Neden çocuklar beni gösteriyor
Yağmur yağsa güneşin yerine
Ha gayret güzelim gayret
Biter elbet bu yağmur sabret
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 05 Ekim 2004 19:09 tarihinde demiş ki:
kulağından kola fışkırt.

kızlar bayılır. istisnasız.

ewt kesin bayılır hem de yere du$erek lol :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
said:
canberk_666
puh kendin ol bi önce begencekse böle begensin seni
said:
chrisvassel
günlük yasamında gittiği gibi gitse..asıl halıyle gorup ve öyle begenıcekse beğense olmuyormu?..
kesinlikle +1... eger bi kız begencekse seni oldugun gibi begenmeli... yoksa her kızla ilgili bi durum oldugunda kendini kasarsın, yok ne giycektim yok ne olcaktım yok ne dicektim falan filan...

ama yine de esprili olmak gerekir (o burundan kola çıkması olayı kesinlikle denenmeli:) ) şöle araya bi kaç espri koyup kızın konuşmada gulmesini saglarsan güzel olur... (en ciddi ortamda bile komik bi espri ortamı daha samimileştirmede etkili)... tabi bunlar icin bi nebze anlatımın da guclu olması gerekir: misal bi olayı örnekleyip aktarırken , anlatılan olayın komikliğinin tekrar yaşatılabilinmesi gerekir... mesela ben olayları anlatamam, her ne kadar ölsemde(gülmekten) olayda, başkasına anlatırken beceremem nitekim karşıdaki de şöle hafif güler (istisna var tabiki)....

ha bi de şu var... kız yaptıgın igrenc esprilere bile 2 dakka gülüyosa kesin asılıyo ve/veya embesildir...[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı...

Delirtmeyin Beni

[Bu mesaj Batilc tarafından 05 Ekim 2004 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 05 Ekim 2004 18:28 tarihinde demiş ki:
Rahat olun yaaa
Bir kızla buluşmak için kendinizi harap etmenize gerek.

ah be AbsoLut , hastayım senin şu tez canLıLığına 13 yaşımdan beri :)
bi de cümLeLeri yarım bırakmasan diyorum :P

P.S. : Duru bebiş nasıL ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
  • Yeni Oluştur...