Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: 8. Hafta // Galatasaray - Gaziantepspor @ 26.10.2011 20.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Karşılaşmanın hafta içi oynanması nedeniyle taraftarlar maça ilgi göstermedi. Taraftarlar, stadın büyük bir bölümünü boş bırakırken, maçı yaklaşık 20 bine yakın seyirci izledi.

Telekom da maç izlemeyi çok istiyorum harbden 20 bin kişi varken cidden boş gözüküyor ya..
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni geldim mactan eve sıcağı sıcağına yorum yapıyım. Elmander, ujfa, selcuk, baytar, melo gercekten yürekten oynuyor. Sabri atılcağını bilerek yaptı o hareketleri bence zorladı baya. Digerleri de yaptı ama hakemin psikoljisine göre yaptılar. Riera, zan, balta gercekten cok kötü. Ebouede anlmsız bi tutukluk vardı
Sosyal ağlarda paylaş

ligtv nin site pek bi dandik modda, izlenmiyor. ama anladığım kadarıyla ilk kırmızı yanlış, ikinci kırmızı doğru ama hakem maç içinde katletmiş asıl saçma sapan kararlarla. tabi gs'nin agresifliğinin bir gün patlayacağını sölemiştik.

neyse en azından antep'e puan kaybettiniz, 4-2 ankaragücüne kaybetseydiniz giderdi ft lol.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ligtv nin site pek bi dandik modda, izlenmiyor. ama anladığım kadarıyla ilk kırmızı yanlış, ikinci kırmızı doğru ama hakem maç içinde katletmiş asıl saçma sapan kararlarla. tabi gs'nin agresifliğinin bir gün patlayacağını sölemiştik.

neyse en azından antep'e puan kaybettiniz, 4-2 ankaragücüne kaybetseydiniz giderdi ft lol.

Puan elbetteki kaybedicez ama burda macı izleyen hissetmiştir. Takım olarak hırslıyız, baskı yapabiiliruz 10 kişi olmamıza rağmen.zaten playoffa giricez önemli olan takımın bu kadar istekli olması bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Harir said:

abi topa değdi diye faul değil mi.19.saniyedeki görüntüde daha net, faul bence

geçen sene neilin karabuk maçındaki mudahelesine açın bakın mesela.aga hani bacagı koparıp arada topa dokunma hareketleri değil bunlar.direk topu söküosun yani.

rakip futbolcu numaradan atlıyor hakem devam verse kalkıp koşar it gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Riera hakkaten kötü ya.

Zamanında feneri kazıklamıştık biz adrian ilie olayında, kardeşi sabin ilieyi yollamıştık fenere, aynısını bize de rierada mı yaptılar naptılar? yoksa premiere ligde oynayacak adam değil şu riera, TSL'de bile oynayacak adam değil. Adam bariz çok kötü. Takımın her zaman en kötüsü oluyor geldiğinden beri.

Haftaya çift forvet Baros Elmander görelim artık.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:
gs'nin agresifliğinin bir gün patlayacağını sölemiştik.

yok iyi oldu.
gecen seneki ruhsuzlar ordusundan sonra iyidir. ben begendim takimi. kaldi ki 10 kisi iken bile iyi oynuyorduk sabrinin alakasiz atilmasi ile bitti mac canlari sagolsun. 3 puan kaybettik, kazanilan takim olgusu ve baskaldiris priceless.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...