Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ilk paragrafın olayla bir alakası var mı yoksa içinden mi geldi
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 resmi hazırlayan yazmıs benle ilgisi yok
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 pati tarihinde hazirlanmis en cok emek gerektiren cevap olabilir. saskinlikla izledim.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 KHaRoN said: pati tarihinde hazirlanmis en cok emek gerektiren cevap olabilir. saskinlikla izledim. aynı durumdayım şu an.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Fistan said: Aileleri köylerinden göçüp büyük şehirlere yerleştiklerindei iki üniversite bitirince o köylü hallerini unutup kendini şehirli zanneden ve bilgili triplerine giren çocuklara bazen gerçekten acıyorum. Özenmişliğin ve ezilmişliğin ortasında kalmış, kültür karmaşası yaşayan bu gençleri topluma kazandırmak ve hatalarından ders çıkarmalarını sağlamak en birinci görevimiz olduğunu düşünüyorum. Saygılarımla... Paragrafta altı çizili yerde anlatım bozukluğu var, aşağıdaki gibi düzeltilebilir. 1) ... çıkarmalarını sağlamanın en birinci görevimiz olduğunu... 2) ... çıkarmalarını sağlamak en birinci görevimizdir.
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 nolmuş şimdi fistan rage olup bunu mu hazırlamış birisine?
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 for more information: http://forum.paticik.com/read.php?5,5975584,page=2
Öne çıkan mesajlar