Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 sevgili arkadaşlar, klandaşlar, şu aralar eve'e pek vakit ayıramıyorum ve biraz da sıkılma sözkonusu oldu. :) bir ara vermenin cüzdanıma da rahatlık getireceğini düşündüğümden şimdilik aranızdan ayrılıyorum. yine de en azından shiva filan gelince tekrar dönmeyi planlıyorum, beklemede kalın.. ;) görüşürüz, hepinize kolay gelsin.. zenith hesabım bugün kapanıyordu, son anda karar verdim. klandaşlara benden selam söyleyebilirsen sevinirim..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Shiva Kasımda.. 1 ay sonra görüşürüz :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 3kasım to be exact[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 eh ben de 3 ekim'de kapattım, tam olur herhalde.. takip ederim gene forumu gelişmeler için.. dikkat edin benim arma'yı çizmesinler yokluğumda, iyi bahşiş verdim değnekçiye ama belli olmaz bu işler.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 özlüces seni sam....:([signature][hline]12 - 11 - 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenith Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Safiiiiiiir!!!!!!!! Nayıııııııığr!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 lol haremden bi yıldız daha mı kaydı yoksa :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 heh yok zaten imkanı yok Safir'in silinmesine göz yummam, bir gönül bağı var aramızda.. :-p ben de sizi özlücem de temelli gittim demedim yani, sadece ben rome: tw oynarken günde 50 cent heba olsun istemedim.. kreditör de zaten haftada bir soruyordu "oynuyor musun, devam etmiyorsan cancel et o gorili" diye.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 lol sam senin kreditör de amma sık boğazmış :D ben de benim biradere kreditörlük yapmaya başladım bu sene, üniversiteye girdi, girer girmez direk adsl ödemesini benim hesaplara bağlattı şimdi de online bir oyun sokuşturmaya çalışıyo ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 gelecei parlark senin biraderin :) sam oyunda görüsemedik sanirim artik shivada görüsürüz[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar