Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dil ucu yarasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dilimimi isirdim naptim bilmiyorum ama dilimin ucunda bole bi yaramsi bisi var, kasiniyo surekli bide bole dislerime surtup kasiyinca gozumden yas gelcek sekilde sinirsel bisiyler oluyo, lan loop'a girdim resmen.

tuzruhumu bassam, matkaplami delsem bilemedim varmi bunu cabucak gecirebilcek bi formul?
Mesaj tarihi:
red sana fifada bi 5 atsam rahatlar gecer gerci sdfsdfdsf
acaba bi ara rage e girdim ondan mi isirdim farkina varmadan :D

hadi bende editliyim bari ahauhu

gargara derken dis gargarasimi?
Mesaj tarihi:
reyou said:

dilimimi isirdim naptim bilmiyorum ama dilimin ucunda bole bi yaramsi bisi var, kasiniyo surekli bide bole dislerime surtup kasiyinca gozumden yas gelcek sekilde sinirsel bisiyler oluyo, lan loop'a girdim resmen.

tuzruhumu bassam, matkaplami delsem bilemedim varmi bunu cabucak gecirebilcek bi formul?

Ciğer ye, şöyle maydanozlu,bol soğanlı bir ciğer kavurması ye...yedikten 15-20 dakika sonra dilinde hiçbir şey kalmaz.
Mesaj tarihi:
Dilinin ucunda birden fazla yara(küçük beyazımsı) varsa bir doktora görün. Birden fazla sebebi ve farklı ilaçları vardı diye hatırlıyorum. Yara tekse tuzlu su ve yatarken aşağıdakini kullan. 2-3 yıl önce bana da olmuştu. İlaçsız 7 gün ilaçla 1 hafta da geçen bir pislik bu. Kısacası sık dişini.

SeaGle said:

http://img.alibaba.com/photo/106429996/Kenacort_A_5g.jpg
  • Yeni Oluştur...