Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA | Beşiktaş JK - Dinamo Kiev | 3 Kasım - 20.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Golü attığımızda aklıma ilk gelen şey bu maç bakalım nasıl kanser edecek oldu. Abi hadi tamam çok hareketli ve heyecanlı geçiyor maçlar ama kim bilir kaç kişi dün gece o dakika sonrasında nefes darlığı sorunu yaşadı... Kaç dil altı hapı yutuldu... Bunun ekonomiye maliyeti nedir? Ah be Beşiktaşım. Bu gidişle hık diye gideceğim bir maç esnasında... :D

Feck you autocorrect...
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

abi son dakika ya muhteşemdi resmen.Bardaydım millet laaaaan laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan laaaaaaaaaaaaaan çıkarın şunu yeter diye diye bağıra bağıra bi hal oldu :D

aynen biz de rakı-balıktaydık,
pozisyonda küfürler küfürler, sonrasında alkış vardı ya süperdi :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca şu da kartalhabere yorum yapan bayan bir taraftar. Tespitleri mükemmel ve futbol ekonomisi 3. sınıfta sanırım.

said:
hoca sana yazıklar olsun bir hoca bu kadar yetersiz olurmu kardeşim ouresma takımın içine etti işarer ediyor beni çıkarma diye o son dakika gol olsaydı omu seni kurtaracaktı aklım sır ermiyor bilinçli taraftarlara sesleniyorum şu adamı alkışlamayın bugunku maçta simao.ouresma ve almeidanın ve aurelyonun yerınden solda olcan sağda obertan göbekte wıtsell forvet emenike olsaydı 5 olurdu bunların maliyeti 25 milyon avro 3 sadece yıllık alacagı 9 milyon avro aldığın para 7.5. 1.5 .7.5 artı 9 mılyon eder 25 mılyıon avro ama bu dört topçu sana uefa kupasında adam gibi top oynattırır bu dördünün dışında alper potuk kale onur.süper olurdu ama bizde ne başkan var neden hoca nede taraftar neden yazar ne diyim ben sizlere
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...