Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana yol gosterin yahu

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Bir kac kisiyle tekrar basladik oyuna, bu arkadaslarin cogu yeni bi benim char eski sayilir ( o da 2004 azmodelli charim, ve sadece 22m sp si var, tam rezalet). ha arkadaslar dedigim de ekmek cons falan yani oyle super sahane adamlar da degil :/

Simdi oyunun mekaniklerini hala bilsem de yeni gelen t2 t3 gemilerine cok uzagim. Size simdi skill sheetimi koyuyorum, bana hedefleyebilecegim advanced gemi onerin pls, gallante HACler cok iyi diyorlar, size soracagim..

ahanda char sheet:
Eveboard

Amac Dominix ve megayi optimal sekilde kullanmakti, tabi yil 2007 de falan bunlar, daha ortada blackops gemiler yokken, navy issue bsler en kral bsken oyle hibrid mibrid yok daha ortada. Sonra canim carriera binmek istedi, biraz ona skill kastim, ama simdi sogdum o plandan, ilerde yaparim bi ara... simdilik bu skill setlerle neye yonleneyim? Yeni patch gallante silahlarina buff yapacakmis sanirim, ve gallante kalabilmek isime gelir sahsen, hemen mim falan train etmek istemiyorum. Bi fikir belirtin pls hangi gemilere yonelebilecegime dair ve hangi skillerin acilen yetismesi gerektigine dair.

Ha bi de para lazim, incursionlar saatte 100m diyorlar, nasil yaparim? yapamazsam ne yapabilirim onun yerine? Para sart :o
Sosyal ağlarda paylaş

İncursion işine ben de yeni girdim, bakalım ne olacak. Ama yeterli adam varsa- 5-6 bi corp kurabiliriz bunun için.

Basitçe 6-7 kişi, 2 logi pilotu ve BS ler lazım.

Onun dışında, ne yapmak istediğini söyle ona göre diyelim.
AMA gallente HAC ler iyi deiller =)
ama iyi olucaklar yazın.

AMA hac train et bir sürü yandan güzel skill geliyor, zaten diğer haclere 20-30 gün uzak oluosun sonra sorun deil yani. Onlar olana kadar
BC'ler ve BS'ler favori gemilerin olsun.

EDİT :
oha baktım gall cruiser falan 5 zaten, yönelmişsin abi haclere sen zaten =)
t2 large hybridlerin bile var. Aga o zaman sıkıntı yok 2 logi pilotu buldukmu benim altla incursion falan yaparız, güzel para var diolla.

bu arada skillerin gayet ii sentry drone kasabilirsin, autocannon veya lazor skilleri kasabilirsin bu arada.
Missile da olur. Sen olmuşun zaten

Bide tenguyu millet herşe için kullanıyor ona yönel istersen
Sosyal ağlarda paylaş

@jedi

abi okudum onu ama sorun su ki 2007 den beri falan adam gibi oynamadim (dusun ki ben biraktigimda black ops gemiler yeniydi daha)

O listedeki seylerin cogundan haberim yok, ama sanirim simdilik orcunlar ekolar alisana kadar pve giderim agir bir sekilde, bunun icin de incursionlar iyi gibi, veya wormholelar.

@Suark
abi yapariz tabi, ne kadar kisi o kadar iyi. Sorun su ki ben cok fikir degistirdim orda burda, gall cruiser 5 i de baska bisi icin kastim, hac nedir bilmem bile haberim yok. Mimnatar cross training yaparim yaparsam, baska yapmam simdilik ama eger sirf gallante ile idare edebilirsem iyi hos.

BS kullanmayi cok severim zaten, BC ler de iyidir, sanirim dronelu domili setuplar halen pve icin viable, onun disinda iyi BC fittingler varsa yapariz. Logi falan nedir aciklarsan bizim cocuklari da ona gore yonlendirebilirim belki. Incursionlarda saatte 100m diyorlar, istiyorum!

Ha bu arada skillerime bakaraktan HAC disinda baska neye yonlenebilirim? Machariel falan cok kral diyorlar, dogru mudur?
Sosyal ağlarda paylaş

kraldır ama matari crosstrain ister. Ki yap matari crosstrain, ama pve ci insanlar genelde tenguyu kral ilan ediolar. Her boka yarayan meretlerden.

Şimdi bak 2 opsiyonumuz var,
Benim altım incursion yapmaya başlıo bu aralar, tabi group bulabilirsem.
Hiç tecrübem yok ama t1 silahlı shield Hyperion yeterliymiş ben de onu yaptım. Bekliyorum işte.

Ya da c2 veya c3 bi WormHole buluruz, yerleşiriz içeriye, olmadı bi corpa gireriz ( benim bildiğim var bitane ). orada da paralar var.

Hac dediğimiz Deimos ve İshtar senin için, binebiliosun onlara =).

logi dediğim, logistic's gemiler. Oyun içinde, Basilisk,Guardian,Scimitar ve onerious die bak marketten
bulursun orada. Kabaca tamir gemileri, incursionlar biraz pvp gibi olduğundan grupça giriliyor ve tamire falan ihtiyaç var.Klasik oyunlarda ki tank heal mantığı.
İşte daha tecrübem olmadığından bişi diemiorm, ama battleshiplerle girio millet en ufağına bile.
Shield olcaksak Basilisk, Armor fleet olcaksak Guardian. Shieldların daha fazla DPS'i falan oluyor işte tek fark o.
Shield'la girioken hyperionla giriosan armora megayla giriosun.

Sen tenguya yönel, elemanlara da logi önerelim, ben de logi train etmeye başlayabilirim altla ama o da yeni işte 6m sp var daha:p.
şöle güzel para yapabileceğim bi corp olursa, WH veya incursion güzel olur hehe
Sosyal ağlarda paylaş

vanguard sitelarda bs çok iyi değil. en efektif t3, sonra bc. sebebi de daha çok frigate size gemiler geldiği için büyük silahların hem dmg düşüyor hem de tracking sorunu yaşanabiliyor. genelde 2 basilisk, 1 BS (anchor) 3-4 t3, 3-4 bc şeklinde takılıyoruz. 1 tane de offgrid booster oluyor genelde. bi de scout.

sistemin kalabalık olup olmadığına ve fleet durumuna göre 60-100m arası geliyor vanguard sitelardan. NCO (nation commander outpost) en karlısı ama en çok talep gören de bu. başka fleetlerle dps yarışı yaşanabiliyor. NMC (nation mining colony) için 255 Lyavite gerekiyor, ister contract ile satın al ister içerde kaz, farketmez, ama hazır da olursa daha hızlı bitiyor tabi. OTA (override transfer array) biraz daha zor yapması o yüzden atlıyor genelde insanlar yada 3 logi götürüyorlar.

NCO için öldürme sırası niarja > schmael > tama > nation commander > eystur

NMC için niarja > romi > tama

içeri birden fazla fleet girerse en çok dmg veren kazanıyor. diğeri babayı alıyor. sırayı falan sallayıp vurabildiğin herşeye vurmak en mantıklısı.

assault ve hq sitelar daha büyük fleet gerektiriyor. mothership öldüren zaten 2 grup var genelde. başkasına vermiyorlar onları.
Sosyal ağlarda paylaş

bounty yok incursionda. site bitince 10m civarı geliyor kişi başı. LP ise birikiyor incursion boyunca. mothership patlatılınca alıyorsun LPleri.

LP den gelen para implanttan geliyor. %6 implantları alabiliyorsun concord LP ile. baya pahalı o implantlar işte. 500-600m en az tanesi
Sosyal ağlarda paylaş

ALO SKILLERIME YORUM YAPIN YIA, corp kurmak icin ayri konu acariz. Bizim ekip daha dun acti charlari, onlar incursion ready olana kadar 1-2 ay lazim en az, ki ving falan okul kasiyor eko da oyle.

ve cok az param var, hani domi fitleyecek durumum bile yok o yuzden bana yardimci olun, bi yol gosterin, ben de bizim ekolari yetistireyim sonra para kazanak.
Sosyal ağlarda paylaş

@azmodai; senin skillerine gelirsek ilk olarak, assagida sana onerecegim yolu kullanmak istersen Ishtar a binebiliyorsun ama LVL 1 de HAC skilli onu LVL 4'e cek! Sentry drone skillini LVL 5'le! Mechanic bölümünün altindaki EM-Explosive-Kinetic-Thermal Comp. skillerini LVL 4'e cek. Engineering Skilleri altindaki Capacitor ile alakali bütün skilleri LVL 5 e cek!

@All; Benim parasiz kaldigim zaman yaptigim tek sey icin gerekli 2 sey!!
1.[SCOUT&PROBER] CovertOps Pilot, CovOps gemi,Gravi rigler, Core Probe Launcher, Sister Probe, MWD, Warp Dist.(ne olur ne olmaz, belki bir transport falan yakalarsin), Nanofiber.
2.[PLEX KILLER] HAC skili LVL4 Ishtar pilotu, Isthar, Cloak, AB, Armor Kinetic Tank, Perma run 1 Armor Repper.

Bu ikisi mevcut ise, Caldari Low-Sec de Guristas Scout Outpost, Guristas Hallucinogen Supply Waypoint ve Guristas Troop Reinvigoration Camp aranip bulunacak!! Yapilacak!!
Bu yol ile 2 ay önce 1 hafta icinde günde 4 saat oynayarak sadece ve büyük bir sabir ile assagi yukari 10 bil. para yaptim. Matematigi iyi olan biri hesabini yapsin saatte kac para kazanmisim diye :)
Buyurun para kazanmanin yolu!

saygilar
capt.logar
Sosyal ağlarda paylaş

gaddar misin arkadas ne tengusu, alet caldari cruiser V istiyor, kasmam ben onu, bi de caldari gemisi, kesin shield mield ister, seneye anca binerim ben ona asdfadlsf.

Gallanteden bir yol soyleyin. Domi lvl 4lere yeter tamam da bi ustu icin veya wormholelar icin veya incursion icin baska neye binerim? Ishtar gidecem ona gore.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...