Margarita Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 fede said: ben yalnız çalışırım bebek Olmaz öyle, üzülürüz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 LuNiZ said: piyasa gencligine gore oldukca yuksek oranda bilgi birikimi ve entellektuel derinligi olan genc bir kitle vardir buralarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Margarita said: küheylan said: lan olm bi hatunu da kaçırmayın forumdan be. Kim kaçıyor hacı? Bakalım, halledelim üstesinden geliriz? http://i.imgur.com/T5quG.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 uuuu neler dönmüş burda heyacanlı olaylar olmuş. bu arada konuya dönersek bende istiyorum ne zamandır koluma kartal dövmesi yaptırmak, kaça yapılıyor ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 santimetre kare hesabi baba... hayal gucunu kullan ;) ortam durulmus.. guzel olmus.. @dasaa olm isin bitince gelde bizim eve de bi el ativer hazir elin degmisken, temizlenmesi lazim :P @glath.. genelleme yaptim canim orda ;) illaki curuk carik bir kac meyve de mevcuttur yani.. ama resmin butununu ele almak lazim oyle degerlendirmek lazim.. birde kucuk bir hatirlatma, troll ve ben.. cumle icinde bile anlamsiz duruyorlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Bir smiley daha koyarsan epilepsi krizi geçireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 http://d21c.com/walpurgis9/happies/faces/004.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 xunn yasiyonmu birader? :D bak adam critledi.. ahahah.. :D (:D>:D iyimi bole? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 değil. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Bayılmışım şimdi uyandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 LuNiZ said: santimetre kare hesabi baba... hayal gucunu kullan ;) ortam durulmus.. guzel olmus.. @dasaa olm isin bitince gelde bizim eve de bi el ativer hazir elin degmisken, temizlenmesi lazim :P @glath.. genelleme yaptim canim orda ;) illaki curuk carik bir kac meyve de mevcuttur yani.. ama resmin butununu ele almak lazim oyle degerlendirmek lazim.. birde kucuk bir hatirlatma, troll ve ben.. cumle icinde bile anlamsiz duruyorlar ;) abi siz de şeytanlardan mısınız? öyle her yere gidemiyoruz. cehennem de olsa kuralları var falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 sempatik gencler sizi :) @dasaa tabi abicim, iki tane var hemde bizde o seytanlardan, feleginiz sasar valla.. ahaha bu arada konuyu kaynatmayin olm, o planescape dovmesinin linkini koycak delikanli yokmu aranizda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Sempatikler evet, çok sevimliler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Planescape torment dövmeli cocugu öldürdüler, nameless one olmadıgını, ölümsüz olmadıgını farketmedigi için sopadan ölmüş biryerde. What a shame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 selamlar olsun, neyse bisi sorcam lan, dovmeyi yaptirdik kocaman kocaman, bu vazelin tarzi kremi nekadar surcez, internette a&d renkleri fade ediyo falan diyorlar, her agizdan baska bi ses cikiyo, siz ne diyorsunuz? losyon mu kremmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 kremi iyileşene kadar sürcen. sen karar verirsin anlarsın da zaten. şimdi dövme yapılınca ilk çıkıon böle mis gibi biraz kızarık olur o kadar. o bir kaç gün sonra fazla boyaları dökmeye, kabuk bağlamaya falan başlıyor. leş bir hal alıyor. işte o pis durum iyileşene kadar sürcen, hatta iyileştikten sonra da bi kaç gün daha sürersin işte temizinden. a&d ne onu anlamadım? losyon diye bişey hiç duymadım krem sürülüyor dövmelere genelde. bephantene merhem veren de krem veren de var. bazı dövmecilerse (genelde pahalı olanlar :P) direk özel dövme kremi verebiliyor. pek de farketmez bephanten de iyidir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Helcaraxe said: selamlar olsun, neyse bisi sorcam lan, dovmeyi yaptirdik kocaman kocaman, bu vazelin tarzi kremi nekadar surcez, internette a&d renkleri fade ediyo falan diyorlar, her agizdan baska bi ses cikiyo, siz ne diyorsunuz? losyon mu kremmi? En az 2 hafta süreceksin paşa paşa. Duş alırken oraya su degmeyecek, pişman olursun. Asla ve asla kaşımayacaksın. Siyah siyah döktügün deri korkutmasın seni, gayet normal. Gerçi yerinde olsam bırakırdım güneşte alev alsın belki çıkar. Fuck the sysstem dövmesine rakip dövmen. Tanrı yardımcın olsun genç adam, ihtiyacın olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 o kadar nefret ediyorsan niye sildirmiyosun? bunu yazdım çünkü sildirmekle ilgili bilgin yoktur belki diye düşündüm. eğer öyleyse: tamamen sildirmek uzun ve pahalı olabilir ama bir iki seansla rengini açtırıp üstüne başka bişey yaptırabilirsin. bizzat yaptırdığım için bu bilgiyi paylaşmak istedim. isteyene daha fazla bilgi verebilirim her türlü dövme yaptırma ve sildirme konusunda. bilgin varsa da senin tercihin tabiğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 2 hafta sürmesine gerek yok kremi. 2 haftada o krem dövmeyi piç eder. iyileştigini gör yeter.duşa girerkende dövmenin üstüne vazelin sürüyosun sudan korumak için. Bepanten degil Bepanten Plus sürüceksin. Kabukları mümkün oldugu kadar SOYMAMAYA çalış tam kopmadıysa altındaki ince hatlarıda beraberinde kaldırır getirir dövmen bozulur bırak kendi düşsün zamanla atar zaten vucut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 dovmecinin verdigi listede, antibakteriyel sabunla dovmeyi yikayip, vazelin tarzi kremi sur diyo iste. dusdayken direk akan suya sokma ama dustan sonra dovmeyi antibakteriyel sabunla yikayip, kremi sur cok ince bi tabaka halinde, iste bu 3-4 gun suruyo ondan sonra healing lotion, curel, lubriderm falan tarzi losyona geciyon peelin ve scabbin baslayinca, kabuk soyulma falan. neyse ilk seans bitti 3 saat, iyilesince dovme bi 3 saati daha var. tatli tatli acitti 3 saat boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Eşşek kadar herifsin, enin de var. O acı bagımlılık yapıyor yalnız. Ciddi ciddi arıyorsun, 1-2 milyar buldugum gibi solugu igne altında alıcam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 2 milyar ne lan, full sleeve mi yapcan napcan dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Yus. Çizdim hazır da işte zügürt tesellisi gibi şu an. Bi logo iş var ondan para gelsin anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 allahtan burda ucuz lan, turkiyede yaptirmaya kalkissam 1 milyar giderdi rahat, yarim kola nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Tokyo'da daha mı pahalı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar