Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: 8. Hafta // Galatasaray - Gaziantepspor @ 26.10.2011 20.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

şu riera ve eboue götünü kaldırcaksalar tam zamanı

eboue resmen kazımın çevreği bile değil

Riera niye surekli aceleci davraniyor genc oyuncu gibi anlamadim,topu bile duzeltmeden kac mactir ayilama vuruyo herif. Bir kontrol edip vursa neyse , madem yalandan vuruyosun hic vurma be adam orta morta yap di mi. Kewell'i ozledim :(

Bu TFF'yi falan protesto etmek lazim harbiden maclara gitmeyip digiturkleri falan kapatip bir iki ayligina , paramizla rezil oluyoruz
Mesaj tarihi:
RRa said:

maçın başında gökhan zanın kontrolsüz girdiği pozisyon penaltı hakemler kötü konusunda hem fikiriz ama düğmeye basan yok rahat olsun içiniz

AHAHAHAHAHHA

o penaltı mı ?

hey allahım ya.adam resmen üfledi o da uçtu.
Mesaj tarihi:
RRa said:

maçın başında gökhan zanın kontrolsüz girdiği pozisyon penaltı hakemler kötü konusunda hem fikiriz ama düğmeye basan yok rahat olsun içiniz

Yok ben satilmis hakem demiyorum. Bunca olaydan sonra olcak is degil o. (Ha cidden boyle bisi varsa kapatalim futbolu gidelim fgfd.)

Ama hakemler ultra kotu, bu nasil kirmizi ulan? Saka misin bilader? Sikede adlari cikmadi diye Taksim Meydani Trafik Polisi gibi cani istedigince duduk otturuyorlar.

Ya bir dakika RRa imis lan bu.
Bosuna cevap yazdim, le fu.
Mesaj tarihi:
abi bu şekilde kanser oluruz.melonun ortaya geçmesi lzm.hakan balta stopere geçsin 3 defansa dönsünler

melo geri geçince delik deşik olduk

adamlar pipi geçiyor.bide otobus çektiler ztn.olay kontraya döner hep
  • Yeni Oluştur...