Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

van`da atv taslandi

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

Dun gocuk altinda kurtarilmaya calisip, kurtarilan hatta, hastaneye giderken hayatini ambulansta kaybeden 13 yasindaki yusuf adindaki cocuk kus avlar gibi asker avliyodu. Sonra deprem oldu kurtarin beni diye yardim istedi. Tabi ya.

kadın haklı diyenler için tekrar yazayım
aptal aptal yazanlar için tekrar yazayım
belki biraz insanlık vardır içlerinde
haberlerde 14 günlük bebek kurtarıldı haberini duyunca hiçmi sevinç duygusu olmadı acaba içlerinde.
bu kadarda olmayın yahu.
insan var orda.
Sosyal ağlarda paylaş

ota boka yerşeye tepki için taş atmış çok gereksiz bi kitle var kurtarılması gerektiğini düşünmüyorum.

asker geçiyor taş atıyorlar tren görüyorlar taş atıyorlar her yerde provokatif davranıyorlar zamanı geliyor dağa çıkıyorlar yani bu insanlar doğudan çıkıyor gidip bi spawn pointleri yok ordan gelmiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

@Fin canım benim anlamakta zorluk çekiyosun
o göçük altında olan yada depremde zarar görmüş olanlardan hangisi peki ?
ayrıt edebiliyomusun ?
genelleme yapıp o zaman hiç kimseye yardım etmeyelim diyosun sen
ayırt edebiliyosan buyur
sen taş atmışsın, sen protesto etmişsin, sen silah sıkmışsın diye ayır yardım etme. geri kalan masumlara yardım et
yada hepniz aynı boksunuz diyip hiç kimseye yardım etme, suçu günahı olmayan bile gebersin gitsin tabi. senin mantık bu
saçmalıyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

ya insanların belli bir anlayış, vicdan kapasitesi var. bunların '0' a yakınsadığı bireylere laf anlatmaya çalışmak olanaksız bence. o nedenle fazla uğraşmama kararı aldım ben böyleleriyle.

yani şimdi, japonya depreminde pörl harbırın intikamının alındığını düşünen insanlar var, marmara depreminde 7.2 yetmedi mi v.s yazılı pankartlarla yürüyenler var, kuran kursu okulu yıkıldığında ''oh iyi olmuş'' diyenler var, kaddafi linci haketmişti diyenler var... var yani bunlardan sürüyle, ve dünyanın genel gidişatına bakıldığında, ülkeler bazındaki haksızlık, savaş, işkence v.s. lere bakıldığında da başedilmesi oldukça güç bir kitle (faşist, şiddete eğilimli, tanrısı para olan, bencil, çıkarcı, vicdansız) büyüyerek gelişiyor gibi gözüküyor.

sen ne dersen de, ı-ıh yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Kadin ozur mozur dilemem , benim orda demek istedigimi anlayan anladi demis. Mhp baskani da "soysuz" falan demis Muge'ye.

Bu kadin dogudaki insanlar hakkinda bir kere daha tepki toplayan bir aciklama yapmisti.Niye hop diye sutlayip kadinin kariyerini bitiremiyorlar acaba ; baskasi olsa bu kadar sabredilmezdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Müge onu demiş olsa da olmasa da birileri taşlanacaktı, dövülecekti. Şiddetle, fakirlikle yoğrulmuş bir coğrafyada ne yaparsan yap dayağı yersin abicim. Fakirlik bir yerden sonra insanın vicdanını öldürüyor, kendimi kurtarayım yeter moduna giriyorsun. Çin'de ezilen bebeği hatırlıyorsunuz, kimse durup bakmadı çünkü ezip de duran tazminatı ödeyecek. Hatta, bir kez üstünden geçen tekrar geçiyormuş ki yaşıyor olmasın, yaşıyorsa hayatı boyunca tazminat ödeyecek. Birebir aynı şeylere gidiyor o bölge. Paylaşımın, konukseverliğin coğrafyası yavaş yavaş, iyicene "kendimi kurtarmalıyım"a gidiyor farkında değil misiniz_?

Şiddete yönelme bu halkın suçu değil, fakirliğin, eğitimsizliğin getirdiği bir şey. Kimse bunu pozitif göstermeye, "ayy müge anlı öle faşik faşik konuşmasaydı" demeye çalışmasın.

Bu olacaktı, oldu, oluyor da. Yardım kampanyaları durmasın, millet iyicene nefret etmesin diye TV'lerde yayınlanmayan çok şey var.

İşin en kötüsü, devlet de suçluu, bireyler de suçluu, siyasi partiler de suçlu... Kimsenin de elinden bir şey gelmiyor ve gelmeyecek maalesef...

Ekleme yapayım: Yahu Van dediğin yerde bizim bedavadan yardım olarak gönderdiğimiz ekmekleri yağmalayan şerefsizler bunu kendi komşularına, kardeşlerine 2.5 liraya, 5 liraya satıyor görmediniz mi? O tentelerin nasıl yağmalandığını izlemediniz mi? Yaşlı başlı insanların kavgasını, ufak köye gidecek yardımların önünün topluca kesilip başka bölgede yağmalandığını görmediniz mi? İlçelerde yüzlerce kiralık daire "BOŞ" ve SAĞLAM bir biçimde beklerken, sokakta yatan on binlerce insanı da mı görmediniz?

Komşusunu, kardeşini, hemşerisini düşünmeyen bir topluluğun İstanbul'dan gelmiş süt çocuğu muhabirleri düşündüğünü hiç sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...