Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 https://www.facebook.com/photo.php?v=10150347902098807 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 offffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Kapasitesi anca ona yetmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ttnet bulut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 hahahah eyyorlaması bu kadarmış heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Bilginin ulaşımı internetten olur, internet de bir ulaştırma yoludur! diye bir mantıkla bu adamı internet teknolojilerinden sorumlu bakan yapmışlar. Sonuçları videoda :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Şu adamla arasındaki tek fark takım elbise sanıyorum http://www.youtube.com/watch?v=UvwEvDM7UAs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 cehalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Eeeh artık, yine de sövmeyeceğim... Buna verirsen iletişimi bu kadar olur anca. Abv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Hahaha canıms ya sanki ulaştırma bakanı değil de bizim bakkal salih amca. Ama samimiyeti 10 puan, bide cloud computingin özünü anlamış mı anlamış. Tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 hmmm. fazla kafayı takmamak lazım, işte haber sitelerine girin çıkın, bir de mail gönderin alın, mümkünse vergileri ssk primlerini de netten yatırın yeter demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Tam yurdum işte :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 yuh şaka mı la bu? ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ben cloud c. hakkındaki bilgisini gectim sorun şu eger biliyorsan konuş bilmiyorsan da konuşma sen bakansın güzel kardeşim,kahvehanedeki adam gibi konuşma,azcık diksiyon konuş azcık düzgün cümleler kur,bakanın agzından cıkan her lafa ahhahahah diye gülen bot lara da ayrı acıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 aga bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 "nutella yerim" said: sorun şu eger biliyorsan konuş bilmiyorsan da konuşma sen bakansın güzel kardeşim,kahvehanedeki adam gibi konuşma,azcık diksiyon konuş azcık düzgün cümleler kur,bakanın agzından cıkan her lafa ahhahahah diye gülen bot lara da ayrı acıdım bunlar "cahil halk" ağzıyla konuşmayı çok seviyor, "ben böyle anlıyorum, belki farklı bir şeydir", "bu bilişim, fazla kafa yorursan sıyırırsın", "kafayı taktın mı, işin kötü" gibi şeyler söylemesi o yüzden. esas bu adamların bu kadar oy alması "hikmetine fazla şey yapmamak lazım". eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 AHAHAHAH adam millet olarak neden bi adim ileri gidemedigimizi tek cumlede ozetledi "bu bilisim bole kafayi takarsan siyirirsin, kullanican isini gorucen hikmetine cok kafayi yormiycan" ondan sorna millet "turkiyeden hindistan cikarmi" filan diyor, ulan teknolojiye olan yaklasimi "satin al" kullan denen milletin ne uretmesini bekliyoruzki adsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 tt gibi teknolojiyi takip etmeye zorlanan, sadece tekel olduğu için böylesine kar yapan bir firmayı anca böyle bir bakan ve böyle bir açıklama yansıtırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar