Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abv turkcell

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
e ben de gecen ay aylik sms almistim kesmediler benden bisi.
sacmaymis.
zaten hiyar arkadas yüzünden yannis yere mesaj attim aylik mesaj icin.
parami yidiler >.<

avea'ya veya vodafona mi gecsem.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

e ben de gecen ay aylik sms almistim kesmediler benden bisi.
sacmaymis.
zaten hiyar arkadas yüzünden yannis yere mesaj attim aylik mesaj icin.
parami yidiler >.
avea'ya veya vodafona mi gecsem.

7 tl daha kitlediler, bir dahaki ay banko vodafone'a geçiyorum.

Mesaj tarihi:
son 1 ay nerdeyse hıc kullanmadıgım 3g yi tekrar kapattırdım. sozleşmeli felan degıldı. tak 69.90 kitlediler. tamam buna razıyımda şimdi bi 39.90 daha kitleyeceklermiş gibime geliyo. turkcell e alıştım ben artık çok sıradan geliyor bu tip şeyler :D

39/39/39/69 oldu.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

vergi icin bela okumaniz gereken yer trkcell degil

bu da doğru aga ama 12 tl veya 7 tl yükletiyorlar mesela 14 tl yükletsem olay bitecekti, fazladan 5 tl girdi. neyse belki birgün biryeri aramam icap eder :)
Mesaj tarihi:
bende mesajlardan bıktım şurda indirim burda indirim kampanya falan saçma sapan spam mesaj geliyor,internetten kapatmayı deniyorum bug var galiba olmuyor
Mesaj tarihi:
Faturalı telefon muhabbetide inanılmaz bayıktır. 30 liraya şu kadar dakika bedava derler alırsın kampanyayı ay sonu 100 lira gelir neden dersin 15 dakika falan aşılmış arkadaşın birine çaldırıp kapatmaları bile yazmışlar kız sadece 1 gün yurtdışında kullandı sadece 1 gün ve 512 lira gelmişti o da 3 telefon görüşmesi yapmış 24 saat açık kalması lazım 512 lira için gibi geliyor bana.

Hani öyle böyle degil ana bacı girişesim gelen durumlar yaşamadım mı yaşadım ama turkcell için degmez kontorlu kullanıyorum 30 liraya 150 lira verilen şeyden var daha bir ay olsun ki bitsin o 150 lira ama faturalı olsam oohoo bin kere geçirmişlerdi.
  • Yeni Oluştur...