nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 evde internet bağlantım yok bir süre, derli toplu beginner için harmonica dersi var mı bildiğiniz pdf tarzında vs. ya da direk videolu dersler de olabilir. hatta video olursa daha iyi olur notalardan ziyade overblow bend gibi teknikler için istiyorum. c major 10 harmonica bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 You ain't got no soul son, leave it to the soul people. I mean niggers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 tek notayı kaydırmadan her seferinde cıkarabiliyormusun, ilk onu calıs, yok onları yaptim delik kaçırmıyorum diyorsan aksam birşeyler koyarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 yok iyiyim delikler konusunda. sevinirim bişeyler paylaşırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 xunn said: You ain't got no soul son, leave it to the soul people. I mean niggers. aa hoşgeldin amet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Hoşbulduk. They unleashed the Craken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Daesu said: tek notayı kaydırmadan her seferinde cıkarabiliyormusun, ilk onu calıs, yok onları yaptim delik kaçırmıyorum diyorsan aksam birşeyler koyarım buraya. daesu hani hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 aa unuttum ben bunu ya. işteyim şimdi gene :/ evdeki haricilerden birinde baya bi praktis var onları ziplayip upload edicektim biyere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 play harmonica in one hour diye bi vidyo var ben temelini onla öğrenmiştim, sonra onla öğrendiklerimle kaldım ilerletmedim ksjhdfg ama hala toplamda 1 dakika falan farklı ve güzel bişeyler çalabiliyorum, sonra başa dönüyorum :( o vidyodan baya iki üç şarkı öğrendiydim de unuttum onları, bu bi dakikalık solo yuutubda izlediğim bikaç elemandan harmanladığım bi bi dakka oldu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 tablara baka baka çalabiliyorum ben bişiiler. Mızıka tabları çok kolay. Bob dylan şarkılarını öneririm, blowing in the wind, tamborine man gibi. Bir de stones'un angie bir üst seviyeye atlamak için çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 play harmonica in one hour u indirdim izledim. nota düzeni pratik bi alet zaten fakat teknikleri kolay değil. daesuya bişey sorucam; bend olayını yapamıyorum bi türlü, daha önce üflemeli olarak klarnet ve alto sax çaldım fakat bend olayının mantığını kavramış olsam dahi sesi alamıyorum. aklıma şu geldi acaba alet yeni olduğu için olabilir mi? bir de 2. delik G drawu abartmış olabileceğimden reedini bozmuş olabilir miyim, seste bozulma var gibi. alet başlangıç için hohner silverstone bend mi yok lan bu alette!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 bende yapamıyodum bend ama yapmaya başladım. hiç bi yerde anlatamıyolar doğru dürüst. şimdi şekille anlatmaya çalışıyım. bende blues harp var bide yeni silverstar aldım. silverstarda da olur tabi ama daha sağlıksız olur. şekille anlatmaya çalışcam mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 şimdi bak. şekilde bir deliğin yandan görünüşü var. her delikte bir tane üstte bir tane altta esnek metal çubuklar var reed deniyor bunlara. kırmızıyla gösterdim bunları. şekil 1 de görüldüğü gibi üfleyince üstteki, içe çekince alttaki reed titreşiyor. bend yapmak içinde şekil 2 de görüldüğü gibi havayı kavisli bir şekilde üflemek veya çekmek lazım. reed ler esneyip ucu yukarı yada aşağı duğru bükülsün. çekerken düşük sayılı (1-2-3-4-5) deliklerde, üflerkende büyük sayılı deliklerde yapmak kolay. mesela çekerken dudağınla çektiğin deliğin üst yarısını kapatırsan mecburen hava aşağıdan yukarı doğru gelecektir. bide baya sert çekmek lazım. bend yaparken şekil 2 yi gözünde canlandır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 gayet reedleri hissediyorum yapıyorum da 3 delik draw bendi çok yetersiz çıkıyo yani yarım ses bile değil nerdeyse komalı bi ses çıkıyo. blues tuşesinde fakat videolarda yarım sesten fazla bend ediyolar o kadar olmuyo. sanırım blues harp alıp deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 yenı harmonice rahat bendolmaz, her harmonica aynı raatlıkta bend olmaz. bide harmonica cok tabiri caizse organik bir alet. komasına falan bakmadan üflemek lazım, senın gönlün hoş olsun yeter. blues harp cok datlu bend olur, geek 3 delik gerek tek delik, cok cazgır bır alettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 şu video yu gördüm bugün heveslendim gittim aldım http://www.youtube.com/watch?v=h4YqhH7A5C8 süper eğlenceli alet ya. serçe parmağım kadar. rasgele üflüyorum aynı adamın çaldığı gibi blues oluyor :D band de çok rahat yapılıyor. http://www.pennamuzik.com/images/urunler/resim3-2277.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar