dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 şimdi benim kilo alma durumum var mı yok mu abi? çok bişi mi ümit ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 BB ile herkes kilo alabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 abi bn hep DC ile falan geçtim dersleri BB ne olm? blackberry falan geliyor aklıma ama her ne kadar tech geekolsam bile sindiremem bi BB yemeyi, apple falan olsa neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Ozetle agirlik calisip iyi besleniceksin. Gayet iyi kilo alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 özetleri seviyorum! takviye alayım mı bunu yaparken, yuvarlak olarak hmm şöle bişiler aslında makul olabilir deseniz neler dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Fındık, badem, ceviz ve bal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 o pek kilo almak için olmuyor, duvara tırmanmaya yönelik biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 dasaaa said: abi bn hep DC ile falan geçtim dersleri BB ne olm? blackberry falan geliyor aklıma ama her ne kadar tech geekolsam bile sindiremem bi BB yemeyi, apple falan olsa neyse BodyBuilding la BB perfectionist in dedigi gibi duzenli antrenman ve beslenme ile kilo alamayan adam da hormonal bi sorun vardir net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Mirage said: Fındık, badem, ceviz ve bal. her gün 50-60gram kadar cevizz badem yiyorum aslında. ama yoğun günlerde feci kayıyor beslenmenin ucu. neyse daha sık ve çok yeriz.. T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Flassh said: o pek kilo almak için olmuyor, duvara tırmanmaya yönelik biraz İkisi için de işe yarıyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ya hadi ben kilo bile alamıyorum falan. da olm siz neden böle fikirleri kaçırırsınız? adam şimdi bak 40tv programına çıkacak, kitaplarını yazacak "nasıl kilo verdim! öyle uzaydan gelen kaslı adamlardan gelen bilgiler değil!!!kendisi kilo alıp sizin gibi olmuş. sonra da kilo vermiş birisinden" diye milyon dolarları kıracak. siz anca gidip ağırlık kaldırın. bi de steroid aptallaştırır falan diyorlar. adamda zeka açmış bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Abi baksana adamın gözlere zaten şam şeytanı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 lan adam sabah akşam supplement yemiş nesini takip etçez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sensin supplement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 adamın 51 ile 52. haftası arasında hiper fark yok mu, bana mı öle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 fitifitifitifiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 şimdi de fit 2 thin 2 fit yapsın da onu görelim. öle yağ altına kas gizlemece yok. çöp gibi olacak o kollar pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 christian bale yapti onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 sabonis said: adamın 51 ile 52. haftası arasında hiper fark yok mu, bana mı öle geldi? hemde nasil ama ne olduysa olmus bir haftada o hale gelmis bende ona cok dikkat ettim ama dedim biraz fotodan biraz isiktan biraz photoshop birazda kasmistir o hafta sonra hafiften winstrol tamam iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 aquila said: christian bale yapti onu. he is the fucking batman olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Kanuni said: sabonis said: adamın 51 ile 52. haftası arasında hiper fark yok mu, bana mı öle geldi? hemde nasil ama ne olduysa olmus bir haftada o hale gelmis bende ona cok dikkat ettim ama dedim biraz fotodan biraz isiktan biraz photoshop birazda kasmistir o hafta sonra hafiften winstrol tamam iste. Anavar + winny + clen temiz. :) Yalniz fotograf cekimi, bronzluk, isik ve photoshop cidden cok etkili. Yani isi bilen adam biraz ortada bisey olsa onu cok daha etkili hale getirebilir. Yine de ilk foto cok iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar