Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Milli Takım'ın Hırvatistan maçlarının aday kadrosu açıklandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ADAY KADRO:

Kaleci: Volkan Demirel, Tolga Zengin, Sinan Bolat

Defans: Gökhan Gönül, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Ömer Toprak, Egemen Korkmaz, Giray Kaçar, Hakan Balta, İsmail Köybaşı

Orta saha: Hamit Altıntop, Gökhan Töre, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Caner Erkin, Arda Turan, Ozan İpek,

Forvet: Burak Yılmaz, Kazım Kazım, Umut Bulut, Halil Altıntop

ilk maç: 11 Kasım Cuma günü Türk Telekom Arena'da oynanacak Türkiye-Hırvatistan karşılaşması saat 21.05'te başlayacak.

ikinci maç: 15 Kasım Salı günü oynanacak Hırvatistan-Türkiye müsabakası saat 20.05'te başlayacak.
Mesaj tarihi:
arda sağda oynayamıyor.

Caner'i GS günlerinden beri sevmediğim için bir türlü yakıştıramıyorum milli takıma. Şimdi fenerde toparlamış iyiymiş diyorlar ama izlemedim bilmiyorum. Ama eski halini düşünürsek ı-ıh. 4-2-3-1 oynayacaksak Hamit - Arda - Töre şeklinde bir üçlü çok daha iyi olabilir Arda serbest şekilde.
Mesaj tarihi:
Sol açıkta Caner mutlaka oynamalı, adam tam istim üstünde yırtarım dağları sığmam taşarım durumunda 1 aydır, ne Dia ne Stoch kesemiyor adamı.
Arda bi zahmet ortaya veya sağ tarafa kaysın, zaten serbest şekilde o da daha faydalı olur.

Hala Umut hala Kazım hala Selçuk Şahin bravo cidden

Öte yandan Topuz ve Necip hala yok takımda, ulan bari Baroni'yi Türk yapın, adam biraz daha iyi oynarsa BRE çağıracak milli takıma sadasdasf
Mesaj tarihi:
Abi. Caner olayında haklısınız ki adam çağrıldı da takıma. Muhtemelen yedek de olsa 18'de yer bulur.

Ama Topuz dün 1 bugün 2. Beşiktaş maçı ile döndü sakatlıktan ki o maç döküldü. Karabük maçındaki performansı ile çağrılacak hali yok şu an, geçen seneki istikrarını tuttursun mutlaka çağrılır.

Volkan
GG-Egemen-Servet-Balta
Arda-Hamit-Selçuk İnan-Caner
Gökhan Töre
Burak

Derim. Bundesliga'yı biraz izliyorsanız şu takımdaki en formda adamın Gökhan Töre olduğunu net söylersiniz. Takıma da yavaş yavaş monte olmaya başladı, bırakmaz bundan sonra formayı. Arda'nın dikine oynayanı adam direk.
Mesaj tarihi:
Topuz'un olayı yeni değil ki Toraman gibi Terim'in takık olduğu adamlardan Topuz. Ve takımı da hala Terim'in yancısı Oğuz yaptığı için değişen bişi yok takımda.
Yoksa Hiddink'in umrundamı o oynamış bu zıplamış, adam çoktan almış emeklilik şatosunun arsasını lol
Mesaj tarihi:
valla caneri 2 mac performans gosterdi diye yaziyorsaniz formsuz bir gokhan varken son 1-2 mactaki sabri almali formayi.

caner'in sanssizligi ise mevkisinde gokhan tore ve arda turan olmasi. ikisi de avrupa da gayet iyiler yoksa caner de oynardi.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

gg kumda oynasin sabri reyisin yaninda bu sene.

hıhı

Aslında Orhan arkada, Gökhan önde olacak şekilde dünya çapında bir kanat kurabiliriz ama Topuz dışarda kalır o zamanda, adam göbeğe çok destek veriyor.
  • Yeni Oluştur...