Suark Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ben bılmıodum bunu ya ahaahahah http://www.youtube.com/watch?v=u7U3yKyWeXY carpe diem havası falana hahaha arabesk lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Abiiiiiiiiiiiiğ 😥😰😨😭 نقهسة تين خيتدصمدحرةين Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 yerlı yapım hıc degılse cok nadır baktıgım kadarı ıle kendı adetlerımızdende bısıler katılıyor. Bıktık Caillou mudur Kayu mudur ne bılmem neyın kel kafasının annesınden babaannesınden yemın ederım .Kızıma takıntı oldu artık yenı dogacak kardesının ısmını bıle kayu koyuyor velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Bunun ankara havası oynadığı bölümleri seyredin, işkence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ilk izlediğimde ayak bileklerimi kesmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 yeter lan koymayin sunu sinirleniyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 koymayin, bu kiz cizgi film bolumunde ve ici kan agliyor !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 soyle bisey yapmayi beceremez ama, hep laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 boyle bisey yapmak neden isteyeyim ki ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 esas meseleyi savusturma cabalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 aquila, herhangi bir animasyon programını açıp mousela sağa sola tıklayınca bile bundan iyi bişey çıkıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 cahil cahil konusuyo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 oha öle mi, bana bi program onerın o zaman ya ne kadar kolaymış. paint animasyon programı deıl dımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 her frame i çizip çizip oynatırsan o da animasyon programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ne yapmak istedigini soyle ona gore program onerelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 nomsaR said: her frame i çizip çizip oynatırsan o da animasyon programı. hah aynen . yeterince inanirsa paintle de yapilabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ne iğrenç ses var şarkıyı söyleyen kadında. İntihar sebebi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ya ben bunu izleyince çok afedersiniz ama içimden an..ı sk..m pepeeeee diye haykırıyorum. hehe çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 yok beceremem ben bişi de, yani bişi yapmakta istemiorm öle ama merak ettim ya. bu pepeyi yapamam ben mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 dreagloth said: Bunun ankara havası oynadığı bölümleri seyredin, işkence. hahah dur sen daha senin oğlan büyüyüp kayu kayu diye gezecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Lyvanna_Dolores said: yeter lan koymayin sunu sinirleniyorum!!! niye çok şirin bence, şuşunun sesi de çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Lqa1rGUmku8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=NvHYatCHdb0&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Uqk9__GR5dQ&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=zotE8kTMmZo&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 bu gerçekten trt'de yayınlanıyorsa fetullah kanalı haline döndüğünü iyice benimsemişler demektir. birincisi tam arap müziği gibi olmuş pepee'de çalınan müzikler. darbukayla göbek atmadıkları kalmış bir tek. ikincisi özenti zengin sosyete aileler gibi şila, şuşu, pepe gibi isimler koymaları "bir neslin bu şekilde yetişmesi" istemelerinden olabilir diye düşündürtüyor. yahu kardeşim bizim çocukluğumuzda tahsin usta vardı, zehra teyze, hakan abi felan vardı. bizim sokağımızın insanlarıydı. ne bu böyle cücü şüşü şişi gibi tuhaf isimler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Başlığı okuyunca Real Madrid'deki Pepe sandım asdfdsaff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar