vaperon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Golü attığımızda aklıma ilk gelen şey bu maç bakalım nasıl kanser edecek oldu. Abi hadi tamam çok hareketli ve heyecanlı geçiyor maçlar ama kim bilir kaç kişi dün gece o dakika sonrasında nefes darlığı sorunu yaşadı... Kaç dil altı hapı yutuldu... Bunun ekonomiye maliyeti nedir? Ah be Beşiktaşım. Bu gidişle hık diye gideceğim bir maç esnasında... :D Feck you autocorrect... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Dartanian said: abi son dakika ya muhteşemdi resmen.Bardaydım millet laaaaan laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan laaaaaaaaaaaaaan çıkarın şunu yeter diye diye bağıra bağıra bi hal oldu :D aynen biz de rakı-balıktaydık, pozisyonda küfürler küfürler, sonrasında alkış vardı ya süperdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ben de havuzda viskimi yudumluyordum, çok sakin karşıladım pozisyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Ben maçı unutmuşum ya pffff 40 yılın başı kazanacağı tuttu BJKnin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ya aalllaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 yalnız gene izledim gene aynı şey gözüme çarptı. adamların dönüp vurduğu toplar bile kaleye gidiyordu. herif köşeden vurdu o da tam köşeye gitti filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 arap spikerler çok iyi ya.baya gaza getiriolar. hakkaten ALLAAAAAAAAH diye bagırasın geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 araplarıda transfer etsek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 abi pozisyonu izledikce kapalıdaki sesszlik ve kadinlrn cıglıgı gelio aklma.. o girmediyse artık dahada gol yemeyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 goL goL goL goL goL goL YAA ALLAAAH YA ALLAAAAH YA ALLAAH YA ALLAAAAH YA ALLAAAH adamın ettiği dua sağolsun 1 sene gol yemeyiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 tinu said: yanımdaki amca, uçan sarılıyı hakem sandı, ne yapıo lan bu hakem diyo.. yerlere yattım :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Ayrıca şu da kartalhabere yorum yapan bayan bir taraftar. Tespitleri mükemmel ve futbol ekonomisi 3. sınıfta sanırım. said: hoca sana yazıklar olsun bir hoca bu kadar yetersiz olurmu kardeşim ouresma takımın içine etti işarer ediyor beni çıkarma diye o son dakika gol olsaydı omu seni kurtaracaktı aklım sır ermiyor bilinçli taraftarlara sesleniyorum şu adamı alkışlamayın bugunku maçta simao.ouresma ve almeidanın ve aurelyonun yerınden solda olcan sağda obertan göbekte wıtsell forvet emenike olsaydı 5 olurdu bunların maliyeti 25 milyon avro 3 sadece yıllık alacagı 9 milyon avro aldığın para 7.5. 1.5 .7.5 artı 9 mılyon eder 25 mılyıon avro ama bu dört topçu sana uefa kupasında adam gibi top oynattırır bu dördünün dışında alper potuk kale onur.süper olurdu ama bizde ne başkan var neden hoca nede taraftar neden yazar ne diyim ben sizlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 bazı insanlara fm'yi yasaklamak lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 mantıklı giderken bir anda sıçmış ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Ya yok FM'de oynamıyor ki bunlar, transfarmerkt yasaklamak lazım... FM oynuyorum orda böyle rahat transfer yapılmıyor çapul çapul adamlara dünyanın parasını istiyor allahsızlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 transfermarktı unutmuşum doğru dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar