kozalak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Deathblade said: kozalak said: mal adama adanaya otobüsünüz var mı dedim. alanya anlamış dingil. bende alanyaya bilet arıyordum layn. cuma gününe ise bilet alırım direk. boş yer yoktu, bulamadım hiç. c.tesi akşam gidiş salı akşam da dönüş. kamil koç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 sırıttım akşam akşam sonra üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 kozalak said: kundaktaki bebek yuvarlandı? wtf O.o ya 3 hafta kadar önce izmire gittim pek sorun olmadı. ama rahat arabalardandı geniş koltuk falan. normal otolarda muhtemelen biraz sıkıntı olacaktı ama dayanırdım. yiğenimi görecektim beee keratayı özledim ya gerizekalı ebebeynleri çocuğu yere koymuşlar, ama blidğin yere zemine yani. sonra uyumuş bunlarda tabi en arkada oturuyoruz bu arada ben en sağdayım bunlar en solda, fren mi yaptı naptı artık otobüs bilmiyorumda ayağıma bişi çarptığını hissettim bi baktım böyle bildiğin sarmalanmış insan yavrusu. hayır ne yapcağımı da bilemedim, cocuğu tutup galiba bu sizindi fln mi dicem ailesine. böyle lan napsam diye soğuk terler dökerken anası uyandı da farketti kendi ayaklarının altında olmadığını sonra benim ayağımın yanında görünce aldı allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 6 saat kalaya kadar enazından açığa alabiliyolar olm bileti git üzerine para ekle adanaya çevirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 abi görmedin mi yazdığımı, firmanın adanaya seferi yok :D hadi oldu diyelim. en erken bayramın 3. günü falan galiba yer olan sefer. ne zaman gidip ne zaman dönecem ben :D bebek olayına gelince OHAHAHAHHA diyorum o nasıl iş yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 açığa aldır abi başka zaman kullanırsın bileti. hatta ben pamukkalede açığa aldırdıydım, 4 ay sonra gittim yazıhaneye iptal edebiliyoz mu bunu ya dedim, olur dedi kadın paramı verdi nakit. kredi kartıyla aldıydım ben bi de halbuki. çok mutlu olduydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 gerek yok ya.gideceğim zaman alırım bilet. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 3 harfliler çarpmış adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 adanayı iki harfle kaçırdım panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 havada bozdu zaten adanada sırılsıklam oldum bugün desem teselli olmaz değil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Ne adanaymış arkadaş herkes adanaya gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 hakkat yaa her yere dağılmışlar, tatillerde akın akın geri geliyolar memlekete. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 yine 2 harf. ankaraya gidiyorum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 elem restaurant kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 o değil de öss tercihlerinde 1 kodu yanlış yazarak hayatını yönlendiren insanlar var la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 lan acayip moralim bozuldu ya. bi huzursuzluk kapladı içimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Adana ne ya of şöyle aptal aptal yerlerde oturmayın gitmeyin. Hayır bide istanbulda çalışıyosun, niye adanaya gitmek istersin? Hayret bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 aile akraba fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 axedice said: Adana ne ya of şöyle aptal aptal yerlerde oturmayın gitmeyin. Hayır bide istanbulda çalışıyosun, niye adanaya gitmek istersin? Hayret bişey. trolleyeceksen doğru düzgün trolle bari. senin ailen 1000km uzakta olunca annelikten babalıktan men ediyosun herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ayıp la ayıp cins misiniz /behzatç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Aile akraba istanbul dışında oturuyorsa onların yanına gitmek neden? Hani ben istanbulda oturuyorlar diye gitmek zorunda kalıyorum ama hazır bahanen de varken ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 yav said: o değil de öss tercihlerinde 1 kodu yanlış yazarak hayatını yönlendiren insanlar var la abi ısparta antalyaya yakın diye deniz kenarı parti falan sanıp yazan adam tanıdım lan alsıdfhj HATTA BİRİSİ MANİSAYLA KARIŞTIRIP YAZMIŞ İZMİRE YAKIN DİYE AHUASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ünsüz, ünsüz, pe ünlü, ünlü, a jokerli 7 harf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 manisa izmire yakın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar