nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 benim eski acc nin sifreyi bi türlü alamadım geri unuttuktan sonra,creep67 di nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 çalışıyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Enteresan ban yedik iyimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 paticik bozuldu topicine 2005 sonrası gelip bilirmişçesine yazıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Lyvanna_Dolores said: LathspeLL said: Ben Ultima Online olayına ilk defa gircem. Ve merak ediyorum. * Ben Lord Of The Rings'i okuyorum ve o kitaba tapıyorum. Bu oyunda ona benziyomu yani orclar falan duyunca belki öledir diye heveslendim. * Ayrıca bazılarınız "ben savaşçı olcam" "yok ben sakin hayat geçiricem, çalışıcam" diyosunuz. Yav yapıcak iş kaç tane var? Karakedi "ben köprü tutçam" diyo. Birisi ben maden işleticem diyo. Yav bayaa heyecanlandım. Bu kadarmı ayrıntılı bu oyun? * Ben oyunu daha almadım ama "second age"'ini buldum. Bi patch var 30dk-1sa yükleme süresi var dediniz. Bu patch cd'nin içindemi var yoksa netten mi indiricem? Eğer indireceksem. KAç MB olcak? Çok soru sordum biliyorum ama hepsi bu oyunu çok merak etmemden kaynaklanıyor. Cevaplarsanız sevinirim. 8-) .... Lath bileklerini kesme uzun sürer acılı olur. En iyisi ilaç alıp uykuda gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 çok şükür burda açtığım ilk hesap banlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ahahaha dimi neydni nicklin senın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 hehehe amma zaman geçmiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Cuce said: ahahaha dimi neydni nicklin senın legolas mı legolas greenleaf mi ne. ama ben banlandıktan sonra başkası aldı legolas diye (tabi ki) o yüzden boşuna aramayın bulamazsınız eski postlarımı :p of banlandığımda ne ağlamıştım ya (literal olarak değil sdf) bi da girmiycem buraya tripleri falan fdsjhbcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 aahahahaha hic beklemezdim senden legolasli nickler dsjhgfksdj postlari hayal bile edemiyorum birakin Ardeth bildigim gibi kalsin sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 içine aragon ve gandalf diye npc koyduğum oyunlara dmlik de yapmıştım ben (üstelik orta dünyada geçmiyordu). her ilk defa frp oynayan ortaokullu veled gibi ben de etkilendim yüzüklerin efendisinden yapcak bişey yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ilginctir, nicki gimi olanlar hiç sorgulanamzken, legolaslar lügülüsler lagalaslar logoloslar aragornlar gandaflar hep dalga konusudur. aslında hiç ilginc deil cok mantıklıymış düşündümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 çünkü herkes legolas gandalf ya da aragorn olmak istiyor ama epi topu 2-3 kişi gimli olmak istiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 abi işte ergenliği atlamadan dahi o kalitede 3-4 insan oluyomuş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ne kalitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ne zaman çalıştıki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Lyvanna_Dolores said: LathspeLL said: Ben Ultima Online olayına ilk defa gircem. Ve merak ediyorum. * Ben Lord Of The Rings'i okuyorum ve o kitaba tapıyorum. Bu oyunda ona benziyomu yani orclar falan duyunca belki öledir diye heveslendim. * Ayrıca bazılarınız "ben savaşçı olcam" "yok ben sakin hayat geçiricem, çalışıcam" diyosunuz. Yav yapıcak iş kaç tane var? Karakedi "ben köprü tutçam" diyo. Birisi ben maden işleticem diyo. Yav bayaa heyecanlandım. Bu kadarmı ayrıntılı bu oyun? * Ben oyunu daha almadım ama "second age"'ini buldum. Bi patch var 30dk-1sa yükleme süresi var dediniz. Bu patch cd'nin içindemi var yoksa netten mi indiricem? Eğer indireceksem. KAç MB olcak? Çok soru sordum biliyorum ama hepsi bu oyunu çok merak etmemden kaynaklanıyor. Cevaplarsanız sevinirim. 8-) Paticik'in geldiği noktayı bu post özetliyor aslında. Soru soruyorum diye neredeyse özür dileyecek adam bugün muhtemelen "lan denyolar oyun nasıl" diye mesaj atıyordur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 lathspell hep edepli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 O mesajım LathspeLL'e yönelik değil bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Yalnız orası sanane Bu arada topiğin ilk "eskiden buralar bostandı" mesajını attığı için pekazizi kutluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 http://www.oynasana.com/forum/g334425#go http://www.oynasana.com/forum/m35282 bu linkleri saklıyorum ilerde çocuğuma gösterecem post sayısını 1337'de sabitleyip bir daha hiç siteye girmemem de ayrı bir bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 axedice said: Lyvanna_Dolores said: LathspeLL said: Ben Ultima Online olayına ilk defa gircem. Ve merak ediyorum. * Ben Lord Of The Rings'i okuyorum ve o kitaba tapıyorum. Bu oyunda ona benziyomu yani orclar falan duyunca belki öledir diye heveslendim. * Ayrıca bazılarınız "ben savaşçı olcam" "yok ben sakin hayat geçiricem, çalışıcam" diyosunuz. Yav yapıcak iş kaç tane var? Karakedi "ben köprü tutçam" diyo. Birisi ben maden işleticem diyo. Yav bayaa heyecanlandım. Bu kadarmı ayrıntılı bu oyun? * Ben oyunu daha almadım ama "second age"'ini buldum. Bi patch var 30dk-1sa yükleme süresi var dediniz. Bu patch cd'nin içindemi var yoksa netten mi indiricem? Eğer indireceksem. KAç MB olcak? Çok soru sordum biliyorum ama hepsi bu oyunu çok merak etmemden kaynaklanıyor. Cevaplarsanız sevinirim. 8-) .... Lath bileklerini kesme uzun sürer acılı olur. En iyisi ilaç alıp uykuda gitmek HAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 bonepart said: DArk bu arada kafaların 3 tane oldu ebnde gelde bi ara al yer kalmıyo bankada mahuahuauhqa. puhahaha bu arada ha evet bozdu ya liseli doldu offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Ahahahahaaahaaah akşama okurum okula kaçıyorum şimdi, çok iyi oldu nan bu. said: Deathblade Bağlantı hızı: Dial-Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 said: hayat hikayem ; Daha 17 yaşındaydım annem,babam ben 3 aylık iken Lort Brit'in dahi adanları tarafından kesilirler.Suçları ise at tame edip satmaktı.Lord Britin slk adamları ormanı shplendiği için moonglowa geçmek zorunda kaldım.Anamın işini sürdürmeye karar werdim(yaş 23)Amma ilk 3 atım PKlar tafafından gasp edilirler.O günden sonra tam 3 yıl ormanda war skilllerimi we stemi artırıp o pkları bulmaya çalıştım.Tam döndüğüm gün bir panayır olduğunu öğrendim.Üstün 'İleri bakış' açısı yeteneğimle PKların panayırı basacaklarını anladım ve 20.00ı bekledim durdum.18 sıralarında darkın düğün töreninde werilen içkiler yüzünden SARHOŞŞŞ olmuştum ki bu hayatımın bitmesine neden olacak birşeyden beni kurtaracağını bir daha ki gün anlayacaktım.Ormandaki ewimde şekerleme yapmaya karar werdim amma uyandığımda sabah 5.00 sularıydı we pk gebertmek başka bir sonbahara kalmıştı.Bundan sonra moonglowda eziq eziq yaşamaya dewam ettim ,halada ediyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar