Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakkınızı Helal Edın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla bı tok yazı yazdım guzel guzel sarhos kafa ıle karalım ama ıste yanlısıkla sıldım bır daha yazmak kasınc geldı ondan bır daha yazamıycem neyse sadece aklımda olan son cumlem :D

BEKLE BENI TOKAT BıTLİ PIYADEN GELIYORRRR[signature][hline]Bu Geceden Sonra Yokum...
Mesaj tarihi:
helal olsun . Nediyelim tez git tez gel.[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 06 Ekim 2004 02:59 tarihinde demiş ki:
hadi bakalım. kısa dönem mi uzun dönem mi?

uzun dönem tabiki 15 ay[signature][hline]Bu Geceden Sonra Yokum...
Mesaj tarihi:
off çok uzunmuş be abi :)
Valla kolay gelsin ne diyeyim. Askerlik zor iş..
Hayırlı tezkereler şimdiden..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey..
Dei$ik : Kas, belki girersin..
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 06 Ekim 2004 03:16 tarihinde demiş ki:
Hayırlı Teskereler Kanka.
Güle güle git güle güle gel.

saol pılavyer ulen sana kız yapmadan surdan gıdıyorum yaa ıcımde kaldı valla[signature][hline]Bu Geceden Sonra Yokum...
Mesaj tarihi:
HEYT LAMAM BENim beaa askere gidion hea :( kötü bea gitmenle gelmen bir olur gibi hissedersin işallah (böle bişey imkansız ama)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
suan bu son yazım ve cıkıyorum bır daha artık ne zman gırerım bılemyıcem yazan yazmayan seven sevmeyen herkeze sızlerı sevıyorum patıcık aılesı umarım dondugumde burda olursunuz[signature][hline]Bu Geceden Sonra Yokum...
Mesaj tarihi:
hayırlı teskereler.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 06 Ekim 2004 10:20 tarihinde demiş ki:
Hayırlı teskereler. Sayılı gün kolay geçer.

Bence tam tersi sayılı gün geçmek bilmez:)[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Mesaj tarihi:
Hadi Hayırlı Teskereler tez git tez gel.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.

[Bu mesaj KARAMURAT tarafından 06 Ekim 2004 10:59 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...