Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ayni mantikla antep macinda allah gibi oynayan sabriyi son gunlerdeki formsuz gokhanin yerine yazinca rage oluyorsunuz mesela o ne is o zaman adsdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 cunku soz konusu adam sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Yalnız Caner Galatasaray'Da da zaman zaman yüksek performansla oynamıştı ama geri kalan maçlarda saatli bomba gibiydi adam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Caner kendi yeri olmayan sol bekte oynatıldı yıllardır, ancak asıl yeri sol açığa geçince prangalarından kurtuldu ve 1 aydır yardırıyor, Uğur Boral da aynı şekilde adamdır mesela bekte oynayamaz fazla ama açıkta yardırır gider. Gerçi aynı yerde Stoch ve Dia da var, yani çeşidimiz boldur, bazıları hala Sabri sayıklıyor adsasadada Sarbi gitsin balıkçı olsun iyi istavrit varmış bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 caner fenerlilerin ismail köybaşı'sı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Ya Caner'in sol açık ve sol bek arası performans farkını cümle alem biliyo. GS'deyken de çok daha iyiydi açıkta oynadığı zaman (gerçi o zamanki formuna bakınca bekteyken daha da kötüydü demek daha doğru ehe). Ama adam açık oynadığında dahi istikrarlı bir adam değil. Son zamanlarda ciddi iyi oynadı da kritik maçlarda güvenilecek adam olarak görmüyorum. Bir de oynadığı bölge seçeneğimizin fazla olduğu ender yerlerden biri. Gökhan Töre son zamanlarda Hamburg'da baya büyük sorumluluk alarak oynuyo. Ha zaten takımını tek başına Bundesliga'da kafaya oynatabilecek adam dünyada sayılıdı, o açıdan kıyaslarken Hamburg'un sıralamasını kıstas almak yanlış olur. Formda bi Ardayla da iki maç iyi oynayan adamı kıyaslamayalım. Caner anca Sivas maçı öncesindeki formunu sezon boyu sürdürürse turnuva zamanı ilk 11'e yazılabilecek adam olur, tabi katılabilirsek. Aradaki dönemde de milli takıma hazırlanır. Ki bunu kadronun başka bölgelerinde de yapmak lazım, stoper özellikle. Şu an biraz da dereyi geçerken at değiştirmeme muhabbeti var. Bi de Semih bu formuyla sadece psikolojik sebeplerden dolayı alınabilirdi, onun da açıkçası çok etkisi olacağını düşünmüyodum. Ama Halil'e gelene kadar Semih de alınırdı. Semih için en azından bi sebep bulunuyo düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 boşa bu kadar tartışıyoruz :P büyük ihtimal canerde törede ilk 11 de olmayacak.hatta kadro şu şekil olur büyük ihtimal; volkan sabri-servet-egemen-balta şelçuk şahin-selçuk inan-emre hamit-burak-arda hiddink+OÇ stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mum_Chamber said: cunku soz konusu adam sabri Sabri burak ve arda ile beraber MUTLAKA oynaması geren az sayıdaki bikaç oyuncudan biri bu takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1199606&title=intikam-pesinde-degiliz-ama-2008i-de-unutmadik İntikam çok kötü bir kelime. Bunu kesinlikle kullanmam ben. Lügatimde böyle bir kelime yok. Medyaya bu tür şeyler çok çekici gelebilir: İntikam, intikam, intikam! 2008'de Türk takımı bizim onlardan nefret etmemiz ya da intikam gütmemiz için hiçbir şey yapmadı. Onlar sadece bir gol attı. Hepsi bu. Bunun için onları suçlayamayız. Kendimizi ve hakemi suçlayabiliriz. Türkiye hile yapmadı. Türkiye bir gol attı; hem de harika bir gol. (Eliyle şapka çıkarma işareti yapıyor bunu söylerken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Kaleci farketmez Sabri- Egemen- Giray- İsmail Köybaşı( çok çok sırıtırsa anca Hakan Balta) Mehmet Topal Hamit Altıntop Gökhan Töre Emre Belözoğlu Arda Turan( Caner Erkin) Burak Yılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Yükselen bi ülke demiş de gayet düşen bi ülkeyiz, 10 yıl önce falan yükselme durdu aşağı yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 El-Barto said: cetintas said: ingiltere'de herhangi bir cafe'ye gir,içeceğini yudumlarken ortamda ki insanlarla küçük bir anket yapıver. Semih de,sana kim olduğunu anlatsınlar. Burak Yımaz de, "iz det a törkiş kebap?" desinler. mevzu dünyanın çeşitli yerlerinde aynen denenebilir. şu her yazdığıma ters yazı yazmaktan vazgeç be eric. kişisel olmasın artık tartışmalarımız. türkiye'de bi cafe'ye gir, semih'i sor. yarısı bilir yarısı bilmez. ingiltere'de de anca türk adam bulursan o bilir :) hiç yurtdışına çıkmayan bir adam olsam, yazdıklarımı aynen yapmamış bir adam olsam, hiçbir şey bilmeyen bir adam olsam eyvallah diyeceğim de,diyemiyorum... Ne desek üzerine söyleyecek dolu-boş bir ton laf bulan biri ille de çıkıyor. standart internette her b.ku bilirim,karşımdaki bi b.k bilmez gençliği. O ne özgüven o? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 DarKRideR said: ........hakemi suçlayabiliriz. ben de izledim, hakemi neden suçluyorlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Hakem Almanmış ve 2 yıldır Bundesliga'daymış, bu sene 2 ŞL maçı yönetmiş ve sertmiş. Pek hoşuma gitmedi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 derhal yilmaz vuralin tek direktor yapilmasi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 cetintas said: hiç yurtdışına çıkmayan bir adam olsam, yazdıklarımı aynen yapmamış bir adam olsam, hiçbir şey bilmeyen bir adam olsam eyvallah diyeceğim de,diyemiyorum... Ne desek üzerine söyleyecek dolu-boş bir ton laf bulan biri ille de çıkıyor. standart internette her b.ku bilirim,karşımdaki bi b.k bilmez gençliği. O ne özgüven o? B)- özgüven değil tecrübe. kime semihi sordun da ne yanıt aldın bilmiyorum da. yurtdışında çok az sayıda türk futbolcu tanınıyo, onlar da ya şu anda yurt dışında oynayanlar, ya da gs'nin 2000 kadrosu. kimsenin de türk ligini ve futbolunu salladığı yok zaten yurtdışında. Boş laf konusuna gelince, sendekilerin ardı arkası kesilmiyo. şurda sana kim cevap verse ya birinin yalakası, ya kendine düşman ya da cahil ilan ediyosun zaten. daha önce kimlere ne anlatıyodun da ağzı açık dinliyolardı bilmiyorum ama burda o kadar atmasyon konuşuyosun ki her konuda karşı çıkan biri oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 sabri banko oynuyor arkadaş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 El-Barto said: cetintas said: hiç yurtdışına çıkmayan bir adam olsam, yazdıklarımı aynen yapmamış bir adam olsam, hiçbir şey bilmeyen bir adam olsam eyvallah diyeceğim de,diyemiyorum... Ne desek üzerine söyleyecek dolu-boş bir ton laf bulan biri ille de çıkıyor. standart internette her b.ku bilirim,karşımdaki bi b.k bilmez gençliği. O ne özgüven o? B)- özgüven değil tecrübe. kime semihi sordun da ne yanıt aldın bilmiyorum da. yurtdışında çok az sayıda türk futbolcu tanınıyo, onlar da ya şu anda yurt dışında oynayanlar, ya da gs'nin 2000 kadrosu. kimsenin de türk ligini ve futbolunu salladığı yok zaten yurtdışında. Boş laf konusuna gelince, sendekilerin ardı arkası kesilmiyo. şurda sana kim cevap verse ya birinin yalakası, ya kendine düşman ya da cahil ilan ediyosun zaten. daha önce kimlere ne anlatıyodun da ağzı açık dinliyolardı bilmiyorum ama burda o kadar atmasyon konuşuyosun ki her konuda karşı çıkan biri oluyo. hayatın(ız) kompleks,şu yazdıkların nasıl bunu ele veriyor. ulan ben bir yerde demiş miyim "ben konuşurum,anlatırım,millet ağzı açık beni dinler"diye? terbiyesiz ve saygısız yaklaşımlar benim için yeni değil. kendi görüşünü anlatıyorsun,ben de kendi görüşümü anlatıyorum. saygı göstereceksin çünkü ben sana saygı gösteriyorum. ama yazdıklarımla maytap geçilmesine tahammülüm ve saygım yok. katılırsın,katılmazsın o ayrı. her konuda bana karşı çıkan birisi olması benim doğru yolda olduğumu gösterir. biraz düşün,sebebini anlamazsan gel özelden anlatayım sana. edit: tecrübe demiş adam ya?!?!? ben de tecrübemi yazıyorum, seninki tecrübe ise benim ki ne? hayır, semih'i özellikle avrupa şampiyonasından sonra bilhassa ingiltere'de tanımayan adam kalmadı,bunu bile tartışabiliyorsun ya kardeşim, pes vallahi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 büyük ihtimalle olaylar cıkar bu maçta . hırvatistanlı oyuncular oyunu germeye çalışcaklardır . aşırı derecede motive olan oyuncularımızda türbünlerin gazıyla bu oyuna alet olup emre, gökhan gönül burak ve ardadan en az 2 si kırmızyla oyundan atılır . maç hırvatistanın 1-0 galibiyeti yada çokda az olsada 0-0 sonuçlanır . 2. maçta hırvatistan coşkulu taraftarı ve güzel oyunuyla 3-0 kazanır 2012 e B grubundan katılır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 burada ne olur bilmem de orada fark yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Çetintaş Semih örneği pek olmamış yav...Mesela Rüştü, Hakan Şükür, Hasan Şaş bunlar hala en alakasız yerde bile bilinir. Ama Semih filan hikaye yani, kusura bakma. Ben İngiltere'deyim gel bir puba gidelim, biralar benden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bence semih oynasın bu maç. dursun ilerde. hiç bir şey yapmasın. psikolojik baskı kurar. adamlar semihe konsantre olur filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 oğuz'un selçuk şahin aşkı bir türlü bitmiyor.. bu takımı hiddinkîn yapmadığını artık herkez biliyor ya kardeşim.. en azından oynayan adamları alsaydın necip gibi genç bi çocuğun ön liberoda neyi eksik.. Volkan Gökhan Gönül - Ömer Toprak(servet oynarsa yakar) - Egemen - İsmail Sabri - Emre - Selçuk inan - Arda (çok formsuz Caner daha iyi olur) Burak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 tecrubesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 OmeN said: oğuz'un selçuk şahin aşkı bir türlü bitmiyor.. bu takımı hiddinkîn yapmadığını artık herkez biliyor ya kardeşim.. en azından oynayan adamları alsaydın necip gibi genç bi çocuğun ön liberoda neyi eksik.. Volkan Gökhan Gönül - Ömer Toprak(servet oynarsa yakar) - Egemen - İsmail Sabri - Emre - Selçuk inan - Arda (çok formsuz Caner daha iyi olur) Burak ben mi yanlış saydım bilmiyorum(yeni uyandım) ama 10 kişi yazmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar