Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 "Captain Logar" said: @azmodai; senin skillerine gelirsek ilk olarak, assagida sana onerecegim yolu kullanmak istersen Ishtar a binebiliyorsun ama LVL 1 de HAC skilli onu LVL 4'e cek! Sentry drone skillini LVL 5'le! Mechanic bölümünün altindaki EM-Explosive-Kinetic-Thermal Comp. skillerini LVL 4'e cek. Engineering Skilleri altindaki Capacitor ile alakali bütün skilleri LVL 5 e cek! eyw kardes, ben once engineeringdeki sizinti yaratacak delikleri kapatayim, sonra da isthari 4 lerim mis gibi. implant lazim bi de, param yok. LP kasarak mi alayim onlari? Cok mu grind ister? POFF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Skiller için burada konuşmaya başlarsak biraz uzun sürer oyun içinden yapması en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 anladigim kadari ile Domi var elinde binebildigin hazirda, al onu 0.5 sec. statusda bulunan lvl4 agentlerden biri ile calismaya basla. 1 hafta icinde butun impl.larin ile skillerini alabilmis. eline de isthar ve fiti nin parasi cikmis olur. Incursion su asama da tavsiye etmem, cok bos beklermek zorunda kalirsin. Aksama oyundan Rehber isimli kanala girersen oradaki arkadaslardan da yardim alabilirsin. Beni de orada bulabilirsin, konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ufak implant al abi +3 alamıosan +1 al ^^. Şu guristas outpost olayını deniim, vagayla gider yaparım ben onun nan ^^. ÖÖÖÖ guristas kinetic vuruo dimi ayıp oldu bu şimdi allahsızlar. nese çekerim bi ayar, şu olayı denim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 DareJedi said: Skiller için burada konuşmaya başlarsak biraz uzun sürer oyun içinden yapması en mantıklısı. abi isteyim yazin yazin, anca burdan takip ediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 pve yapacaksan t3 kasmani tavsiye ederim pvp yapacaksan ya amarr ya matarr kasmaya basla gallante rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 hayir degil! bize buff gelecekmis bidahaki patchde. >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 gelio gelio, bozma çizgiyi, Gallentea baharı gelio =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 HAWWW YEAH... t3 dediginiz ishtar mi? son sorum bu sayin yargic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 diil senin için proteus. Tengu Legion Proteus Loki Zaten sen train etmişin atlarsınn içine hemen, ama paalı biraz. hem t2 ler gibi sigortası yok hem sp kaybedıon olunce. Ama güzel şeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 sp kaybetmek mi? nasil yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 buna binmek için skiller varya, gallente strategic cruiser skilleri, hah onlardan 1 tanesi 1 kademe aşşa düşüo. Ama ölmessin ya, ölmen için bizim fc gibi DD yemen lazım ehehahea. olmaz bişi highsecte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 baktin patliosun podun pimini cek :D skillin dusmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 para sıkıntınızı ben çözebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 abiii o ne gaddarlikmis, bildigin intihar ederim ben cidden podu patlatirim yani... sp nin gitmesi icin ne olmasi lazim ki? podkill mi olman lazim? @dert3 valla hic gurur yapamayacam, her turlu yardima acigim. soyle guzel bir missionrunner domi fitlesem baslangic icin para kasarim bi sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 MERKEZ kanalında DERT2 yi bul sana 1 tane kenarda domim var char ın birinde onu ayarlayım haftasonuna görev yaparsak beraber onun parası da senin fitlerinparası da çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 T3'ler cok gaddar gemiler.Buble icinde warp olabilen oyundaki tek gemi.Verdigi statlari degistrie bildigin (belli oranda) tek gemi.Her t3 kendini irkinin recon gemilerinin ozelliklerini alabiliyor.Ayrica command shiplerden gibi buff verebiliyolar.Cok saglam tanklari oluyor vs de vs anlayacagin eve deki en okuz gemiler her isi yapiyolar. Gallente buff geliyorsada fark etmez şu an oyun amarr minmatarr uzerine donuyor.Sentry drone spec yap gallente cruiser V pesine hac V hemen hemen her npc region'da ishtar ile para kazanirsin.Fakat pvp diyorsan gallentede ise yarayan gemi nerdeyse yok gibi.Heavy dictor bilemedin dominix en son recon.Bunlarin disindaki gemiler cok zayif kaliyor.Mega ile giderim diyorsan genelde primary oluyorsun en zayif armor sende oluyor Abbadonlarin yaninda.Dominix zaten ap ayri bi gemi... Tavsiyem pvp yapacam diyorsa gallente skillerini birak amarr devam et,pve yapacam diyorsan hac V drone skillerinide maximumma cekmeye calis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 abi deli gibi hybrid turret skilli var zaten. ben olsam minmatar bs kasarım önce. sonra da para biriktirip bi vindicator alırım. oh kral ondan sonra. hybrid buffıda geliyor zaten. çok op olacak bu gemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 @dert3 adamsın adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 2 hafta sonra birakicagin sey icin milleti mesgul etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 bırakırsa domiyi geri alırım ben :) kaybediceği bişi olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 bende katilabilirim aranıza birşeyler yapacaksanız ve alacaksanız :) tenguya binebilirim Subsystems kitaplarini almam yeterli olacaktır.caldari ve amarr bs lerede binebiliyorum. isuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 bi ara usenmezsem low sec e tasinicam. o zaman yardimci olabilirim size sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 DERT3 said: bırakırsa domiyi geri alırım ben :) kaybediceği bişi olmaz zaten. domi sagolsun cok yardimci oldu missionlarda falan, ama plex satarak para elde ettim, cok tesekkur ederim tekrardan, ve istedigin zaman domiyi geri verebilirim, cok faydasi oldu bize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 aquila said: 2 hafta sonra birakicagin sey icin milleti mesgul etme. korkakca amerikalardan yorum yapacagina oyuna gel hesap acip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar