Chewy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 yeni modelleri daha hafif.ya botta dayanıklılık arıosan harley.Timberland fln yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 http://www.markafoni.com/product/1325032/ Misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 bot yasak diil mi ya ban yersiniz baktım yapılmamış hala dayanamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 harleye bak kesin önyargısız git :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 bakıcam hepsine.içimden harley almak geliyor zaten.çok ağır değilse alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 salomon (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 sehirde newfag gibi gezersin bunlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 salomon heryere gitmez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 3 senedir kahverengi süet harley bot kullanıyorum , lanet ağırlığı dışında bayılıyorum harleylerime.çok yürüyen hareketli biriysen kesinlikle uzak durucaksın , kas yaptırıyo botlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 cat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Liebe said: 3 senedir kahverengi süet harley bot kullanıyorum , lanet ağırlığı dışında bayılıyorum harleylerime.çok yürüyen hareketli biriysen kesinlikle uzak durucaksın , kas yaptırıyo botlar =) sanırım aynısından bende de var. orasında burasında abuk subuk metal olmayan endüz görünümlüsünü almıştım. tabanındaki katmanlar sağ tekinde çok hafif ayrıldı, gıcırdıyo yürürken uyuz bişey. 2 senelik bot daha. ama cat daha da kötü bundan hem daha ağır hem de tabanı daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bugün timberland alcaktım, 365tl dedi fiyata.koşarak kaçtım mağazadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 lastik bot mu? diye sormak istedim nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 benjani said: bugün timberland alcaktım, 365tl dedi fiyata.koşarak kaçtım mağazadan. yuh çokmuş. Nişantaşı nda bir ayakkabıcı var 250-280 e satıyor yeni modelleri hemüde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 epeyce bot giymiş ve eskitmiş biri olarak goretex teknolojili beğendiğin her ürün gider marka farketmeksizin ben hem işe hem gündeliğe giyebildiğim için son iki bot tercihimi dockers dan yana kullandım, özellikle her ikisinin de bağcıkların altında kalan dil gövdeyle birleşik olduğundan su girme derdim de olmadı kendilerinen ziyadesiyle mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Viktor said: 3 tane bilege kadar bot var, degisiklik olsun diye biraz daha uzun cizme tarzi noso almak istiyorum bende sole birazda askeri tarza kayan olrusa super olcak sunun gibi http://cf.mp-cdn.net/8b/fe/66ac23d2fc97d61fcb9f7801913d.jpg illa yandan fermuar olsun istiyorum ama magazalarda bulamadim, dukkan dukkan gezmekte istemiyorum harleylere baktim misal, felaket agir onlarda butun gun gezilmez yani istedigim gibi guzel hafif bisi bulamadim meh bot ben faşistim diyor adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 faşist maşist değil resmen abi sen varsan ben de varım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Bende bot almayi planliyorum ama saglam olmasi ilk kosulum yani buzda kaymasini istemiyorum gerekirse civili bile olabilir ama bir turlu bulamadim onerisi olan var mi? Timberland fln kayiyor. 500-600TL bile veririm yani o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Up! Halen bot bulamadim ankarada kar yagmaya basladi bu nahlet harleyler suda bile kayiyor. Salomon modellerini cok zor buluyorum bulsamda 47 numara olani olmuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 üstteki resimdeki botu buldum isterseniz :o: http://www.militarybootsdirect.com/tactical-research-boots.html değişik renkleride var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 camper>timberland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 eger marka takinti veya tutkun varsa timberland tabiki ideal botlar yapio fakat bana herkezin ayaginda oldugu icin itici geliyor neden bilemiyorm ayrica caterpillar lar da ayni kalite ve fiyat olarak daha ucuz ben turkiyeden almistim fiyati 180 liraydi tipide boyle bisey. modeli caterpillar boots men's colorado boot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 asil bunlar herkesin ayaginda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 sen soguk nerde yasiyorsunki? benim hatirladigim kadariyla antalyaliydin. antalyada kar yok kis yok nerde herkezin ayaginda caterpillar gordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 eskisehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar