reyou Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 dilimimi isirdim naptim bilmiyorum ama dilimin ucunda bole bi yaramsi bisi var, kasiniyo surekli bide bole dislerime surtup kasiyinca gozumden yas gelcek sekilde sinirsel bisiyler oluyo, lan loop'a girdim resmen. tuzruhumu bassam, matkaplami delsem bilemedim varmi bunu cabucak gecirebilcek bi formul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 bi formul var o değilde bende dişçiye gittiğimde bu ara.o matkap gibi olan şey dilime deydiydi eczaneleden gargara al geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 red sana fifada bi 5 atsam rahatlar gecer gerci sdfsdfdsf acaba bi ara rage e girdim ondan mi isirdim farkina varmadan :D hadi bende editliyim bari ahauhu gargara derken dis gargarasimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 hani su mavi yesil olanlar, nanelilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 hmm gargara evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 reyou said: hani su mavi yesil olanlar, nanelilerden tantum-verde? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Frengi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Tantum verde iyi geliyor . Maşallah nasıl bir alkol varsa içinde, neredeyse uyuşturuyor bütün ağzı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 hpv oral yolla gırtlak kanseri yapabiliyor dikkatli olun gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 geçince bişiyin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 http://img.alibaba.com/photo/106429996/Kenacort_A_5g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 B vitamini eksikliği de olabülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fE2WA_Dq7HQ&ob=av2n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 reyou said: dilimimi isirdim naptim bilmiyorum ama dilimin ucunda bole bi yaramsi bisi var, kasiniyo surekli bide bole dislerime surtup kasiyinca gozumden yas gelcek sekilde sinirsel bisiyler oluyo, lan loop'a girdim resmen. tuzruhumu bassam, matkaplami delsem bilemedim varmi bunu cabucak gecirebilcek bi formul? Ciğer ye, şöyle maydanozlu,bol soğanlı bir ciğer kavurması ye...yedikten 15-20 dakika sonra dilinde hiçbir şey kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Dilinin ucunda birden fazla yara(küçük beyazımsı) varsa bir doktora görün. Birden fazla sebebi ve farklı ilaçları vardı diye hatırlıyorum. Yara tekse tuzlu su ve yatarken aşağıdakini kullan. 2-3 yıl önce bana da olmuştu. İlaçsız 7 gün ilaçla 1 hafta da geçen bir pislik bu. Kısacası sık dişini. SeaGle said: http://img.alibaba.com/photo/106429996/Kenacort_A_5g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Tuz bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Dil yarası kolay geçmez yeğen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 başlığa itafen; *jizz in my pants* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Demin yazdım,bir daha yazıyorum...Ciğer kavurması. Ye,eğer geçmezse bana haber ver sana 5 kg ciğer parası benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 yala yala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar