Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bot topiği

benjani

Öne çıkan mesajlar

fixmen said:

Timberland (tu).
Sağlamlık konusunda bir Timberland'i tek geçerim birde Barbour klasik montları (Balina yağlı ve Made in England olanlar). Bu iki ürüne verdiğim paralara hiç üzülmedim, kaç sene geçti halen çok iyi durumdalar.

üniforma gibi bişey bu ikisi zaten
Sosyal ağlarda paylaş

3 tane bilege kadar bot var, degisiklik olsun diye biraz daha uzun cizme tarzi noso almak istiyorum bende sole birazda askeri tarza kayan olrusa super olcak sunun gibi

http://cf.mp-cdn.net/8b/fe/66ac23d2fc97d61fcb9f7801913d.jpg

illa yandan fermuar olsun istiyorum ama magazalarda bulamadim, dukkan dukkan gezmekte istemiyorum

harleylere baktim misal, felaket agir onlarda butun gun gezilmez yani

istedigim gibi guzel hafif bisi bulamadim meh
Sosyal ağlarda paylaş

iphone = teknoloji urunu, kapagindan tut programina, wallpapera kadar kisisellestirebiliyorsun

timberland = moda urunu

erkek icin siyah, kahverengi ve bu renklerin +3 -3 tonalri disinda hicbir secenegi yok, modellerin hepsi neredeyse birbiri ile ayni

elmalarla armutlari karsilastiriyorsun...
literally...
Sosyal ağlarda paylaş

iphone da alma o zaman diyen arkadaş 3 kilo lcd'yi komple bünyeye almış.

Bot'un amacı ayağını soğuktan, kardan, yağmurdan, çamurdan korumak. Bunu yapan onlarca bot var.

İçi goretex malzemeden olan, dışını beğendiğin herhangi bir botu alabilirsin. Git bi ayakkabı mağazasına ve goretex kriterini söyleyerek denemeye başla.
Sosyal ağlarda paylaş

Timberland moda ürünü değil işte abi. Size öyle geliyor. Nasıl ki ayfon'dan inanılmaz verim alıyorsun diğer telefonlar yavaş geliyor sana timberland'te öyle birşey.

giy, hissetmiyorsun bile ayağında. CAT giy ayağını kaldıramıyorsun. Hem daha sıcak hem daha şık. Zaten erkek için fazla alternatif yok hiç bir giyecekte. Belirli renkler ve sadelikte dolaşıp duruyoruz. Bu skalada da en iyisi timberland.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu söylemek için kaç tane bot denedin acaba?

Ben bot almadan önce baya bir denedim çünkü, timberland'den çok daha rahat ve soğuğa dayanıklı botlar var.

Timber hiç dayanıklı değil hatta. Ayağında timberla hiç bilekten yukarıda kara girdin mi bilmiyorum ama girmeni tavsiye etmem.

edit: böyle yazınca bilekten su alıyor demişim gibi olmuş, düzeltiym. Bağcıklarının arasından su alıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

almıyor abi. Çok bot denedim ben de son 2 botum hep timberland oldu. Eşofman altına timberland giyenler gibi bağlarsan su alır. Ben kara girdiğimde gayet sıkı bağlıyorum ve su geçirmiyor.

daha önceleri cat ve harley giydim ikisi de çok ağır bot. Greyder var yedek olarak duran indirimdeyken almıştım ona da pek alışamıyorum. Timberland'ten son derece memnunum.

Bana göre daha ötesi yok. Tabi size göre değişebilir. Üstelik tarçın renginin hastasıyım çok şık duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...