Saeros Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 combat çok bayık duruyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Benmi izlediğim videoları yanlış anladım, millet mi bi garip anlamış anlamadım. Eğer yanıltmıyolarsa mis gibi dragon age origins tadında bir oyun geliyor, biri'de Assassin creed'e benziyor demiş, o arkadaşı tebrik ederim yıllardır 1 tane eleştirici yorum yazmam, ciddi kontrollüyümdür ama dostum yendin beni seni öncelikle tebrik ediyorum, ayıptır sorması gameplay videosunda nasıl bir mantık kırıntısı ile assassin creed le bağlantı kurdun tebrik ederim. Her kapşon takanı Ac oyunu sancaksak yandık o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ya hakiki game of thrones oyunu için crusader kings 2 üzerine got modu kurulacak zaten. bu patates oyunların hepsinden daha otantik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 çıkış tarihini değiştirmeleri lazım acil,1-2 gün geri alsınlar, d3le aynı günde çıkarsa 1-2 hafta kimse farkına bile varmayabilir çıktığının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Norak said: çıkış tarihini değiştirmeleri lazım acil,1-2 gün geri alsınlar, d3le aynı günde çıkarsa 1-2 hafta kimse farkına bile varmayabilir çıktığının. Değişti zaten, Haziran'a attılar oyunun çıkış tarihini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 taht kapmaca mini game olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 mega spoiler eddard stark ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 skidrow koymuş linkleri. satın alıp veya indirip oynayan var mı acep? güzel midir? biz de alalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 strateji olmayacakmıydı bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Strateji oyunu gecen sene cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 berbat diiler heryerde ,tahminleri yanılmadı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ben indirdim ama kuramadım daha. değer mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Bayağı kötüymüş diye izledim ign'in review videosunda :(. Oynanışı, grafikleri özellikle. Onun harici hikayesi çok iyimiş ama harcanmış demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 gamespot 7 vermiş, demek ki baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 biraz oynamayı denedim de, teknik anlamda gerçekten kötü, load save süreleri felaket uzun, oynanış falan da oldukça sıkıntılı. diyaloglar özellikle başlarda çok eğreti duruyor, skill sistemi ilk bakışta güzel gözüküyor. oyuna yansıması ne derecede başarılı bilemiyorum ama, fazla ilerlemedim. tez bitsin, sırf hikayesi için katlanmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 epey kötü bandwithime yazık oldu oyun. abuk subuk bir combat systemi var. rotation gibi birşey koymuşlar sarmadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 böyle salak salak oyunlar yapacaklarına civilization hesabı bi oyun çıkarsalar, koskoca kitabın/dizinin adını karalamasalar çok güzel olcak da işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 senaryo bi kaç saçmalık dışında gayet hoşuma gitti bitirdim biraz önce sardı eğlendirdi iyiydi martin http://www.theco-operatives.com/wp-content/uploads/2012/05/george-martin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Bazı saçmalıklar dışında gayet güzel oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Hep kötü yorumlar yapılmışta valla ben bir GoT fanı olarak baya zevk alarak oynadım şu 10 dakka süren loading screenlere rağmen.Hele skinchanger elemanla oynamak çok zevkliydi.Köpeğin kontrolunü iyi kotarmışlar iz bulma solo adamların boğazına atlama vs. Zaten Varys Mormont Cersei falan bikaç karakteride dizideki oyuncuların seslendirmesi havaya sokuyo adamı.Grafikler ve dövüş sistemi vasat olsada hikaye ve karakterler gayet tasarlanmış.Trait sistemi achievement gibi işlediği için onuda beyendim.Bana kalırsa GoT fanı olanlar bir göz atıversin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Yaaaa ulan bende bu herifi tanıyorum abi kimdi ya bu gördüm bunu diyorum.George Martinmiş lan muhahasdfs bari gözlüğünü çıkarsalarmış KenshinHimura said: senaryo bi kaç saçmalık dışında gayet hoşuma gitti bitirdim biraz önce sardı eğlendirdi iyiydi martin http://www.theco-operatives.com/wp-content/uploads/2012/05/george-martin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 20 saatlik gameplay içeren bir senaryosu var. ben bayağı beğendim. karakterleri, senaryosu. 8/10 veriyorum. mors westford son 3 yıldır oynadığım rpgler içerisindeki en sağlam karakterdi. oynayacak rpg arıyorsanız bu idare eder 2-3 günlüğüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar