Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 valla bı tok yazı yazdım guzel guzel sarhos kafa ıle karalım ama ıste yanlısıkla sıldım bır daha yazmak kasınc geldı ondan bır daha yazamıycem neyse sadece aklımda olan son cumlem :D BEKLE BENI TOKAT BıTLİ PIYADEN GELIYORRRR[signature][hline]Bu Geceden Sonra Yokum...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 helal olsun . Nediyelim tez git tez gel.[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 hadi bakalım. kısa dönem mi uzun dönem mi?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Helal-i hoş olsun Tez zamanda gelirsin sapa sağlam inşallah[signature][hline]Let's sing the Bards song
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Estel_Anorien, 06 Ekim 2004 02:59 tarihinde demiş ki: hadi bakalım. kısa dönem mi uzun dönem mi? uzun dönem tabiki 15 ay[signature][hline]Bu Geceden Sonra Yokum...
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 off çok uzunmuş be abi :) Valla kolay gelsin ne diyeyim. Askerlik zor iş.. Hayırlı tezkereler şimdiden..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin..
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hayırlı Teskereler Kanka. Güle güle git güle güle gel.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Prawler, 06 Ekim 2004 03:16 tarihinde demiş ki: Hayırlı Teskereler Kanka. Güle güle git güle güle gel. saol pılavyer ulen sana kız yapmadan surdan gıdıyorum yaa ıcımde kaldı valla[signature][hline]Bu Geceden Sonra Yokum...
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hayırlı teskereler lama kardeş. Rahat olursun umarım orda.[signature][hline] The Truth is out There
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 HEYT LAMAM BENim beaa askere gidion hea :( kötü bea gitmenle gelmen bir olur gibi hissedersin işallah (böle bişey imkansız ama)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 suan bu son yazım ve cıkıyorum bır daha artık ne zman gırerım bılemyıcem yazan yazmayan seven sevmeyen herkeze sızlerı sevıyorum patıcık aılesı umarım dondugumde burda olursunuz[signature][hline]Bu Geceden Sonra Yokum...
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Görüşmek üzere... Tez gele Teskere...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya,14:00 Enough of this Sunday stroll,Lets Hurt a Little Bit!
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hayırlı teskereler.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Güle güle git. Güle güle gel.[signature][hline]Aldık tekrardan başa, yutuluyor haplar ardı ardına.İçine etmeli böyle hayatında, neyse.
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hayırlı teskereler Llama'cım.Tek pati halinde sağsalim dönde senden başka bişi istemiyoz... :)[signature][hline]
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hayırlı teskereler. Şafak karanlık :)[signature][hline]Charles Rhadamantis
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 vay be anılarım depreştii bir an ne kötü günlerdi :) şimdi yollardadır herhalde[signature][hline]ASLI GİBİDİR
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hayırlı teskereler[signature][hline]öss nubisi izinsiz gösteri MSN:[email protected]
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hadi hayırlı teskereler[signature][hline]Dragger.Org
BlitzeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hayırlı teskereler şimdiden...[signature][hline]Let's blitz..!
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hayırlı teskereler. Sayılı gün kolay geçer.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hayırlı Teskereler karde$ .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Soth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Absolut, 06 Ekim 2004 10:20 tarihinde demiş ki: Hayırlı teskereler. Sayılı gün kolay geçer. Bence tam tersi sayılı gün geçmek bilmez:)[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hadi Hayırlı Teskereler tez git tez gel.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 06 Ekim 2004 10:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hayırlı teskereler[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333
Öne çıkan mesajlar