Kalten Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 lucescu gelcegine sabri filan oyuncu antrenör olsun hiç olmazsa eğleniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Masquerade said: yorum yapilir tabi de yukarda yorumdan ileriye gidip terime, yonetime laf sokmalar bile baslamis. cidden cok guzel doldurusa geliyoruz. zaten bir kitle var ki bekliyor boyle bisi olsa da terime caksam BEN DEMISTIM desem diye ac gibi. ben hep terime karşıydım hâlâ da karşıyım kaldı ki tugay bence gs kulübü bünyesinde yardımcı antrenör olarak kaldığı sürece zamanını boşa harcıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Maçtan önce Tugay GSTV'de açıklama yaptı, basında çıkanlar yalan artık avukatım ilgilenecek dedi. case closed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Masquerade said: iste yollamadan yollamiscasina giydirince olmuyor. Hah işte orada da diyorum ki ardarda 3-4 farklı haber kanal/portalında birden bu haberi görünce insanlar tabii ki gerçek diye düşünecek ona göre yazacak. Açıp her haberden sonra doğru mu diye kulübe mi soralım? BAkıyo bi haber var, 2. bir portala bakıyo onda da aynısı var doğru demek ki diyo doğal olarak insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 benimde yazdığım medya gazı quoteuna alınmışta, ben yönetime FT'ye giydirmedim. Genel olarak adama bir haksızlık yapıldığı her zaman ortada. Gereksiz onlarca adam gelemeyeceği pozisyonlarda bulunuyorken, Tugay gibi bir adamın yeri Terim'in gözü kulağı pozisyonu(!) olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 forgiver said: çözüm lucescu aslında varya tam lucescu'nun gs'a geleceği dönem teklif etsek %100 kabul eder Shaktar'da işler iyi gitmiyor bu sene + en önemliside kendisini kovup yerine FT'i getirmişlerdi şimdi intikam zamanı X( ama artık birşey yapabilirmi,yapamazmı emin değilim gerçi adam'ın shaktar'da yaptıkları ortada (tamamen kendi kurduğu takımla) uefa kazandı ve bunu ciddi paralar harcayarak yapmadı aksine kulube paralar kazandıraraktan yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Shaktar'da bi sağ kanat vardı Elia mı Elias mı ne, bayağı sağlam elemandı, Cafu stili bek-kanat komple sağ tarafı götürüyodu, onu versin yeter, tam ihtiyacımız olan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 beni nyie quotelamis ki masq yetosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 uzuldun mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Masquerade said: mesela terim hater olmayarak baslayabilirsin masticore. yargisiz infaz yapiyorsan hocaya, yonetime daha ilk gunden evet engel oluyor sizin gibiler. rijkard'a nasil sabir gosterdiyseniz terim'e de gostermeyi bilmeli taraftar. rijkard feat adnan polat'dan bank asya takimi aldi yonetim ve terim. terimin fanboyu degilim ben ama siz haterisiniz baya. hic beklemedigim bir sekilde formayi gerektiginde cat diye kesiveriyor. galatasarayda gecirdigi 6 senenin 5'inde basarili olmus bir hocaya bu derece giydirmek baya baya yanlis. Fatih haterı olmak suçsa bu suça ortak oluyorum..Ft'nin beş para etmez,taktik bilgisi 0(sıfır)'a yakın,kompleksli bir adam olduğunu düşünüyorum..Bunu da ft'yi yıllardır tanıyan bir gsli olarak tüm önyargılarımdan tamamiyle arınmış şekilde söylüyorum. 10 sene önce de taktik bilmiyordu hala BİLMİYOR.Bala göte ite kaka,şansa yakaladığı sağlam bir takımla bi yerlere gelen ve türk futbolundan acilen kurtarılması gereken bir adam ft..O kadar genç teknik adam var,getir Abdullah Avcı'yı Tolunay Kafkas'ı..gençliği geçtim Yılmaz Vural'a razıyım aga,bıktık şu adamdan nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Cidden bala göte yapmış bunları Terim. Eleştiri olacak da sizin yaptığınızın adı yok. said: Akdeniz Oyunları İkinciliği 1991 Türkiye Olimpik Akdeniz Oyunları Şampiyonluğu 1993 Türkiye Olimpik UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası (Türk futbol tarihinde ilk kez Türk Milli Takımını Avrupa Futbol Şampiyonası taşımıştır.) 1996 Türkiye UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Üçüncülüğü 2008 Türkiye UEFA Kupası Şampiyonluğu 1999-2000 Galatasaray Türkiye Süper Lig Şampiyonluğu 1996-1997 Galatasaray 1997-1998 Galatasaray 1998-1999 Galatasaray 1999-2000 Galatasaray Türkiye Kupası Şampiyonluğu 1998-1999 Galatasaray 1999-2000 Galatasaray Cumhurbaşkanlığı Kupası Şampiyonluğu 1996 Galatasaray 1997 Galatasaray Atatürk Kupası Şampiyonluğu 1999-2000 Galatasaray TSYD Kupası Şampiyonluğu 1997-1998 Galatasaray 1998-1999 Galatasaray 1999-2000 Galatasaray Coppa Italia Finali (Fiorentina takımını finale taşımış, final maçından önce istifa etmiştir.) 2000-2001 Fiorentina Bireysel Başarıları Türkiye U-21 futbol takımı ile Akdeniz Oyunları'nda şampiyonluk yaşayan ilk ve tek teknik direktör (1993 Fransa Akdeniz Oyunları). Türk Milli Takımını, Avrupa Futbol Şampiyonası taşıyan ilk teknik direktör (1996 Avrupa Futbol Şampiyonası). Türkiye Süper Liginde üst üste 4 kez şampiyonluk yaşayan ilk ve tek teknik direktör (1996-1997, 1997-1998, 1998-1999, 1999-2000 sezonlarında Galatasaray ile). Avrupa'da bir Türk takımını şampiyon yapan ilk teknik direktör (1999-2000 sezonunda Galatasaray ile 2000 UEFA Kupası Şampiyonluğu). Avrupa'nın üst düzey liglerinde bir kulübü kupa finaline taşıyan ilk ve tek Türk teknik direktör (İtalya'nın Fiorentina kulübünü Coppa Italia (İtalya Kupası) finaline taşımıştır. Avrupa'da üst düzey takım çalıştıran ilk ve tek Türk teknik direktör (2001-2002 sezonunda italyanın dünyada ünlü kulübü AC Milan'ın teknik direktörlüğünü yapmıştır). Türk Milli Takımını, Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finaline taşıyan ilk ve tek teknik direktör (2008 Avrupa Futbol Şampiyonası). İtalya'da, Devlet Nişanı (italyanca: Ordine della Stella della Solidarieta İtaliana) ile Commendatore ünvanı alan ilk Türk teknik direktör. [5] [6] 2008 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası'nın en iyi teknik direktörü seçildi. Ödülleri 2008 - İtalya Cumhurbaşkanı'nın Commendatore Nişanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 yıl 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 terimin cvsini taşiyin cebinizde yarın stadda yuhlayanlar olursa dağıtırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Adanalıyık team işbaşında nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Fatih Terim karakter olarak, yaşam tarzı olarak, kompleks olarak, dikkafalılık olarak, hatta kadro seçimi ve bu işe kişisel duygusal seçimlerini karıştırması olarak çok eleştirilebilir. Ama Terim'i "bala göte kazanmış bu başarıları" diye eleştirmek hakikaten futbolu katletmektir. Fatih Terim Euro 96 milli takımından beri sayısız başarı kazanıyor. Bugüne kadar yaptıklarını bırakın Türk'ü dünyada yapan teknik direktör sayısı az. O gün milli takımı ite kaka o turunvaya sokmaktan tutun en alt ligleri bile izleyerek ülkeye kazandırdığı Ergün, Abdullah gibi adamları buradan dizmeye başlasanız TT Arena'ya kadar sıra olur. Sonrasında GS'nin ve Türk futbol tarihinin en altın dönemi işte, UEFA, Süper kupa. "Bala göte" denilen kadroyu da kendisi kurdu bu arada, oyuncuları kendisi seçti, hatta yedek takımda tutulan, satılmak üzere olan oyuncuları parlattı. Sadece "Hadi aslanlar saldırın"la da değil bu, bugüne kadar dünyanın görmemiş olduğu bir taktik çıkardı, tamamen prese dayalı, rakibi oynatmayan, 3-2-3-1-1 gibi değişik bir sistem. Rakipler zaten ne olduğunu anlayana o sistemi çözene kadar adam aldı yürüdü, kupayı aldı. O taktik teknik bilmez dediğiniz adam sıfırdan her şeyiyle başlı başına bir taktik yaratıp onunla imkansızı başardı. Sonra İtalya macerası var, Fiorentina'ya oynattığı futbol tüm İtalya'da tapıldı. Milan'da arkadan bıçaklanana kadar gayet iyiydi, hatta kendisinin yerine gelen Ancelotti onun kadar başarılı olamadı. Ha bu arada, o dönemde kendisni İnter, Liverpool, Arsenal ve hatta o çok taptığınız Barcelona istedi (o hayır deyince Rijkaard'ı aldılar), ama siz daha iyi biliyorsunuz ya "bala göte oynatıyor adam" bu takımlar da salak zaten. Zaten ne olduysa Milan sonrası oldu. Adam sırf egosu yüzünden tazminatı çatır çatır alacam diye bekleyip futbola uzak kaldı, o arada futbol gelişirken kendisi yerinde saydı. Geri geldiğinde de çağdışı kaldı. Kendisini geliştirmeyince de böyle patladı. Bir de arada yine ego yüzünden Lucescu'nun takımını dağıttı, yenisini dizemedi, patladı. Son milli takım macerasında adam yine yeni bir şeyler denedi, yeni taktikler zorladı, ama kulüp takımı olmayınca o kadar rahat oturmuyor işte. Şimdi GS'de standart bir taktikle risksiz gidiyor, ama ara ara değişiklikler de deniyor hala. Ki takımın futbolunu da çok güzel topladı. Terim çok çok bayıldığım bir insan değil. Çünkü egosu ve karakteri sürekli hem kendisinin hem de yönettiği takımın ayaklarına pranga vuruyor. Egosu yüzünden bile bile hata yapıyor, kişisel kararları yüzünden oyuncuları hatta takımları küstürüyor. Ama adamın başarısına, bilgisine laf etmek hakikaten kimsenin haddine değil. Böyle anlamsızca nefret kusmak yerine araştırın biraz, adamın dönem dönem yönettiği takımların dizilişini, taktik anlayışını izleyin, 99-00 GS'sinin formasyonuna taktiğine bakın, bir Fiorentina'nın Terim öncesi tamamen duran topa dayalı futboluna bir de Terim sonrası ofansif futboluna bakın. Adam İtalya liginde ofans futbolu oynattı yahu insaf, kaç kişi cesaret edebilir buna? Mourinho bile cesaret edemedi. Bir açın bugünkü GS'yi izleyin geçen senekiyle kıyaslayın. Hakikaten ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ft yi göndersinler rew de yazmış baya yetersiz şuanda, futbola ara verdiği dönemde yatmayı tercih etmiş demek, çağa uymuyor işte adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 grip'im gece rüyamda bu topic'i gördüm. Masq. nasil laflar sokuyor bana üüüüüü bende üzülüyorum,içim daralıyor. Nefret ediyorum ateşin varsa her gördüğün rüyayın kabus gibi geçmesini. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 O da efsane bir isim bizim için, yolu açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Galatasaray'ın ne zaman vefalı bir yönetimi ve taraftar kitlesi oldu ki? Bir Galatasaraylı olarak rahatça söylerim bunu. Biz sevmiyoruz kardeşim değer vermeyi, vefa göstermeyi. Biz başarı varsa varız, yoksa yokuz. Şu Tugay bırak Blackburn'ü Beşiktaş'ta olsaydı el üstünde tutulurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar