Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 harfle bayramı kaçırdım

kozalak

Öne çıkan mesajlar

kozalak said:

kundaktaki bebek yuvarlandı? wtf O.o

ya 3 hafta kadar önce izmire gittim pek sorun olmadı. ama rahat arabalardandı geniş koltuk falan. normal otolarda muhtemelen biraz sıkıntı olacaktı ama dayanırdım. yiğenimi görecektim beee keratayı özledim

ya gerizekalı ebebeynleri çocuğu yere koymuşlar, ama blidğin yere zemine yani. sonra uyumuş bunlarda tabi en arkada oturuyoruz bu arada ben en sağdayım bunlar en solda, fren mi yaptı naptı artık otobüs bilmiyorumda ayağıma bişi çarptığını hissettim bi baktım böyle bildiğin sarmalanmış insan yavrusu.

hayır ne yapcağımı da bilemedim, cocuğu tutup galiba bu sizindi fln mi dicem ailesine. böyle lan napsam diye soğuk terler dökerken anası uyandı da farketti kendi ayaklarının altında olmadığını sonra benim ayağımın yanında görünce aldı allahtan.
Sosyal ağlarda paylaş

açığa aldır abi başka zaman kullanırsın bileti. hatta ben pamukkalede açığa aldırdıydım, 4 ay sonra gittim yazıhaneye iptal edebiliyoz mu bunu ya dedim, olur dedi kadın paramı verdi nakit. kredi kartıyla aldıydım ben bi de halbuki. çok mutlu olduydum
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Adana ne ya of şöyle aptal aptal yerlerde oturmayın gitmeyin. Hayır bide istanbulda çalışıyosun, niye adanaya gitmek istersin? Hayret bişey.

trolleyeceksen doğru düzgün trolle bari.
senin ailen 1000km uzakta olunca annelikten babalıktan men ediyosun herhalde?
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

o değil de
öss tercihlerinde 1 kodu yanlış yazarak hayatını yönlendiren insanlar var la

abi ısparta antalyaya yakın diye deniz kenarı parti falan sanıp yazan adam tanıdım lan alsıdfhj

HATTA BİRİSİ MANİSAYLA KARIŞTIRIP YAZMIŞ İZMİRE YAKIN DİYE AHUASDF
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...