Schwarzkopf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 arkadaşlar, dün yolda yavru bi kedi buldum,1-2 aylık sanırım, ön ayagı kırıktı yürüyemiyodu:( gözü iltihaplanmıştı, aldım yavruyu veterinere götürdüm, bacagı eklem yerinden kırılmış, alcıya aldılar işte, bi de göz damlası verdiler, neyse eve getirdim süt veriyorum tavuk suyu veriyorum yemiyo, yemedigi gibi de dün iki kere kustu, :(:(çay kaşıgı ile kendim yedireyim dedim kafasını çeviriyo açmıo agzını:( sıcak yatak yaptım ona şimdi yatagında uyuyo ama halsizlik var üzerinde yemedigi için, bayram oldugu için de kapalı vetler. ilk defa kedi bakıyorum ne yapacagımı bilmiyorum, ölmesinden çok korkuyorum lütfen yardım :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Selam, 1-2 aylik ise sutten kesilmistir o. Yavrular icin olan islak mamalar var. Onlardan alip koy onune. Kokusu cezbedecektir muhtemelen. Sutu de sulandirip ver, direkt verirsen ishal olur. Soguk sut vesaire de kusmasini tetikler hayvanin midesi iyi degilse. Yememe durumu yarina kadar devam ederse tekrar veterinere goturmen gerekebilir. edit : Neredesin bu arada sehir/semt olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 şırınga vb. ile sıvı şeklinde besin vermeye çalış mümkün olduğunca, hasta olduğu için abartma fazla kusturursun rahatsız edersin. ama aç kalmasın. vet telefonu bulabilirsen telefon edip bayramını kutla, bi kaç tips&tricks öğren, fikir iste. bayram sonrası tekrar bi götürüp gösterirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ben izmirdeyim, dün balcova veterinere götürdüm, bugun aradım kaşıkla besle dedi ama yemiyo iyice halsizleşti :( şırınga bulmaya calışıorum bi de öyle denicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 balçova da kipanın karşısındaki vet'e mi götürdün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 evet kediyi de zaten balçova kipanın orda buldum kıyamam balçova veteriner klinigi yazıodu ipayı gectikten sonra biraz içerde.. şu an kaşıkla biraz süt içirdim içti valla cok mutlu oldumm. mide kanamasından şüpheleniyordumm :(inş bişeyi yoktur. zaten alçısı da uzun geliyo öteki ayagı kısa kalıo yüremiyo kıyamam biraz yürürken düşüyo yuvarlanıo, vet büyüme payı bıraktı alçıda, 1 ay alcıda kalıcakmışş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Sevindim şimdi. Kucaktan kucağa gezdirmeyin hayvanı, ayağı kırılmışsa kim bilir ne olmuştur başka da gözükmüyordur dışarıdan. Fazla da üsteleme. Acıkınca miyvler zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 tmm ordaki vet güvenilirdir gayet ekonominin kadrolu veterineri orası zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Schwarzkopf said: arkadaşlar, dün yolda yavru bi kedi buldum,1-2 aylık sanırım, ön ayagı kırıktı yürüyemiyodu:( gözü iltihaplanmıştı, aldım yavruyu veterinere götürdüm, bacagı eklem yerinden kırılmış, alcıya aldılar işte, bi de göz damlası verdiler, neyse eve getirdim süt veriyorum tavuk suyu veriyorum yemiyo, yemedigi gibi de dün iki kere kustu, :(:(çay kaşıgı ile kendim yedireyim dedim kafasını çeviriyo açmıo agzını:( sıcak yatak yaptım ona şimdi yatagında uyuyo ama halsizlik var üzerinde yemedigi için, bayram oldugu için de kapalı vetler. ilk defa kedi bakıyorum ne yapacagımı bilmiyorum, ölmesinden çok korkuyorum lütfen yardım :(:( kusuyosa ic parazit olabilir asi yaptirdin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ilk geldiğinde ortam değişikliği filan baya geriliyor sokaktan alınan kediler, ben de aldım bir süre önce ama öyle yememek gibi bir olayı yoktu, hatta bir kaç haftalıktı. şu sıkıntılı dönemini atlatırsınız umarım, sonrasında evinizin neşesi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Kedilerde kusmuğun içeriğide önemli. Eğer kuskuta ot felan varsa sorunyok. Yaş mama başlangıç için iyi bir seçim kokusu cezbedici olabilir.Royal Canin babycat Instinctive bulabilirsen iyi olur. Yemek yememe olayı geçirdiği travmalardan dan kaynaklabilir. Yemeği verdiğin zamanlarda kedinin yanında durma yanlız bırak kendi halinde ne yapıyorsa yapsın :) Kusmalara Ek olarak ishal gibi bir durumda başlar ise hiç vakit kaybetmeden vete götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Umarım iyileşir kurtulur minik, sana da kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Schwarzkopf said: ben izmirdeyim, dün balcova veterinere götürdüm, bugun aradım kaşıkla besle dedi ama yemiyo iyice halsizleşti :( şırınga bulmaya calışıorum bi de öyle denicem :( Valla şu bayram günü 3 öküz boğazlamaktan daha çok sevaba giriyosundur bence. Durumunda bir gelişme varmı? Yeni bir, öldü ak vakası olmaz umarım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 "Tatar Ramazan" said: Yeni bir, öldü ak vakası olmaz umarım:( Öffff abv :D Yine güldüm... Yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ilk gün kusmuştu arkadaşlar eve getirdigimde, bişey yemiyo die vetrineri aradıgımda strese girmiştir alçıdan, yer kaşıkla yedir falan demişti, iştahı 2. gün bi açıldı tam açıldı maşallah :D kakasını bile yaptı cok mutlu oldum :D bi gün görmesem özlüyorum kızımı yaa cok tatlı yaramaz şeyyy, ben nere gitsem oraya geliyo :) etle sütle ekmekle besliyorum iyi şu an ama kırıgı tam eklem yerinde oldugu için alçısının tutmamasından endişeleniyorum ama inşallah saglıgına kavuşur yavrucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 oh ölmedi ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 resim çak ozm bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 nasıl yardın lan kediyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 yok yarmadım yardım istedim :) kedinin resmini mi koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 yok kendi resmini koy lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 yok kendi resmini koy lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 çok heyecanlandım 2 kere yazdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 yok kendi resmini koy lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 hass accler karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar