Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 yav sadece 1 hafta sonu mu oynayabileceğiz bu keyler ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 nerdeyse open beta gibi olucak sonlara yaklasirken herhalde mass test felan yapicaklar serverlarda ne kadar lag olcak acaba die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bi account'a 2 key falan eklenmiyor mu ya 3 tane ekledim sadece 1 tane gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 arkadaşlar manyak mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Ben üç ayrı hesaba ayrı ayrı keyler girdim. Rahatım valla, ohh. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Bi accountta bize duser artik, oh B)- ahusd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 arkadaşlar 1 tane key alsanız yetiyor, anlamadım ki multiboxing mi yapcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 dl ne zaman edebilcez oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 abiiiiiii ne bilim garanti olsun diye işimiz smuggler oynicam çünkü cover sistemi çok sikkoysa direk jedi açarım bebestayla takılırım onun kararını vermem lazım betaya girip ki direk oynayabileyim oyun çıkınca kendi classımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 çok oynayamicaz zaten tahminen, 30gb oyun haftasonu betası, 2-3 gün önceden download aççaklar, yüzbinlerce insan yığılcak felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Sparkcaster said: arkadaşlar 1 tane key alsanız yetiyor, anlamadım ki multiboxing mi yapcaksınız Ben çıkmayan ayların acısını çıkarıyorum valla. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 şu downloada perşembe akşamından en geç ulaşabilsek bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Sparkcaster said: arkadaşlar manyak mısınız koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar