mani Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1067639&Date=27.10.2011&CategoryID=77 http://i.radikal.com.tr/644x385/2011/10/27/fft5_mf841268.Jpeg Demin haberlerde izledim. Paşamızın yaptığı apartmandan 20 ceset çıkarılmış. Kendisi bu apartmana 300mt uzaklıkta lüks villasında kalıyor. Villası gayet sağlam gözüküyor. Yetmemiş olsa gerek birde tanıdıkları vasıtasıyla 2 tanecik kızılay çadırı diktirtmiş bahçesine. said: YENİ YÖNETMELİK ÇIKTIKTAN SONRA YAPILDI! Sevgi Apartmanı’nda enkaz kaldırma çalışmaları yürüten Siemens Arama Kurtarma Ekibi lideri Bülent Gündüz “Artık buradan canlı çıkması büyük mucize olur. Kalitesiz malzeme kullanılmış. Kat araları kolon bağlantıları yapılmamış. Dere kumu ve bol çakıl kullanılmış. En korkuncu koca binanın taşıyıcı kolonları dört demirle 20 santim kalınlığında yapılmış. İncecik. Müteahhit kolonlar kalın görülsün diye çevresine briketle örüp çevirmiş. Bina 1999 depremi sonrası yeni yapı denetleme yönetmeliğine göre inşa edilmiş. Burada sorumluluk hem müteahhitte hem de bu yapıya ruhsat veren ve denetleyen kurumlarda. Enkazda hâlâ cesetler var. 20 kişinin cenazesi çıktı, sadece 2 kişi sağ kurtuldu. Hatta basında yer alan 25 günlük Azra bebek ve ailesi de bu bina altında kaldı” diye konuştu. Veli gider Salih gelir bu memlekette. Bir bok değişmez halk değişmedikçe, akıllanmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Yikilan binalarin tumu onun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Arabasına da çadır alsaydı keşke, üşütüp hasta olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 beyfendi çevredeki apartmanlar villasının üstüne yıkılır diye almış çadırları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Deprem topiğinde konmuştu. Bu arada mütahitlerin soyadları özenle mi seçiliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 salih invictus! ölmez de hapse girer mi, bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 fotoğraf tam trolface herifte. şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 20 kişiye tecavüz edip öldürmüş seri sapık katil ne ceza alıyorsa bu adamada aynından verilmesi gerek ama hiç sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 O ceza alıyor mu ki? edit: Ondan kastım seri sapık katil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ahmedinejad said: fotoğraf tam trolface herifte. şerefsiz. sdklfjs avatarım olsa bunu yapardım yeminnen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 iste turkiyede para kazanmanin ne kadar basit oldugunu gosteren bir haber daha. hicbir ceza da almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar