Vendy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 küheylan said: ishale de iyi geliyor. asit gitmiş olan sadece. normalde dahada çoşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Ardeth said: tek yararı mide bulantısına iyi geliyo ilaç niyetine içilebilir ama aynen ilaç gibi çok içersen normk sdf Bunu bilimsel yazılarla kanıtlamam lazım link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 zararlı olduğunu bilmeyen mi var zaten ya. ama böcek kanı fare bilmemnesi ne abi hahahh cahilleşmeyin. her yemekte içerim kola yüzde 90 yani bence mükemmel bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Arkadaşlar aşırısı değil. Kararında ve düzenli içileni ne yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 1 bardak kola en az 1 paket malbus kadar zararli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 saturn said: Arkadaşlar aşırısı değil. Kararında ve düzenli içileni ne yapar. Kararinda ne abi ? Her gun sadece yemeklerde icmek mi mesela ? Yukarida yazdiklarimin hepsini yapiyor. Yine de genel bir cevap ariyorsan; Maddelerin zarar etkisi vucuttaki birikimine ve vucuttan atilim suresine gore degisir. Haliyle kisiden kisiye de degisir. Vucudunda biriktirecek ve kendine zarar verecek kadar tuketiyorsan zararli, yoksa degil. Bogazini tahris edene kadar icmek, koladan aldigin sekeri atamamak vesaire hepsi dahil. Ama reflu ve turevi hastaliklar konusunda iki yudum dahi zararli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 saturn said: Arkadaşlar aşırısı değil. Kararında ve düzenli içileni ne yapar. kararında ve düzenli içileni ne demek arkadaşım? benim gibi sadece ayda en fazla 3 4 kere içiyosan bişi olmaz. ama 2 günde 1 ya da haftada 4 5 kere içiyosan hop yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Yarışmada 8 litre kola içen bir adam ölmüş o gibi değil de yeterli miktar içilen kolanın zararları demek istiyorum. Birde kolanın zararlı olduğu ispatlandı mı bilimsel bir yazı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 saturn said: Ardeth said: tek yararı mide bulantısına iyi geliyo ilaç niyetine içilebilir ama aynen ilaç gibi çok içersen normk sdf Bunu bilimsel yazılarla kanıtlamam lazım link? miden bulanınca iç görürsün :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Burada tek yararı demişsin ya yarar dışında kalan zararlar için bilimsel bir yazı ardeth sen yaparsın bun işi :) Zararların hepsi değil bir tanesi de olur. Öyle hemen öldürür tarzı değil ilerde şunu bunu yapar vs vs vs gibi de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 sabahları 5 tane diet kola içen stajyer kız ölmüyorsa sizde için bişi olmaz. http://images.yemeksepetim.com/Labels/Restaurant/coca_cola.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 <3 light cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 saturn said: Yarışmada 8 litre kola içen bir adam ölmüş o gibi değil de yeterli miktar içilen kolanın zararları demek istiyorum. Birde kolanın zararlı olduğu ispatlandı mı bilimsel bir yazı yani al oku http://aje.oxfordjournals.org/content/155/2/140.short http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-2842.2006.01533.x/full http://cache.ohinternet.com/images/thumb/2/2d/Trollface_HD.png/618px-Trollface_HD.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 this: http://www.thecoca-colacompany.com/presscenter/img/imagebrands/downloads/lg_grip_bottle_KOc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 saturn said: prof doktor erkan topuz içmeyin dedi tv de çukurova üniden bir doç zararlı diyor ama bana bilimsel dergilerde yayınlanmış tarzda ciddi bir yazı lazım. Elemanın birisi bana bırak profu doç u normal içilen kola için bilimsel olarak kanıt dedi ve kaldımsagliksiz olmadigini soyleyen bir kisi duymus muydun ki aksine kanit istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Ardeth said: saturn said: Yarışmada 8 litre kola içen bir adam ölmüş o gibi değil de yeterli miktar içilen kolanın zararları demek istiyorum. Birde kolanın zararlı olduğu ispatlandı mı bilimsel bir yazı yani al oku http://aje.oxfordjournals.org/content/155/2/140.short http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-2842.2006.01533.x/full teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ha buarada bu forumda biri vardı bir hafta arka arkaya çok fazla kola içti için küçük dilinde mi damağında mı ne deformasyon olmuştu ameliyat olmak zorunda kalmıştı. kimdi bilmiyorum gerçi de bu tarz sonuçları varsa demek ki çok fazla içmesen de deformasyona sebep oluyor olmalı zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Nerden hatirladin lan ? Bana oldu iste. 11 sene gecmesine ragmen dunyanin en acili ameliyatlarindan biri seklinde iddialarim hala devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 sen miydin o yav sanki başka biri daha olmuştu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Adam begenmedi lan beni. adsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Zararlı evet, hiç bir halt olmasa bile yüksek miktarda glikoz şurubu içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 tamam ya tamam sen de olursun sorun değil hehe küçük dil miydi damak mıydı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Kucuk dilim garip sekilde uzayip rahatsiz etmeye baslamisti. Bogazima degiyordu. Cogu kola olmak uzere 1,5 gun icinde 10 litre kadar cesitli asitli icecek tukettikten sonra ortaya cikmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ardeth kolayı bosverde bize e-cat'ten bahset, italyada olcakmış sanırsam bugün, revolüsyon olabilir deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 di said: Kucuk dilim garip sekilde uzayip rahatsiz etmeye baslamisti. Bogazima degiyordu. Cogu kola olmak uzere 1,5 gun icinde 10 litre kadar cesitli asitli icecek tukettikten sonra ortaya cikmisti. Bu ne la, bi garip oldum okurken. Zaten boğazım ağrıyodu hastalıktan sabahtan beri, bunu da okuyunca sürekli bi boğazda bi his, lan değiyo mu diye tedirginlik, şu manual breathing fialan trolü gibi oldu abaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar