endless_night Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 http://www.ilkehaberajansi.com.tr/haber/bingolde-canli-bomba-kendini-patlatti-olu-var.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 1 ölü 10 yaralı varmış. Umarım o ölü kendini patlatan annesizdir. İnş. kimse sakat kalmamıştır yaralıların arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 abi of yeter be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Aynı asker polis belki bu haftaiçinde anasını babasını yıkıntılardan cıkarmaya ugrasıyordu. Allahından bulsunlar ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ne yapmaya çalışıyorlar ben anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 bayram var şurda.kurban bayramından sonra yaparız operasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 başarısızsın işte hep de başarısız olacaksın bu devlete karşı.. boşu boşuna bizden 1 gidiyorsan senden 5 gidiyor.. bunun farkına varan hala yokmu o koskoca örgütün yöneticileri arasında acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 haber sitelerinde şöyle konular geçiyor kürt halkının hakkari ve vanda kendi pkk yandaşlarına karşı yaptıkları hareketlerden dolayı halkı korkutmak amacıyla böyle birşey yapılmış ve akp binasının yakınında olmuş olay.bunlar nasıl bir kafa anlamak çok zor gerçekden bide bu canlı bombayı ne deyipde yolluyolar çok merak ediyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Benim en çok merak ettiğim saçma sapan sözlü beyanlar ya da gerçekliği şüpheli evraklar ile yüzlerce insanı içeri aldılar bunu yapanları, destekleyenleri bildikleri halde dokunmuyorlar bile çok yazık... İflah olmaz durumdayız bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 pkk'nın ve onu destekleyen bazı dtplilerin gözü döndü artık türkmüş kürtmüş fark etmez. kaynakları kesilmesin diye (hem para hem insan) kendi halkından insanları bile öldürebilecek durumdalar. zamanında kürtlere işkence yapan insanlardan en ufak bir farkları kalmadı. umarım bu gidişatları onların sonu olur. gerçekten de yani akpliler gizli belge/kayıt bulma ve ifşa etme işine verdikleri enerjiyi biraz da PKKya ve onu destekleyenlere yöneltseler de bunların kürt halkını falan düşünmediğini ortaya çıkarsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 endless_night said: haber sitelerinde şöyle konular geçiyor kürt halkının hakkari ve vanda kendi pkk yandaşlarına karşı yaptıkları hareketlerden dolayı halkı korkutmak amacıyla böyle birşey yapılmış ve akp binasının yakınında olmuş olay.bunlar nasıl bir kafa anlamak çok zor gerçekden bide bu canlı bombayı ne deyipde yolluyolar çok merak ediyorum valla. haplıyolar, zaten aylarca beynide yıkanmış, "aslanım kaplanım" diye gidip kendini patlatıyo gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Arkadaşlar olayı zkk adlı örgüt düzenlemiş. Pkk olayla alakalarının olmadığını açıkladı. Lütfen provakasyonlara glemeyin, açılım tam hızıyla devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 0ne said: endless_night said: haber sitelerinde şöyle konular geçiyor kürt halkının hakkari ve vanda kendi pkk yandaşlarına karşı yaptıkları hareketlerden dolayı halkı korkutmak amacıyla böyle birşey yapılmış ve akp binasının yakınında olmuş olay.bunlar nasıl bir kafa anlamak çok zor gerçekden bide bu canlı bombayı ne deyipde yolluyolar çok merak ediyorum valla. haplıyolar, zaten aylarca beynide yıkanmış, "aslanım kaplanım" diye gidip kendini patlatıyo gerizekalı. herkesi intihar bombacısı yapamazlar. önce buna aday tipleri belirliyorlar. bunlar genellikle psikolojik sorunlu, örgüt tarafından ağır psikolojik baskıya uğramış tipler. diğer insanlardan yalıtıp uzun zaman hücre tabir yerlerde bekletiyorlar. yani diğer örgüt militanlarıyla bile görüştürülmüyor. kafalarına işledikleri sanal dünya dağılamsın diye. eylem emriyle bombalamaya çıkıyor. şu da olabilir, dangalağın birine çanta vermişlerdir, git şuraya götür diye, başka birisi de çantadaki bombayı uzaktan patlatmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 vatanım için ölürüm diyen ne kadar hapçı, beyni yıkanmışsa bunlar da onlar gibiler. farkları yok benim gözümde. öyle ya bir başkası boktan bir savaşta sadece bir istatistik olmayı, sonrasında da hiçliğe karışmayı göz alıyorsa kim olursa olsun hapçı, sorunlu tiplerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 vatan için ölmekle bunlar gibi ölmenin arasında çok fark var.biri ''vatan'' için ölüyor.diğeri hiç yada bir hayal için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 bu "hayaldeki" mermiler ve bombalar son derece gerçek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Van'lı bir arkadaşın anlatımı ile van ve pkk durumunu açıklayayım tabii bu bir örnek; bizim arkadaşların köy full akpli akp'ye oy veriyor.Pkk siz kürt halkına ihanet ettiniz diyor 300 milyar'a yakın ceza kesiyor(veya buna yakın bir meblağ) haliyle köy jandarma komutanına durumu söylüyor,jandarma komutanı operasyon yapıyor tabii nafile sonra pkk 6 köyün gencini dağa kaldırıyor borcu ödemezlerse öldüreceklerini söylüyorlar cezayı da iki katına yani 600 milyara çıkartıyorlar,köylüler çaresiz tabii köyü satsak ödeyemeyiz yapmayın etmeyin diyorlar. Sonra bir bakana mektup gönderiyorlar,hükümet yetkilileri araya giriyor derken pkk cezayı 80 milyara düşürüyor,köylüler ancak 30 milyar toplayıp gençleri kurtarıyorlar.Genel anlamda durum bu maalesef ki bölge de devletin gücünü halk hissedemiyor. (Bingöl'de de böyle bir durum söz konusu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 lol şu hükümet yetkilileri araya giriyor ceza indiriliyor kısmını pek anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 RRa said: lol şu hükümet yetkilileri araya giriyor ceza indiriliyor kısmını pek anlayamadım nasıl ki mit müsteşar ile pkk kanadı görüşüyor ve mutabık oluyorlarsa işte öyle oluyor bunda anlaşılamayacak bir nokta göremiyorum ? Hükümet yetkilileri derken başbakan'dan bahsetmiyoruz zaten,van'lı bir bakan olabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar