aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 flash pcde bile rerore zaman zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 flash'in hicbir nimetinden yararlanmiyorum, elimden gelse tum dunyadan silerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Youtube gibi şeylerin Flashile çıktığını unutma abi. Gerçi artık büyük video provider'lardan bir Hulu kaldı hala Flash kullanan, onlar da HTML5'e geçecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ingilizce başlık güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 turkce yazmaya calistim ama begenmedim, degistiriver :) dev gibi adminsin.. sanirim.. adobe mobile cihazlardan flash destegini cekti.. dicektim begenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 fistan != fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 10 sene önce söylemiştik flashtan adam olmaz sitelerinizi flashla yapmayın diye. o zamanlar 70'lerin diskotek türkiyesi gibi tüm web siteleri cıngıl bıngıl koplayan ateşler patlayan objelerle doluydu, flash da çok hoşuna gitmişti milletin. stream, oyun ve basit animasyon işini zamanın tekniklerine göre çok pratik şekilde halletti o ayrı. zorunluluk dışında flash kullanmayı ise ayıpladım her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 bi tek oyunlar kaldı iste flash ile. web sitesini flashla yapanı dovuyorlar zaten cook uzun suredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 "roket adam" said: Hayır şunu anlamak çok mu zordu? En basitinden, gir bi tane mouseover ile aksiyon isteyen flash animasyonu içeren siteye, telefon elinde kal öyle. mouseover yapmak için bi yere bi saniye basılı tutup sonra hareket ettirince oluyor. android miren browser'da böyle yani, diğerlerini kullanmadım mouse over ihtiyacı olcak kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 o değil de heves etmiştim sony nin tabletini alacağım diye şimdi html5 uygulamalarını beklemeye karar verdim kabaca bir hesapla aynı bekleyişi bilgisayarımı deiştirmek için yaptım ve 1.5 yılda sonuç aldıysam şidmi iyi bir tablet için 2 yıl daha bekleyebilirm.. evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 cnn de izlemiştim haberi bayramda. android için flash desteğini sürdüreleceğini söylüyordu eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 destek surecek zaten, ama iyilestirme olmayacak. sadece bugfix vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar