benjani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 bot alcam.var mı önerileriniz?kararsız kaldım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 postal mı alacaksın, spor bot mu olacak, klasik mi olacak nası bir şey istiyorsun? Fiyat aralığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?20,5895624 alınmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 timberland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 dün gittim greyder aldım hem ucuz hem bot gibi hem değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 klasik düşünüyorum.250tl yi fazla geçmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 diğer topiği okudum, hiç güzel tavsiye yokmuş orda.siyah timberland mi alsam diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Timberland (tu). Sağlamlık konusunda bir Timberland'i tek geçerim birde Barbour klasik montları (Balina yağlı ve Made in England olanlar). Bu iki ürüne verdiğim paralara hiç üzülmedim, kaç sene geçti halen çok iyi durumdalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 colombia ları beğeniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 fixmen said: Timberland (tu). Sağlamlık konusunda bir Timberland'i tek geçerim birde Barbour klasik montları (Balina yağlı ve Made in England olanlar). Bu iki ürüne verdiğim paralara hiç üzülmedim, kaç sene geçti halen çok iyi durumdalar. üniforma gibi bişey bu ikisi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 3 tane bilege kadar bot var, degisiklik olsun diye biraz daha uzun cizme tarzi noso almak istiyorum bende sole birazda askeri tarza kayan olrusa super olcak sunun gibi http://cf.mp-cdn.net/8b/fe/66ac23d2fc97d61fcb9f7801913d.jpg illa yandan fermuar olsun istiyorum ama magazalarda bulamadim, dukkan dukkan gezmekte istemiyorum harleylere baktim misal, felaket agir onlarda butun gun gezilmez yani istedigim gibi guzel hafif bisi bulamadim meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 abi timberland varken hala bot diyosunuz ya. tamam herkes giyior olabilir ama ötesi yok yani. o zaman iphone'da alma arkadaş herkeste var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 iphone = teknoloji urunu, kapagindan tut programina, wallpapera kadar kisisellestirebiliyorsun timberland = moda urunu erkek icin siyah, kahverengi ve bu renklerin +3 -3 tonalri disinda hicbir secenegi yok, modellerin hepsi neredeyse birbiri ile ayni elmalarla armutlari karsilastiriyorsun... literally... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 iphone da alma o zaman diyen arkadaş 3 kilo lcd'yi komple bünyeye almış. Bot'un amacı ayağını soğuktan, kardan, yağmurdan, çamurdan korumak. Bunu yapan onlarca bot var. İçi goretex malzemeden olan, dışını beğendiğin herhangi bir botu alabilirsin. Git bi ayakkabı mağazasına ve goretex kriterini söyleyerek denemeye başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 senko said: colombia ları beğeniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 http://images.gittigidiyor.com/4345/ZODIAC-BOAT-12-KISILIK__43457671_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 önceki iamj kalsaydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Timberland moda ürünü değil işte abi. Size öyle geliyor. Nasıl ki ayfon'dan inanılmaz verim alıyorsun diğer telefonlar yavaş geliyor sana timberland'te öyle birşey. giy, hissetmiyorsun bile ayağında. CAT giy ayağını kaldıramıyorsun. Hem daha sıcak hem daha şık. Zaten erkek için fazla alternatif yok hiç bir giyecekte. Belirli renkler ve sadelikte dolaşıp duruyoruz. Bu skalada da en iyisi timberland. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Bunu söylemek için kaç tane bot denedin acaba? Ben bot almadan önce baya bir denedim çünkü, timberland'den çok daha rahat ve soğuğa dayanıklı botlar var. Timber hiç dayanıklı değil hatta. Ayağında timberla hiç bilekten yukarıda kara girdin mi bilmiyorum ama girmeni tavsiye etmem. edit: böyle yazınca bilekten su alıyor demişim gibi olmuş, düzeltiym. Bağcıklarının arasından su alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 abi cogunuz no lifersiniz, bottan anliyorum diyeninizde tatava, ara sokaklarda bi esnaf timberlandi denememistir mesela, ugg filan giymistir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 almıyor abi. Çok bot denedim ben de son 2 botum hep timberland oldu. Eşofman altına timberland giyenler gibi bağlarsan su alır. Ben kara girdiğimde gayet sıkı bağlıyorum ve su geçirmiyor. daha önceleri cat ve harley giydim ikisi de çok ağır bot. Greyder var yedek olarak duran indirimdeyken almıştım ona da pek alışamıyorum. Timberland'ten son derece memnunum. Bana göre daha ötesi yok. Tabi size göre değişebilir. Üstelik tarçın renginin hastasıyım çok şık duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 bot ne ya , izmirde giyilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 replay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 harleyin botu tabiki.10 sene rahat giyersin al. ben teeee 2006da aldım.Bot şuan hala yeni gibi duruyor.Ne açılma var ne bi yeri yırtık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 harley ağır diyorlar.ayak yormayacak bişey lazım bana, çok seyahat yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar