Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Haydi bakalım bu kadar kötü antep bulmuşken haftayı kayıpsız geçmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 antep bu maçla birlikte cıkışa geçer skor tahminim 0-3 antep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 rieranın golü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Bu sezona iyi bir başlangıç yapan sarı kırmızılılar 3 puanla geçtiğimiz hafta tanışan kırmızı siyahlıları ağırlıyor. Kazımdan gelen düzelme haberiyle kulüpte bayram havası yaşanırken diğer tarafta Abdullah Ercan 3 puan serisine Galatasaray maçıyla devam etmek istediklerini belirtti. Ağır favori olan Galatasaray bu maçı öyle yada böyle kazanacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Beşiktaş'tan beklerken Antep'in Mami çıktı piyasaya bunun yanında kadroları da gayet iyi, fakat iç sahada derbiler dışında puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Ama ivmelenmiş bir Antep bizi zorlayacaktır muhtemelen, 1-0 veya 2-1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ilk defa gecen hafta mac kazanan takimin ne serisi lana sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 üst üste 3 puan aldığın zaman seri oluyor hiç mi pes oynamadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Ulan sansima Istanbul'a geldim is icin 3 gunlugune, mac varmis :) Gittim 112 TL'ye dogu altin en ortasini aldim. Muhtesem lan burasi. Premier ligde gibiyim. Skorboard'da da kadin basket maci var. Armada eziyor tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ahaha iyi seyirler. alt taraf cidden cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Ben Almanya ve Azerbaycan maçlarını oradan izlemiştim, hakkaten çok iyi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 lan macı izleyen mi yok. gol attık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Lol antep bitmis Selcuk 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 komik gol oldu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 fatih terim sakat kazım ı tekrar oynatması kazım ın da vücudunu zerre tanımaması, umarım engin de sıçırtmaz ilerleyen dk'larda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Yaf bıktım bu saça faullerden, 10 kere faul caldı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Asisti yapan Kazim sakatlandi Eboue girdi yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 kazım golü attırıp çıktı, şeklini koydu. antep çok kötü halde gerçekten yalnız. nası bu hale geldi bu takım anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 stad dolu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 valequenta said: stad dolu mu baya boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 35k adam vardır boş gözüküyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bilet fiyatları kötü zamanda ucuzladı.teror deprem meprem dolmadı stad ama bi dahakine dolar sdfs bu arada engin baytar ne pres yaptı lan bi ara.hakem sıçtı pressimize ama olsun. kazım yine ballıydı.golden sora durduk ama baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 her golden sonra aynısı oluyor zaten. Takımda oynamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 erken yiyelim bari nasil olsa yeriz bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 aha yedik, çok da şık yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Gokhan Zaa da sakatlandi geriye pas atarken sol bilegini yamuk basti yere. Iste oyle geri pas atanin ayagi yamulur.. Bu arada gol yedik 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar