Khiran Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 1-IGN'e üye olun 2-Bu linke tıklayın https://login.ign.com/subscribe/perkpages/perkkeyallocation.aspx?pid=108 3-Linkten kodu alın, mail adresinizi verin 4-Sonraki adımda sağ taraftan Impulse kurun 5-Demin verdiğiniz mailla Impulse hesabı açın 6-Impulse'u açın, yukarıya My Games menüsü gelene kadar bekleyin 7-My Games gelince tıklayıp Battlefield 3'e sağ tuş tıklayın View Registration deyin 8-Key'i kopyalayın, Origin'i açın, ayarlardan redeem a product deyin 9-Key'i oraya kopyalayıp aktifleştirin, hesabınıza Battlefield 3 geliyor abi dhde gördüm olay nedir? yaptım harbiden de şuan 14 gblık birşey indiriyor GameStop clienti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 fixlenir hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 teyzem yaptı oynuyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 aldım ben de trial haftaya bitiyodu sdf, bu şey ama 2 yıllık ign prime alanlara verilen bir şey. galiba bug falan oldu, bakalım impulsedan silerler belki keyi. my games'de çıkmadı ama bf3 bende, geldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 oha origine ekledim, beleşten battlefield 3'üm oldu. sdfkljsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 trial gibi bişidir ya, EA beleşe su vermez adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 key yok diyor :op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 yok trial değil, dediğim gibi ign prime'a 2 yıl üye olanlara verilen bf3 bu, alım sayfası bile aynı. belki origin ve impulsedan silebilirler oyunu trial ile alanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Khiran said: oha origine ekledim, beleşten battlefield 3'üm oldu. sdfkljsdf rusu silip bunu mu eklesem ahah, limited değil di mi düz bf3 ekleniyor kodla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Server Error ACK! There's been some sort of error on the page you were trying to access. Try using your browsers "back" button to return to where you came from. testis mi geçiyonuz laa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 fixlemişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 10dk da mı fixlediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 throine said: Try using your browsers "back" button to return to where you came from. bu nasıl site la çıktığın deliğe gir der gibi azarlıyor töbee töbee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Silphatos said: Khiran said: oha origine ekledim, beleşten battlefield 3'üm oldu. sdfkljsdf rusu silip bunu mu eklesem ahah, limited değil di mi düz bf3 ekleniyor kodla? Limited yazmıyor valla. Impulse'daki keyi bir yere kaydet de, silerlerse Impulse'dan silerler. edit: resmi siliyim nolur nolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 düzmüş tamam, origin keyini direkt kaptım zaten impulse'u sildim sonra huhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 oyunu olmayan fakirler var burda.Kapış yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 böle diyor fix'lediler mi acaba: Keys are currently unavailable. Please try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 baada didi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 assassins creed revelations da dağılmış, bu da 1 yıllık ign prime hediyesiydi https://login.ign.com/subscribe/perkpages/perkkeyallocation.aspx?pid=113 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Server Error ACK! There's been some sort of error on the page you were trying to access. Try using your browsers "back" button to return to where you came from. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 key falan kalmadı abi zten + 1 hafta içinde eminim silinecek hepsi originden impulsedan her yerden, dirt3 gibi bunu da yedirmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Silp yaw sen zaten rusçudan aldıydın dimi? bırakaydın da bi fakir sebepleneydi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 arkham city'e döndürecem ben bunu az sihirle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 linki açmıyor yalan oldu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar