Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Başlığı bile açılmamış:) İlk oyuna olan saygımdan biraz bakayım dedim videolara ama o Shift denen zımbırtı çok salakça geldi. Yolda giderken Sauron'un gözü gibi ekranda göz çıkıyor ve taa bilmemnereyi görüyorsunuz ve Agent Smith gibi istediğiniz arabanın sürücüsü oluyorsunuz. Anladık arcade ve eğlencelik oyun ama bu kadar da fazla değil mi ya? indirdim ama kurmaya bile üşendim o derece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Alacaktım ben ama sürekli internete bağlı kalmadan oynanmadığını öğrenince vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konsol'da açmıştım: http://forum.paticik.com/read.php?37,5839902,5852269 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ben oynadım bitirdim. fikir güzel aslında, orjinal. senaryoyu da bir araba oyunu için gayet güzel buldum. oynanış da baya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar