Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elinize 10bin TL geçti,

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
altından başka yolun yok o zaman. alıcan altını durucak, umucaksın ki yükselsin. iki sene önce alsaydın 10bine altın şu anda 30bin felandı sanırım
Mesaj tarihi:
Drall said:

altından başka yolun yok o zaman. alıcan altını durucak, umucaksın ki yükselsin. iki sene önce alsaydın 10bine altın şu anda 30bin felandı sanırım

21-22 arasi bisey ediyodu. Ayni miktardaki parayi farkli sekilde yemis biri olarak gayet eminim. =P
Mesaj tarihi:
forex ufak parayla girilecek bisi degil, okuyun az biraz :) zört diye kaybedersiniz parayi aglarsiniz ehuehe

Dolar altin al sat iyidir, piyasayi takip et iste. Bu donanim haberdeki konu faydali oluyo
Mesaj tarihi:
throine, herhangi bir bireysel emeklilik firmasıyla konuş... Bilgilenmeden konuşma. 10k ile yapılabilecek en iyi şey, çarçur etmeden geceleğine yatırım yapmak olur en güzel şekilde...
Mesaj tarihi:
Birisi aynı bu tarz bir konuda şöyle bir cevap vermişti: "Orta halli gelişen semtlerden bir daire kapatmaya bak" Sanırım zaugna idi. Onu tekrar yazayım dedim.

10 bin liraya öküz bile alınmaz.
Mesaj tarihi:
hoccemama said:

vob - vadeli işlem ve opsiyon borsası

şunu diyecektim

uzun vadede bakır, altın, vs. gibi sanayii kullanımı ağırlıklı emtia alırsan kesinlikle zarar etmezsin

risk alıp pamuğa, buğdaya da girebilirsin ama rekolte seneden seneye değişiyor çok riskli emtialar bunlar
Mesaj tarihi:
hoccemama said:

o kadar okudum boşa gitmesin yalnız parayı çatır çatır yeme konusunda daha bi uzmanım sdfs

sie mont alana kadar sana begendirene kadar catladimdi :D
  • Yeni Oluştur...