Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

korayspor.com sahte ayakkabı satma ihtimali var mı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uludagsozluk te herkes saydırmış bu firmaya sahte ayakkabılar satıyorlar, kazıkçılar vesaire diye. http://www.uludagsozluk.com/k/koray-spor/

adiZero Crazy Light adlı ayakkabıyı almayı düşünüyorum. Bu ayakkabının fake i var mı diye araştırdım youtube da fake vs authentic karşılaştırması vardı.

Gönül rahatlığıyla alıyım mı sizce?
Mesaj tarihi:
Slint said:

Burası güvenilirdir.
http://www.yalispor.com.tr/?sayfa=urun-AEG22389-U75-Adidas_Adizero_Crazy_L%C4%B1ght

süpersin ya günlerdir arıyorum ayakkabıyı. ayağıma uygun numara ve istediğim renkte var resmen burda.
Mesaj tarihi:
yalısporun iyi reklamını yaptık. kapıda ödeme sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek.

ikisinin de çinde üretildiği doğru da kalite, dayanıklılık farkı vardır en azından
Mesaj tarihi:
Koray spor'un Altıparmakta arap şükrünün oradaki eski dükkana girip kazara sahiplerden biri ile karşılaşırsanız ayvayı yediniz. Adamlarda şeytan tüyü var, aklınızda bile yokken birşey alıp çıkıyorsunuz :D

Adidaslarını bilemeyeceğim ama sattıkları Harley Davidson ve Converseleri için yıllar önce bir sahte lafı çıkmıştı.

Adamlar bundan 16-17 sene önce Bursa'da LA Gear satan tek yer oldukları için bir neslin (zengin olanlarının nıhaha) kalbinde taht kurdular. Haliyle tekel de oldular, o sahte söylentileri bana diğer mağazalar tarafından çıkartılıyor gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
Bundan 5-6 yıl önce Nike ( yada Adidas tam hatırlamıyorum ) sahte ürün satmalarından dolayı mahkemelik olup biton para ödediler.
Söylenti felan değil. Şu an için durum nedir bilemiyorum tabi. Artık Bursa da tekelde değiller..
Mesaj tarihi:
Sahip olduğum 3 conversei de koraydan almıştım. Üçü de çabuk deforme olmadı değil. Ama ben hep hor kullanışıma bağlamıştım.

Kazıkçı oldukları kesin yanlız fiyatta. Senelerce Bursa'da tekel olmanın avantajıyla çok döşediler insanlara.

Yanlız kaleci eldivenlerinden hep memnun kaldım. Ödediğim o kadar paranın hakkını verdiler.
Mesaj tarihi:
SNA1L said:

yeni konu açmiim internetten adidas originals ürünleri alabilecegim neresi var?

barçınspor

ben baya memnun kalmıştım. bir ara kampanya yapmışlardı donanımhaber'de duyurmuşlardı ben de açılan konuya "çok istediğim bir ayakkabı vardı 1 günle kampanyayı kaçırmışım" gibi bir şey yazmıştım. :D adam pm atıp benim için kampanya kodu tanımlamıştı ama baktık kampanya oranında indirim sağlamıyor kod diye bu sefer sitedeki fiyatı bir kaç saatliğine değiştirmişlerdi öyle sipariş vermiştim. eheh sağlam yani.(tu)
Mesaj tarihi:
yalıspordan bir şey almanızı tavsiye etmem. firma olarak satış sonrası tavırlarının mahmutbey'deki spotçulardan farkı yok. hatalı ürün falan gelirse yandınız.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

çok barzo bi rengi var özelliği nedir bilmemde tipide öyle geldi mslf :(

mavisini almadım ya mavinin rengi tatlı da giyilmez. koy eve süs gibi dursun. benim aldığım bu:

Mesaj tarihi:
DoruK said:

yalıspordan bir şey almanızı tavsiye etmem. firma olarak satış sonrası tavırlarının mahmutbey'deki spotçulardan farkı yok. hatalı ürün falan gelirse yandınız.

valla yalı felakettir ! adamlar zaten çalışanlarına dogru duzgun deger vermiyormuşki müşterilerine versinler. intersportta çalışırken zilyon tane yalı çalışanının gelip abi bizi işe alın dedigini bilirim. aynı şekilde iyiki açıldınız şu yalıdan kurtulduk diyen müşteride çoktu.intersportta çok farklı degil ama en azından yalı,barçın,koray üöçlüsünden daha iyi.
Mesaj tarihi:
ptt görevlisinin parayı ödemeden kargoyu açtırıp bir de üstüne denemeni bekleyip bir de beğenmezsen elinde açılmış kargoyla gideceğini sanmam. ayakkabı şirketinin elemanı değil sonuçta. sdf
  • Yeni Oluştur...